Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Καλημέρα θα ήθελα να σπάσω τον κωδικό σε μερικά αρχεία excel. Μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα free η πληρωμένο; Ξέχασα τον κωδικό μου
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 εντάξει δεν χρειάζεται βρήκα μόνος μου Passware Kit Enterprise
kiko33gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Πες μας μετά κατά πόσο δούλεψε - έχω ένα αρχείο προστατευμένο και θέλω να ξέρω αν είναι σχετικά εύκολο να ανοίξει.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Πες μας μετά κατά πόσο δούλεψε - έχω ένα αρχείο προστατευμένο και θέλω να ξέρω αν είναι σχετικά εύκολο να ανοίξει. δούλεψε μια χαρά είχα βάλει ένα γελοίο κωδικό. Αν και μεταξύ μας κανένας κωδικός δεν είναι ασφαλής 100% Το δοκίμασα με ένα δύσκολο κωδικό που περιέχει @#$%(%^*#)@)%($ έσπασε αμέσως 1
flik Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Τι έκδοση είναι; Νομίζω οτι αν είναι για xlsx αρχεία δεν γίνεται παρά μόνο με brute force/dictionary. Άρα μάλλον είσαι απο τους τυχερούς. εκτός αν έχουν αλλάξει τα πράγματα ή δεν τα θυμάμαι σωστά. Ο κωδικός δεν έχει σημασία πόσο πολύ πλοκος είανι οταν υπάρχει ας το πούμε χοντρικά κενό στον τρόπου που κλειδώνει κάτι. Αλλά όταν η κρυπτογράφηγση είανι σωστή τότε έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Να είανι τουλάχιστον ένα αξιοπρεπές μέγεθος με χαρακτήρες και ένα σύμβολο. Τότε χρειάζεσαι brute force για πολλάααα χρόνια.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 όταν λες σύμβολο τι εννοείς δώσε ένα παράδειγμα. Η έκδοση είναι 9.7 θα ενέβαζα specs του προγράμματος αλλά μου βγάζει μήνυμα για greeklish
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα