ektelion Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 νομίζω σε έναν δικηγόρο και σε έναν λογιστή πρέπει να απευθυνθείς για 100% σίγουρες απαντήσεις. Πάντως χρειάζεσαι κεφάλαιο αρχικό σίγουρα κάνα 6χιλιαρο για κλειδιά+server+eshop-site κα Αυτό ακριβώς ετοιμαζόμουν να γράψω, ότι αν θες να κάνεις τέτοια κίνηση και περιμένεις να σου "δώσει το ΟΚ" κάποιος από το Insomnia, σώθηκες. Καλά έκανες και ρώτησες βέβαια γιατί ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να υπάρχει κάποιος που το κάνει και μπορεί να σε κατευθύνει. Αλλά προφανώς τα ρίσκα είναι μεγάλα και η φάση θέλει πλέον ψάξιμο από πιο "επίσημες" οδούς. Εδώ εγώ που έχω μια απλή ΟΕ με υπηρεσίες μεταφράσεων και μπλέκω τα μπούτια μου με τη γραφειοκρατία κάθε τρεις και λίγο...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Από προσωπική εμπειρία είναι δύσκολο να βρείς ενημερωμένους λογιστές/δικηγόρους για τέτοιου είδους θέματα και γενικά για οτιδήποτε που δεν είναι καθιερωμένο Ελλάδα. Προσωπική φίλη δικηγόρος νεαρή σε ηλικία δεν είχε την παραμικρή ιδέα και δεν μπόρεσε ούτε καν να μου βρει κάποιον σχετικό να μιλήσω. Παρόλα αυτά μπορεί να είσαι τυχερός και εγώ ήμουν άτυχος, so best of luck p.s. Φαντάζομαι γνωρίζεις τα βασικά περί φορολογίας έτσι?! Μέχρι να γίνει γνωστό το site και να κανεις πωλήσεις λογικά θα μπεις μέσα να το ξες, παρόλα αυτά υπάρχει ένα "πρόγραμμα" το οποιο δεν σε φορολογεί άμα οι πωλήσεις σου είναι μικρότερες από 5000 τον χρόνο, δεν έχω ιδέα άμα ισχύει ακόμα η άλλαξε κάτι.
bilya Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Σχετική-ασχετη ερώτηση υπάρχει site που να μπορεις να πουλάς κλειδια του steam που δεν έχεις ενεργοπ
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Σχετική-ασχετη ερώτηση υπάρχει site που να μπορεις να πουλάς κλειδια του steam που δεν έχεις ενεργοπ g2a/kinguin
Bigi444444 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δεν γνωρίζω για αυτο ρωτάω , μου εχει κάνει εντύπωση που κανείς δεν εχει κάνει κατι παρόμοιο στην ελλάδα με τετοιο site οποτε ίσως να υπάρχει καποιο νομικό κόλημα οπως οτι μπορεί τα κλειδιά να ειναι κλεμένα κτλπ , δεν ξέρω για αυτο και ρωτάω Γιατί σου κάνει εντύπωση όταν θα πρέπει να υφίστασαι όλες τις υπερβολικές φορολογικές υποχρεώσεις της Ελλάδας;Μόνο και μόνο το ΦΠΑ να βάλεις, που θα υποχρεούσαι να αποδίδεις στο κράτος, το κλεισες το μαγαζί σε σχέση με κάποιον που παίζει 15-20% κάτω από εσένα.Από τα αποδυτήρια καθίστασαι μη ανταγωνιστικός. Αυτός είναι ο λόγος που δε βλέπεις ούτε τέτοια υπηρεσία εγκατεστημένη στη χώρα του τζατζικιού. Δεν υπάρχει νομικό κώλυμα.Τι νομικό κώλυμα να υπήρχε δηλαδή; Στις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού εμπορίου θα υπαγόταν κανονικά. Είναι λίγο μπέρδεμα η φάση με το πώς ακριβώς λειτουργούν αυτά τα κλειδάδικα και είναι πολλά από αυτά σε γκρίζα ζώνη (δες το ποστ του malthador, που σου είπε και ο ίδιος), αλλά εάν εν γνώσει σου δεν μεταπωλείς κλειδιά που έχουν αποκτηθεί με αξιόποινες πράξεις, τι πρόβλημα να υπάρχει;Νομικά τουλάχιστον.Φορολογικα κλπ, προφανώς και υπάρχει, γι αυτό και δεν έχει κουνηθεί κανείς.Τη σκέψη αυτή προφανώς την έχουν κάνει κι άλλοι. Ρίξε μια βασική ματιά εδώ αν θές: http://www.efpolis.gr/el/diasfalisi-oikonomikon-symefronton-katanaloton/ilektroniko-emporio.html 1
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Να γιατι δεν εχεις δει αντιστοιχες κινησεις απο Ελλαδα. https://www.skroutz.gr/s/9264417/For-Honor-PC.html Ειμαι σιγουρος οτι οποιος εχει περασει απο seven θα εχει δει τα αντιστοιχα παιχνιδια που ειναι σε ενα μικρο χαρτι Το ιδιο και σε πιο παλια παιχνιδια πχ https://www.skroutz.gr/s/3822222/Borderlands-2-Game-of-the-Year-Edition-PC.html Φυσικα ορισμενα απο αυτα τα καταστηματα ουτως ή αλλως πουλανε κανονικα κουτατα video games(Κονσολες,περιφερειακα κλπ)και χρησιμοποιουν το σκρουτζ σαν το allkeyshop των κλειδαδικων ενα πραγμα.
SPANK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Το κοιτάω λίγο και βλέπω οτι κέρδος υπάρχει περίπου 3 4 5 euro ανα παιχνδίδι αλλα το θέμα ειναι οτι πρέπει να πουλάς αρκετές ποσότητες για να πεις οτι αξίζει , οσο αφορά τα κλειδιά τώρα οπως το σκέφτομαι μπορεις στην αρχή να μην εχεις stock και απλα με το που κάνει την αγορά ο αλλος , αγοράζεις και εσυ το κλειδί απο τον προμηθευτή με ποιον να συνεργάζεσαι και το στέλνεις στον πελάτη , αν δεις οτι κατι τετοιο προχωράει μετα κάνεις και αλλα πράγματα με stock κτλπ οποτε ετσι ειναι μικρότερο το ρίσκο
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Είσαι σίγουρος ότι έχεις τέτοιο κέρδος όταν τα keys πουλιούνται σε τόσο χαμηλές τιμές?! Πιο ρεαλιστικό μου ακούγεται το κέρδος να είναι από 1 euro και κάτω. Imho νομίζω είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων γιατί οι τιμές σου θα πρέπει να είναι εξευτελιστικές για να συναγωνιστείς τα τέρατα στον χώρο, που και πάλι το βρίσκω δύσκολο έως απίθανο ειδικά στο Ελλάδα. Προσωπικά και no offence δεν θα ψώνιζα από σένα όταν υπάρχει το instant gaming που σου στέλνει το key μέσα σε 10 δευτερόλεπτα.
SPANK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μπορεί τελικά να μην αξίζει το όλο εγχείρημα θα το ψάξω παντως λίγο ακόμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα