stefanosgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω πόσοι σκληρή δίσκοι χωράνε εδώ μέσα; το λέω γιατί στην παρακάτω φωτογραφία δεν μπορώ να καταλάβω το εξής: ext και int τι διαφορά δηλαδή έχει που χωράνε 1 ext και 5 Int το ίδιο μέγεθος κιόλας ευχαριστώ
xaerialtwistx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ext = External (εξωτερικά) Int = Internal (εσωτερικά)
stefanosgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δηλαδή τι εξωτερικά και τι εσωτερικά;; ώστε να καταλάβω
xaerialtwistx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Σου λεει ποσες θεσεις εχει για να βαλεις συσκευες (ειτε αυτη ειναι cdrom/dvd dom/bluray drive είτε hdd tray για να βαζεις συρταρωτα τους δισκους). πχ αν λεει 5 ext 3,5'', εννοει πως εξωτερικα εχει 5 θεσεις για να βαλεις 3,5'' συσκευές πχ 3 dvd rom και 2 hdd tray. σε αυτη την εικονα για παραδειγμα βλεπεις ενα κουτι που εχει 4 ext θεσεις για 3,5'' συσκευες, με αλλα λογια η φωτο που εχεις βαλει δεν σου λεει αποκλειστικα για σκληρους δισκους αλλα για συσκευες. Ομοίως για εσωτερικά, αναφερεται στο σημειο που τοποθετείς τον σκληρό δίσκο, ποσες τετοιες θεσεις εχει το κουτι.
stefanosgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Σου λεει ποσες θεσεις εχει για να βαλεις συσκευες (ειτε αυτη ειναι cdrom/dvd dom/bluray drive είτε hdd tray για να βαζεις συρταρωτα τους δισκους). πχ αν λεει 5 ext 3,5'', εννοει πως εξωτερικα εχει 5 θεσεις για να βαλεις 3,5'' συσκευές πχ 3 dvd rom και 2 hdd tray. σε αυτη την εικονα για παραδειγμα βλεπεις ενα κουτι που εχει 4 ext θεσεις για 3,5'' συσκευες, με αλλα λογια η φωτο που εχεις βαλει δεν σου λεει αποκλειστικα για σκληρους δισκους αλλα για συσκευες. Ομοίως για εσωτερικά, αναφερεται στο σημειο που τοποθετείς τον σκληρό δίσκο, ποσες τετοιες θεσεις εχει το κουτι. Έναν 3.5" 1tb πιστεύω μπαίνει έτσι δεν είναι; Τι ακριβώς χωράει εγώ θέλω να βάλω δύο σκληρούς! Όταν λέει όμως η φώτο 1χ int 3.5" μετά γιατί λέει 5χ 3.5" ext αυτό δεν μπορώ να καταλάβω Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2017 από stefanosgr
xaerialtwistx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Αλλο το εσωτερικο και αλλο το εξωτερικο :Ρ Αν λεει 1 x Int 3,5'' και 5 x Ext 3,5'' σημαινει οτι μεσα στο κουτι εχει μια θεση για 3,5'' συσκευη και εξω απο το κουτι εχει 5 θεσεις για 3,5'' συσκευη. Εσωτερικα συνηθως βαζουμε σκληρο δισκο (οποτε ακομα και μονο μια εσωτερικη θεση να εχει, μπορεις να την αξιοποιησεις με οτι σκληρο δισκο θες). Εξωτερικα βαζουμε συνηθως τα cd/dvd/blu ray rom αλλα μπορεις επισης να βαλεις σκληρο δισκο με ενα συρταρακι, πχ αυτό ή ότι αλλη συσκευη 3,5'' θες (δες εδω). Με άλλα λογια αν εχει 1 θεση μεσα και 5 εξω, μπορεις θεωρητικα να βαλεις συνολικα 6 σκληρους δισκους.
stefanosgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ μου έδωσες και κατάλαβα! Να σε καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα