Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το UPS Accupower Isy 1200 το οποιο λειτουργουσε απροβληματιστα στο προηγουμενο συστημα με i5-3570k, 650αρι τροφοδοτικο, οθονη 24αρα και πανω ρουτερ ηχεια και τηλεφωνο μετα απο διακοπη ρευματος μου κρατουσε ανετα 20-30 λεπτα

Πλεον σε νεο συστημα με 750αρι τροφοδοτικο, οθονη 27αρα, i7-7700k και υδρόψυξη με το που επεσε το ρευμα δεν μπορεσε να κρατησει τιποτα ουτε ενα δευτερολεπτο

Τι ups χρειαζομαι για να μπορει να τα κραταει ολα αυτα τουλαχιστον 5-10 λεπτα?

Επισης το συγκεκριμενο ειναι 1200VA που τα θεωρουσα αρκετα αλλα μαλλον δεν ειναι..

Δημοσ.

Ουτε δυο χρονια...Οπως ειπα στο προηγουμενο συστημα δηλαδη μεχρι πριν μια εβδομαδα μου το καρταταγε ανετα 20-30 λεπτα γιαυτο προβληματιζομαι... 

Δημοσ.

Για ονομα του Αλλαχ ξήλωσε τα ηχεια πανω απο το UPS!!!! 

Απο εκει και πέρα δοκίμασε μονο τα βασικά για αρχή. Το Tower και την οθονη και πες μας τι κάνει.

Δημοσ.

Άλλαξε μπαταρίες  ... το ups δεν το χρησιμοποιύμε για να κάνουμε αυτά που κάναμε 5-10-30 λεπτά μετά τν διακοπή, αλλά για να κλείσουμε ομαλά το σύστημά μας μετά από διακοπή ρεύματος.

Δημοσ.

Αφαιρεσε οθονη και ηχεια και ξεκινα το pc κανονικα..Μολις δεις οτι φορτωσει, κλεισε γενικο η΄ βγαλε την πριζα του ups να δεις τι θα κανει...(Εννοειται να το εχεις τερμα φορτισμενο..) 

Αν κρατησει καποια ωρα, σημαινει οτι πλεον δεν αντεχει τοσα watt πανω.  Αν ξανα κλεισει κατευθειαν περιεργο μου φαινεται... Αμα σου κραταγε μεχρι πριν λιγο καιρο 20λεπτο και πανω που λες, δεν νομιζω ετσι ξαφνικα να τα επαιξε η μπαταρια... Απλα με τον καιρο θα σου κραταγε λιγοτερο...   Μετα θα ελεγα αν εχεις το παλιο τροφοδοτικο να το εβαζες πανω να δεις αν αλλαξει κατι...

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον πηρα τα πραγματα απο την αρχη

UPS εκτος μπριζας σε λειτουργια μπαταριας μονο με το pc πανω σβηστό..Με το που ανοιγω τον διακοπτη του τροφοδοτικου πεφτει εντελως το UPS χωρις καν να πατησω το power να παρει μπροστα ο υπολογιστης κανονικα...

Να σημειωσω βεβαια οτι η μητρικη Z270E της ASUS αν εχεις στο On το τροφοδοτικο κι ας εχεις κλειστο το pc τα rgb δουλεουν 

Δημοσ.

Ε τοτε μαλλον η μπαταρια τα επαιξε, δεν εξηγειται αλλιως...Αλλα τοσο αποτομα... Βγαλε το pc και βαλε μονο την οθονη πανω και αναψε την να δεις τι θα κανει.. Ετσι για το πειραμα οχι τιποτε αλλο...

• Like 1
Δημοσ.

Μολις το εκανα και την οθονη την κραταει κανονικα αλλα τα "μπιπ" που κανει ειναι αρκετα συντομα το ενα μετα το αλλο που μαλλον δειχνει οτι δεν μπορει να την κρατησει και για πολυ ωρα...Αν ειναι οντως η μπαταρια μου κανει κι εμενα φοβερη εντυπωση να τα εφτυσε τοσο ξαφνικα.. 

Δημοσ.

Αρα ειναι σιγουρα η μπαταρια...   Ερωτηση,  ειναι σιγουρα τερμα φορτισμενη γιατι γενικα θελουν πολλες ωρες για να γεμισουν!

Δημοσ.

Δεν ειμαι σιγουρος για τις μπαταριες...Το UPS ειναι μονιμα ανοιχτο 24ωρο απλα πριν κοιμηθω κλεινω υπολογιστη - οθονη - ηχεια και αφηνω πανω μονο το ρουτερ..Λογικα αυτο το διαστημα δεν θα επρεπε να φορτιζει η θα επρεπε να το εχω κλειστο και χωρις τιποτα πανω παρα μονο στην πριζα??

Δημοσ.

Το ups από την στιγμή που είναι στην πρίζα οι μπαταρίες του πρέπει να φορτίζουν.

2 χρόνια το UPS άρα τουλάχιστον 2 χρόνια μπαταρίες (τι μπαταρίες έχει πάνω του ... κατασκευαστής ?) ...

αλλαξέ τες χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Δες αν έχουν διογκωθεί οι παλιές ...

Αν πάλι έχει χαλάσει το ups θα σου μείνουν για το επόμενο ...

Έλεγξε επίσης για τυχόν φραγμένους εξαερισμούς, ή για ανεμιστήρες που δεν δουλεύουν.

ps

Θεωρητικά και αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα οι μπαταρίες φθίνουν σιγά σιγά ...

όμως μπορεί να χαλάσουν και σε 1 δευτερόλεπτο...... βραχυκυκλώνει ένα στοιχείο και πάπαλα...

Αγόρασε μπαταρίες ποιοτικές YUASA, CSB κτλ, όχι ότι πιο φθηνό βρείς ...

Για 4-5 χρόνια θεωρητικά δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...