Lelouch Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Χάλασε το router της Forthnet που έχω το οποίο ήταν το thomson tg585v8. Ο τεχνικός μου είπε ότι μπορώ να αγοράσω νέο με 20 ευρώ από το κατάστημα τους ή με 5 ευρώ αν πω ότι θα ανανεώσω. Το πλεονέκτημα είναι ότι αν ξαναπάθει κάτι δε θα έχω χρέωση επίσκεψης τεχνικού ενώ αν πάρω άλλο router τότε η επίσκεψη θα κοστίζει 30 ευρώ. Το αρνητικό είναι ότι αυτό το ρουτεράκι έχει μόνο 1 χρόνο εγγύηση. Το θέμα είναι ότι βλέπω πολλά ρουτεράκια σε αυτήν την τιμή των 20κατι ευρώ από το e-shop (προτιμώ e-shop γιατί με βολεύει και ότι είναι διαθέσιμο φτάνει σχεδον επόμενη μέρα). Και με μεγαλύτερη εγγύηση. Μου προτείνετε να πάρω κάποιο άλλο router ή να πάρω αυτό της forthnet. Αν μου προτείνετε άλλο τότε ποιο; Σε τι θα δω διαφορά εκτός από την εγγύηση; Να πω ότι το router μου είναι συνδεδεμένο με ethernet στον σταθερό υπολογιστή μου και επίσης τραβάω ethernet από την ταράτσα σε ένα άλλο δωμάτιο για ip tv και streaming. Laptop και οι συσκευές κινητών συνδέονται σε αυτό με wifi. Σήμα πιάνω σχετικά καλό, σε μερικά δωμάτια μόνο δεν πιάνει αλλά στο σαλόνι που έχω το laptop πιάνει ok. Είμαι άσχετος από θέματα ρουτερ. Δεν μπόρεσα να δω αν υπάρχει σχετικό θέμα ήδη γιατί με το ζόρι πιάνω ιντερνετ και κολλάει.
Lelouch Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Update δε δίνουν πλέον Thomson μου είπαν αλλά μόνο ένα zte και έχω διαβάσει άσχημα για zte.
bill2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 φιλε για μετρια χρηση καλο ειναι αλλα καλυτερα ψαξε skourtz να βρεις
Lelouch Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Για τι τιμές μιλάμε; Έχει με μαξ κανα 50αρι;
chios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εννοείται όχι zte δες κανένα tp-link, asus ή και μεταχειρισμένο από εδώ.
Lelouch Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Πρόχειρα όσο μπόρεσα να κοιτάξω είδα αυτά τα 3 για να μην ξεφεύγω και πολύ στην τιμή (θέλω modem router παραλίγο να μπερδευτώ γιατί κοιτούσα μόνο router). TP-LINK ARCHER D20 στα 51 ευρώ ASUS DSL-N14U στα 55 ευρώ ASUS DSL-N12E στα 40 ευρώ Καμιά γνώμη για αυτά; Δε βρίσκω ιδιαίτερα reviews.
konstantin79 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Από τα τρία που σκέφτεσαι το tp link ειναι το πιο καλο. Χτύπα το
santana99 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 να ρωτήσω για φορθνετ 24αρι, ενα της tp-link φτηνο, πχ http://www.skroutz.gr/s/10761590/TP-LINK-TL-WR840N-v2.html κάνει δουλεια ή πρέπει να τα ακουμπήσω;
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 να ρωτήσω για φορθνετ 24αρι, ενα της tp-link φτηνο, πχ http://www.skroutz.gr/s/10761590/TP-LINK-TL-WR840N-v2.html κάνει δουλεια ή πρέπει να τα ακουμπήσω; αυτό είναι σκέτο router δεν κάνει DSL Sync με τον πάροχο 1
santana99 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Τόσα χρόνια δεν έχω αλλάξει ρουτερ στη forthnet και λέω να περάσω από εκεί να δω αν μου δώσουν τίποτα είτε στο έτσι είτε σε καλή τιμή. Έχω δύο ερωτήσεις.. Παίζει αυτό; σε φάση επιδότηση αφού τα τελευταία 5 χρόνια δεν έχω αλλάξει; Ποια ρουτερ διαθετει η forthnet τώρα ξέρουμε και ποιο/ποια είναι τα καλύτερα, μην πάρω κανα μάπα... Ευχαριστω πολύ!
bill2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 συνηθως δινει το zte zxhn h108n αν του λένε 20 ευρώ και δεν το μιώνουν έχ ένα του κουτιού ολοκαίνιουριο 10 ευρώ όπιος θέλει με δωρεάν μεταφορικά
santana99 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Όντως μόνο αυτό μου είπαν πως έχουν και με ανανέωση για 1 χρόνο του συμβολαίου μου το δίνουν 5€. Το θέμα είναι πως βλέπω άσχημα λόγια και ταλαιπωρία για τα zte και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει... http://www.skroutz.gr/s/2974665/TP-LINK-TD-W8960N-v7.html αυτό είναι καλό ή πρέπει να δώσω παραπάνω λεφτα; Ευχαριστώ
chios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ότι άλλο πάρεις καλύτερο θα είναι, κοίταξε μια ματιά και στα μεταχειρισμένα εδώ μέσα θα βρεις πολύ καλύτερο από το tplink
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα