GiwrgosP- Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z68AP-D3-rev-10#ov Έχω αυτή την μητρική και ο υπολογιστής μου δεν βλέπει την ενσωματωμένη κάρτα δικτύου (αρα δεν εχω ethernet) καθολου. Το εχω ψάξει αρκετά το θέμα αλλα δεν βγάζω άκρη οπότε σκέφτηκα να τα παρατήσω και να αγοράσω μία κάρτα δικτύου. Μπορείτε να μου προτείνετε που να αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες του tp link td-w8970. Δεν γνωρίζω τι χρήματα πρέπει να δώσω σε μια κάρτα δικτύου οπότε δεν παραθέτω budget. Ακούω προτάσεις προς το παρόν.
jkoukos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Σου κάνει οποιαδήποτε PCI ή PCI-Exrpess εσωτερική κάρτα Gigabit. Κορυφαία επιλογή κάποια Intel, αλλά για οικιακή χρήση κάνει οποιαδήποτε από την λίστα. Πριν όμως κάνεις οποιαδήποτε αγορά, δοκίμασε να αναβαθμίσεις τον οδηγό της κάρτας δικτύου μέσω του κατασκευαστή. Κάνε αν μπορείς και μια δοκιμή με μια live διανομή Linux ώστε να εξασφαλίσεις ότι δεν είναι θέμα υλικού.
GiwrgosP- Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Αρα και σε καποιο τοπικο καταστημα (θεσσαλονικη) θα μπορουσα να παρω οποια εχει ετσι; Δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο να προσεξω περα απο το να ειναι gigabit
jkoukos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Σωστά. Φυσικά να κοιτάξεις να υπάρχουν οδηγοί γιο το λειτουργικό που έχεις.
terry308 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ή μπορείς απλά με ένα Usb wifi stick ... αν δεν έχεις πρόβλημα με το wifi σπίτι και δεν έχεις μεγάλη απόσταση από το router
GiwrgosP- Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ή μπορείς απλά με ένα Usb wifi stick ... αν δεν έχεις πρόβλημα με το wifi σπίτι και δεν έχεις μεγάλη απόσταση από το router Εχω ηδη wifi stick που μου κανει παιχνιδια τελευταια και δεν αξιοποιει τα 16mbps μου (αξιοποιει περιπου τα 12), ενω οταν κανω απο το κινητο μου usb tethering μπορω και κατεβαζω με ~1,6mb/sec.. Οποτε σκεφτηκα οτι μια καρτα δικτυου με συμφερει (αφου γενικα ethernet>wifi) 1
White_Cat Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα ! Συμφωνώ με όλα όσα είπανε οι προλαλήσαντες, αλλά το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη ενσωματωμένη κάρτα δικτύου της εν λόγω μητρικής είναι γνωστό εδώ και καιρό. Άμα θέλεις τη γνώμη μου, πριν ξοδέψεις λεφτά για μια νέα κάρτα δικτύου, δοκίμασε να εγκαταστήσεις τον τελευταίο Chipset Driver (όχι LAN Driver) από την παρακάτω διεύθυνση : https://downloadcenter.intel.com/product/1145 Ίσως την κάρτα δικτύου να μην τη βλέπει επειδή κατ' αρχήν δεν αναγνωρίζει σωστά το Chipset της Intel στο οποίο βασίζεται η συγκεκριμένη μητρική. Μια απλή γνώμη είπα και δεν είμαι βέβαιος οτι θα λύσει το πρόβλημα, Ευχαριστώ, Ο Άσπρος Γάτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα