Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκει που εβλεπα μια εκπομπή στο συσωληνα,ξαφνικα έσβησε το πισι και δεν άνοιγε με τπτ.

Οταν έβγαλα την κάρτα(R9 290) κ δοκίμασα με την ενσωματωμένη,δούλεψε(και δουλεύει)κανονικά.

Οταν βαζω τη κάρτα πάνω αλλα δεν συνδέω τα βύσματα τροφοδοσίας της,το πισι παίρνει μπρος(δίχως να δίνει σήμα στην οθόνη)και τα ανεμιστηρια της κάρτας δουλεύουν αλλά μόλις βάζω τα ρεύματα,πάλι νεκρώνει...

το τροφοδοτικό μου είναι το 

CORSAIR AX860 ATX POWER SUPPLY - 860 WATT 80 PLUS PLATINUM CERTIFIED 860W FULLY-MODULAR

δοκίμασα να αλλάξω θέση των καλωδίων(μιας και ειναι σπονδυλωτό) αλλά και πάλι δεν..

Δημοσ.

Καλησπέρα, αφού άλλαξες και καλώδια (απέφυγες το πιθανό βραχυκλύκλωμα αν και είναι single rail), μάλλον είναι η κάρτα. Έχεις εγγύηση?

Δημοσ.

Ναι εχει κάποιους μήνες ακόμα,το περίεργο είναι ότι η ASUS Radeon R9-290 DirectCU II OC,έχει 4 λεντ στις υποδοχές τροφοδοσίας,τα οποία ανάβουν κανονικά πράσινα(αν υπάρχει πρόβλημα γίνονται κόκκινα)αλλά η κάρτα ΔΕΝ

Δημοσ.

Γρήγορα πίσω αφού έχεις εγγύηση.

Και μεγιές η νέα. Κοίτα μην δεχθείς κανα πιστωτικό στα 100 ευρώ κτλ, κάνουν κάτι τέτοια νούμερα.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι λίγο παλιό το θέμα, απλά σαν συμβουλή στον TS μιας πέρασα κι εγώ RMA μια 290Χ πέρσι. Μίλα όσο μπορείς με ASUS. Πίεσε τους να είναι γρήγοροι και να ελεγχθεί, καθώς και να ενημερώσουν το retailer σου για επιστροφή χρημάτων. 

Πήρα το 2015 μία 290Χ από κιτρινομάγαζο στα 310, έπαιξε 1 χρόνο τέλεια, ξεκίνησε κάτι freeze (μία φορά τη βδομάδα), και την έδωσα πίσω. Με πολύ πίεση να την κρατήσουν καιρό για έλεγχο για να δουν το πρόβλημα, εν τέλει το είδαν, και πήρα λεφτά πίσω, και με +35€ τώρα είμαι με 1070 :D

Δημοσ.

μεγαλη προσοχη με αυτη την σειρα εμενα παλι με ειπανε οτι κοιταξε αν εχει προβλημα που ευτηχως δεν ειχε, θα την στειλουμε στην gigabyte αλλα δεν θα την δεχτουν  γιατι περασαν τα 2 χρονια, ναι αλλα εγω τους ειπα οταν την πηρα ειχε 3  αλλα τελικα δεν ειχε θεμα και ετσι δεν χρειαστηκε να επεκταθω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...