dreamkiller777 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εχει κ αλλο πατο το βαρελι γισ τη σονη τελικα.
dazed&confused Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Χρειάζεται ένα εναλλακτικό λειτουργικό, αν και η χρήση play store με χαλάει κάπως. Η blackberry το έκανε αυτό και ενώ αρκετές εφαρμογές τρέχουν σχεδόν καλά (όσες χρειάζομαι εγώ τουλάχιστον), θα ήταν καλύτερα αν ήταν native. Μακάρι να είναι διαθέσιμο σε πολλές συσκευές, ακόμα και μέσω φλασαρίσματος.
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Χρειάζεται ένα εναλλακτικό λειτουργικό, αν και η χρήση play store με χαλάει κάπως. Η blackberry το έκανε αυτό και ενώ αρκετές εφαρμογές τρέχουν σχεδόν καλά (όσες χρειάζομαι εγώ τουλάχιστον), θα ήταν καλύτερα αν ήταν native. Μακάρι να είναι διαθέσιμο σε πολλές συσκευές, ακόμα και μέσω φλασαρίσματος. Δεν φαίνεται να υπάρχει χώρος πλέον. Αφού δεν τα κατάφερε ολόκληρη microsoft εγώ δεν το βλέπω και πολύ πιθανό να τα καταφέρει άλλος...
Jophiel Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δεν φαίνεται να υπάρχει χώρος πλέον. Αφού δεν τα κατάφερε ολόκληρη microsoft εγώ δεν το βλέπω και πολύ πιθανό να τα καταφέρει άλλος... Μην το λες. Είναι θέμα timing και σωστών κινήσεων. Η κίνηση αυτή που περιγράφει το άρθρο είναι πολύ καλή. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα