paul_10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 καλησπέρα θέλω να τρέξω εναν κώδικα Php που εχω και ετσι κατέβασα το xampp έκανα την εγκατάσταση και μετα πήγα να τρέξω τν κώδικα με τον παρακάτω τρόπο άνοιξα τν chrome πάτησα την διεύθυνση localhost/test/myphpcode.php με αποτέλεσμα να μην το ανοιγει και απλα να το κανει search στο goole, υπάρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω πριν παω να τρέξω το myphpcode.php ?
isay Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 ανοιξε ένα browser στον υπολογιστή σου και γραψε http://127.0.0.1 και πες μας τι βγάζει Αν εχεις vpn το κλείνεις πριν κανεις το παραπανω
Predatorkill Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μηπως θελει port μετα το localhost ή εχει την 80 by default? Εχω να τρεξω xampp 4-5 χρονια και δε θυμαμαι πως παιζει.
NickSym Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ανοιξε την εφαρμογη κι ενεργοποιησε τον apache server
paul_10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Τα έκανα αυτα και τώρα ανοίγει κανονικά απλα εκει στην μπάρα που πληκτρολογούμε την διεύθυνση μου βγάζει με κόκκινα μη ασφαλής,αυτο είναι απο κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω?
White_Cat Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα ! Οι ρυθμίσεις που αφορούν το διερμηνευτή της PHP γενικά, αποθηκεύονται σ' ένα αρχείο που λέγεται php.ini. Αυτό βρίσκεται κάπου μέσα στον υποκατάλογο του XAMPP. Η ρύθμιση για το αν η PHP θα τρέχει σε ασφαλή λειτουργία βρίσκεται κάπου κοντά στη γραμμή 338 του php.ini. Πας εκεί μέσα κι αλλάζεις το safe_mode = Off σε safe_mode = On Μετά κάνεις οπωσδήποτε μια επανεκκίνηση στον XAMPP Server για να διαβαστούν ξανά οι νέες ρυθμίσεις. Νομίζω αυτό είναι όλο. Φιλικά, Ο Άσπρος Γάτος 1
paul_10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 βρήκα τα παρακάτω allow_call_time_pass_reference=Off safe_mode=off safe_mode_gid=Off και ; http://php.net/sql.safe-mode sql.safe_mode=On πιο απ ολα τα safe mode να αλλάξω ?
White_Cat Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα ! Προτείνω να γίνει αλλαγή της 3ης από τις γραμμές που βρήκες. Δηλαδή, η 3η γραμμή ν' αλλάξει από safe_mode=off σε safe_mode=on Είπαμε βέβαια ότι μετά πρέπει να γίνει επανεκκίνηση του xampp server για να διαβαστούν εξ' αρχής τα αρχεία ρυθμίσεων. Ο Άσπρος Γάτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα