Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βάλω και να συνδέσω Fan (ανεμιστήρες) στον υπολογιστή μου απλά που ακριβώς; δηλαδή δεν καταλαβαίνω τα παρακάτω: τα Fan σε τι pin να τα αγοράσω ώστε να λειτουργούν κανονικά; θέλω 4! Παρακάτω η πληροφορίες της μητρικές 1 x Power LED Header, 2 x CPU Fan Connectors (1 x 4-pin, 1 x 3-pin), 2 x Chassis Fan Connectors (2 x 4-pin), 1 x Power Fan Connector (3-pin)

εάν μπορείτε να μου πείτε πχ αγόρασε 2 από 3 pin και 2 από 4 pin και που θα μπούνε καλός γιατί έχω σύνδεση τον επεξεργαστή και τον ανεμιστήρα του! Οπότε πάει-1 στα cpu Fan con... Μένει ένα δηλαδή... Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Τα πιν εχουν να κανουν με τη ρυθμιση ταχυτητας του φαν, μην τρελενεσαι. Κανεις δεν μπορει να σου πει παρε Χ ανεμιστηρες χωρις να ξερει το τι εχεις μεσα στο pc σου, τι airflow εχει το κουτι, ποσο το χρησιμοποιεις και σε τι δωματιο βρισκεται. Ξεκινα με 2 φαν 4πινα ακριβα(ποιοτικα) , που ειναι ησυχα οχι θορυβωδη, βαλε 1 στο μπροστα μερος 1 στο πισω.

• Like 1
Δημοσ.

Τα πιν εχουν να κανουν με τη ρυθμιση ταχυτητας του φαν, μην τρελενεσαι. Κανεις δεν μπορει να σου πει παρε Χ ανεμιστηρες χωρις να ξερει το τι εχεις μεσα στο pc σου, τι airflow εχει το κουτι, ποσο το χρησιμοποιεις και σε τι δωματιο βρισκεται. Ξεκινα με 2 φαν 4πινα ακριβα(ποιοτικα) , που ειναι ησυχα οχι θορυβωδη, βαλε 1 στο μπροστα μερος 1 στο πισω.

Έχω την Asrock Z97 Pro3 είναι καλή?

Σε ποιες συνδέσεις από όλες να κάνω τον σύνδεση? Γιατί γράφει πολλά χαρακτηριστικά γιαυτό

Κάρτα γραφικών gtx 660 έχω

(μπήκα από το λογαριασμό της αδελφής μου)

Δημοσ.

Μπήκα από το δικό μου! Θα ήθελα πόσα fan σε τι pin να πάρω! Θέλω 4 ανεμιστήρες (έχω σύνδεση ένα έξτρα στην θύρα PSU Fan) οπότε ουσιαστικά μέσα στο σύστημα 5 θα είναι

Δημοσ.

Έχω την Asrock Z97 Pro3 είναι καλή?

Σε ποιες συνδέσεις από όλες να κάνω τον σύνδεση? Γιατί γράφει πολλά χαρακτηριστικά γιαυτό

Κάρτα γραφικών gtx 660 έχω

(μπήκα από το λογαριασμό της αδελφής μου)

Στις πιο κοντινες συνδεσεις προφανως. Οταν εγκαταστησεις το φαν στο κουτι τραβας το καλωδιο μεχρι την πιο κοντινη 4πινη υποδοχη
Δημοσ.

Στις πιο κοντινες συνδεσεις προφανως. Οταν εγκαταστησεις το φαν στο κουτι τραβας το καλωδιο μεχρι την πιο κοντινη 4πινη υποδοχη

Δεν υπάρχει δηλαδή κάτι συγκεκριμένο?? Γιατί έχει πολλές ονομασίες Fan όπως αναφέρω ποιο πάνω εάν δεις

Δημοσ.

οι ονομασιες ,απλα ειναι εαν βαλεις καμια οθονιτσα η εαν βαλεις κανα λογισμικο οπως εχς κ γω να ρυθμιζει τα φαν σου με τι ταχυτητα, για να μπορεις να τα ξεχωριζεις απο τα αλλα... φαν 1 , φαν 2 , φαν 3 κλπ... 

Δημοσ.

Ποιο κουτί έχεις; Θα βοηθούσε αν ξέραμε.

Πάντως αν το κουτί σου δεν είναι μικροσκοπικό και έχεις κάνει μια αξιοπρεπή διαχείριση καλωδίων, νομίζω είναι υπερβολή οι 4 ανεμιστήρες.

Γενικά, προτιμότερο είναι με τα ίδια λεφτά να πάρεις 2 ποιοτικούς που να έχουν καλή ροή αέρα με όσο το δυνατόν χαμηλότερο θόρυβο (βέβαια αυτό εσύ ξέρεις κατά πόσο σε ενοχλεί ή όχι). Βάζεις έναν μπροστά για εισαγωγή και έναν πίσω για εξαγωγή αέρα και είσαι μια χαρά. Το να κάνεις το κουτί να βουίζει σαν κινητήρας αεροπλάνου δε θα βοηθήσει και ιδιαίτερα. Θα δεις μια μικρή μείωση 1-2 βαθμών με παράλληλη αύξηση του θορύβου και της σκόνης μέσα στο κουτί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...