Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"It does not mean that Netflix would have to offer the same library of content across all EU countries, just that if a customer signs up in one country, that same library can be accessed from any other member country"

Δημοσ.

"It does not mean that Netflix would have to offer the same library of content across all EU countries, just that if a customer signs up in one country, that same library can be accessed from any other member country"

Το ενδιαφέρον είναι, αν κάνω sign up με vpn π.χ Βρετανίας (ας πούμε ότι εχει περισσότερο περιεχόμενο), θα μπορώ να έχω Ελληνικούς υπότιτλους με IP Βρετανίας;

Δημοσ.

"It does not mean that Netflix would have to offer the same library of content across all EU countries, just that if a customer signs up in one country, that same library can be accessed from any other member country"

Το ενδιαφέρον είναι, αν κάνω sign up με vpn π.χ Βρετανίας (ας πούμε ότι εχει περισσότερο περιεχόμενο), θα μπορώ να έχω Ελληνικούς υπότιτλους με IP Βρετανίας;

Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να προσφέρει ελληνικούς υπότιτλους στο αγγλικό Netflix.

Δημοσ.

το θεμα ειναι αν θα ημαστε ακομα μεσα στην ευρωπη τοτε

θαμαστε, το θeμα ειναι με τι νομισμα :P

Δημοσ.

Ερωτηση.Εχει απ ολες τις ταινιες πχ μπορω να δω το the ring 3 η ειναι οπως το on demand της nova?σκεφτομουν να το βαλω μιας και 7.99 δεν ειναι πολλα και το on demand ειναι τραγικο σε θεμα ποικιλιας

Για fullHD θέλεις το επόμενο πακέτο με το οποίο μπορείς να το μοιραστείς με ακόμα έναν ταυτόχρονα εφόσον σε ενδιαφέρει η χαμηλότερη τιμή. 

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να προσφέρει ελληνικούς υπότιτλους στο αγγλικό Netflix.

Σαφώς κανένας λόγος από τη στιγμή που δεν προσφέρει και το ίδιο περιεχόμενο.

Δημοσ.

Νομίζω θα θες αγγλική κάρτα για να ανοίξεις λογαριασμό στο Αγγλικό. Αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.

Δημοσ.

"It does not mean that Netflix would have to offer the same library of content across all EU countries, just that if a customer signs up in one country, that same library can be accessed from any other member country"

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι αντιφάσκει; Λέει δεν θα προσφέρει το ίδιο περιεχόμενο σε κάθε χώρα και μετά λέει κάθε χώρα έχει πρόσβαση στο ίδιο περιεχόμενο. Εγώ προσωπικά που βλέπω πλέον σπάνια ταινίες, σειρές, βολεύομαι με torrenting, kodi, terrarium.tv (android app). Στο παρελθόν πλήρωνα συνδρομες (rapidshare κτλ.) για προσβαση σε HD καινούργιες ταινίες. Ενας πειρατής που σέβεται τον εαυτό του δεν είναι τζαμπατζής. Απλά είναι απαιτητικός. Θέλει όλες τις ταινίες, γρήγορα, σε καλή ποιότητα. Οταν το netflix αυξήσει θεαματικά την ποικιλία ταινιών και παράγει αρκετό αξιόλογο δικό του περιεχόμενο θα μπω και γω στο club.

• Like 1
Δημοσ.

Ποια πειρατεια ρε παιδια, τι λεμε τωρα; Δεν ειναι ολοι 16χρονοι με απειρο ελευθερο χρονο. Οσοι δουλευουν και γυρνανε σκοτωμενοι απο την δουλεια και το καθημερινο τρεξιμο θα προτιμησουν να δινουν ενα 10αρικο τον μηνα για να βλεπουν οτι θελουν οποτε το θελουν. "

Η πειρατεια θα πεθανει μονο με εναν τροπο, και ειναι εξαιρετικα απλο. Να δωσουν υπηρεσιες με flat rate.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα στη χώρα μας δεν είναι το netflix η οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία streaming, είναι τα άθλια δίκτυα μας που δεν αφήνουν υψηλή ποιότητα εικόνας (βλέπε 4K). Όσο για την πειρατεία η μόνη λύση είναι υψηλής ποιότητας περιεχόμενο και χαμηλές τιμές.

Δημοσ.

Και το Netflix στην Ελλάδα τραγικό είναι. Μη το βάλεις εκτός αν έχεις VPN για να παίξεις USA

Αυτό, ο λόγος που το έκοψα. Ίσως σε Ελλάδα να έχει το ΠΟΛΥ 30% του περιεχομένου, μπορεί να λέω και πολύ.

Προσωπικά είναι ο μόνος λόγος δεν είμαι πλέον συνδρομητής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...