mr.robot Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Καλησπερα σε ολο το φορουμ, θα μπω κατευθειαν στο θεμα για να μην κουραζω. Λοιπον, εχω adsl συνδεση της Wind, παντα ειχα κολληματα στο ιντερνετ καθως σελιδες αργουσαν να φορτωσουν, καθως παιχνιδια εχω πολυ υψηλο ping κλπ.. Η wind μου ειχε να βαλει την γραμμη σε fastpath και εγινε, οπου τοτε ναι μεν το ping ηταν χαμηλο, οχι τεραστιες διαφορες αλλα παραλληλα η ταχυτητα επεσε αρκετα.. Η ταχυτητα που βλεπω εγω ειναι 6-10 mbps .. δεν μπορω να πω οτι ειμαστε πολλα ατομα στο διαδικτυο την ιδια ωρα.. ωστοσο αυτο γινεται κυριως οταν συνδεομαι ασυρματα, πχ ο υπολογιστης μου ειναι 10 μετρα μακρια απο το modem μου, καθως και ενα λαπτοπ ειναι τοσα μετρα μακρια. και οι δυο αντιμετοπιζουμε χαμηλες ταχυτητες και αργο ανοιγμα των σελιδων. Απο την wind ειχα παρει με 20 ευρω ενα zte το ασπρο χωρις κεραια το κλασσικο.. με εκεινο ειχα πολλα θεματα καθως καταλαβενεται οτι ειναι πεταμενα λεφτα.. πριν 2 εβδομαδες αγορασα ενα TD-W8960N στην τιμη των 28 ευρω. Παλι αντιμετωπιζω τα ιδια προβληματα, δεν περιμενα να αλλαξει κατι το τρομερο αλλα τουλαχιστον να μην εχουμε προβλημα με τα σκαμποανεβασματα της ταχυτητας οπου αυτος ειναι ο πιο βασικος παραγωντας που κανει τα μηχανηματα στο σπιτι να αργουν να φορτωσουν τις σελιδες, απο την αλλη ομως, η wind λεει δεν υπαρχει προβλημα με την γραμμη μου, ολα κομπλε .. φταιει το μηχανημα σας.. ολα τα μηχανηματα; κινητα, λαπτοπ, σταθεροι υπολογιστες; πως γινεται αυτο; κολλησαν ιωση; δεν νομιζω μαλλον κατι παιζεται απο πισω, ισως στην καλωδιοση, η δεν ξερω τι αλλο. Πραγματικα εχω τηλεφωνησει στην wind τουλαχιστον 15 φορες, παντα λενε τα ιδια, να κανω ελεγχο στην γραμμη και πως ολα ειναι κομπλε.. τα κλασικα περνα εναν dns 8.8.8.8 κλπ κλπ.. οπου δεν βοηθαει ουτε και αυτο, μετα απο καιρο με συνδεσανε με τεχνικο 2ο επιπεπου κατι τετοιο.. εκεινος ειπε οτι αλλαξε την public ip κατι τετοιο, οταν αλλαξε κατι τετοιο και μου ειπε θα το παρει μιση ωρα, ολα μετα εγιναν χειροτερα.. δεν ξερω τι φταιει .. αλλα πραγματικα δεν ειμαι ο μονος που αντιμετωπιζει τετοιου ειδους σοβαρα προβλημα, λεφτα για vdsl δεν υπαρχουν, αν θελουν να μας κανουν να βαλουμε vdsl να κατεβασουν την τιμη τους.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Όταν τελειώσει το συμβόλαιο σπυ αλλαξε πάροχο 1
mr.robot Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Όταν τελειώσει το συμβόλαιο σπυ αλλαξε πάροχο εχω αλλαξει και αλλες εταιριες και ολες τα ιδια χαλια ειναι.. τι σε κανει να πιστευεις οτι φταιει ο παροχος; ολοι τα ιδια λενε, σε εμενα τουλαχιστον !
benign Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Επειδη δεν ειναι ξεκαθαρο οπως τα γραφεις,ειχες ακριβως τα δια προβληματα η περιπου τα ιδια και με αλλους παροχους? Η μονο απο τοτε που εβαλες Wind?
mr.robot Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Επειδη δεν ειναι ξεκαθαρο οπως τα γραφεις,ειχες ακριβως τα δια προβληματα η περιπου τα ιδια και με αλλους παροχους? Η μονο απο τοτε που εβαλες Wind? Τα ίδια προβλήματα αντιμετώπιζα πάντα!
jkoukos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 ωστοσο αυτο γινεται κυριως οταν συνδεομαι ασυρματα, πχ ο υπολογιστης μου ειναι 10 μετρα μακρια απο το modem μου, καθως και ενα λαπτοπ ειναι τοσα μετρα μακρια. και οι δυο αντιμετοπιζουμε χαμηλες ταχυτητες και αργο ανοιγμα των σελιδων. Έχετε κάνει δοκιμή συνδεδεμένοι ενσύρματα με τον router και αν ναι, πως έχουν τα πράγματα;
CrazyBobs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Έχετε κάνει δοκιμή συνδεδεμένοι ενσύρματα με τον router και αν ναι, πως έχουν τα πράγματα; και παλι εχω προβλημα, αλλα οχι τοσο συχνα :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα