ADHD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 ξαναλεω οτι ειναι κορυφαια δεν αντιλεγω υπαρχουν πολλες αναφορες γιαυτο το αναφερω...ειναι απαραδεκτο για samsung σε αυτη τη κατηγορια να συμβαινει αυτο.. οταν λες DIY τι εννοεις; να πιασω να κολλησω το Panel; το προβλημα αναφερεται στο οτι υπαρχει ενα κενο αναμεσα στο panel και στο πισω μερος... εμενα με απετρεψε ολο αυτο αλλα και σε ενα μεγαλο βαθμο η αβολη βαση της. αν δεν ειχα θεμα με τη βαση...θα το σκεφτομουν λιγο διαφορετικα... τελος παντων εχουμε βγει off topic οποιος πιστευει οτι εχει τα χρηματα αξιζει και με το παρακατω σαν ποιοτητα εικονας Να βαλεις double sided tape λεπτη αν ξεκολλησει, το εχω κανει σε ποσες αλλες συσκευες.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 τελος παντων εχουμε βγει off topic οποιος πιστευει οτι εχει τα χρηματα αξιζει και με το παρακατω σαν ποιοτητα εικονας Ας ανοιξει καποιος ενα θεμα για την 55KS7000 στα 999 που παιζει απο χθες, να μεταφερω απο εδω τα ποστ που την αφορουν, γιατι ειναι πιο πολλα απο οσα αφορουν το θεμα!
panos7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Να βαλεις double sided tape λεπτη αν ξεκολλησει, το εχω κανει σε ποσες αλλες συσκευες. μαζι σου... αλλα το θεωρω απαραδεκτο να δινω τοσα χρηματα για μια κορυφαια εταιρεια και να βαλω ταινια γιατι επελεξε να κανει "εκπτωσεις" στην ποιοτητα κατασκευης Ας ανοιξει καποιος ενα θεμα για την 55KS7000 στα 999 που παιζει απο χθες, να μεταφερω απο εδω τα ποστ που την αφορουν, γιατι ειναι πιο πολλα απο οσα αφορουν το θεμα! υπαρχει ηδη απο την περασμενη εβδομαδα topic http://www.insomnia.gr/topic/638112-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-samsung-55-55ks7000-media-market-999%E2%82%AC/ ζητω συγνωμη που ξεφυγαμε Εκανα λαθος μονο στο ονομα, δεν ειναι MS αλλα MU η 2017 σειρα οπως λες. Ειναι ομως οι αντιστοιχες KS του 2016. Δες τιμες εδω και θα καταλαβεις: Site: avclub Οι Q-LED ειναι νεα premium κατηγορια που θα προσπαθησει να κοντραρει τις OLED με αντιστοιχες τιμες...!!! Οσο για μενα, ειμαι σαν εσενα, ψαχνομαι για αγορα αλλα δεν βιαζομαι, εχω μια Samsung 46'' του 2012 (σειρα 5500 νομιζω). Ενω ελεγα να παω σε 55'', τελικα ειπα να το κανω 60''-65'' και περιμενω καποια προσφορα για KS7000 η τα καινουργια μοντελα σε κανα black friday. εσυ το βλεπεις απο θεμα τιμης... ναι συμφωνω οτι απο θεμα τιμης, χαρακτηριστικων και οπως εχει πει και η ιδια η samsung πανε και καλα να κοντραρουν τις OLED. εγω και αποτι διαβασα και σε ενα αρθρο (δεν το βρισκω αλλα το ψαχνω και θα στο δειξω) δεν το βλεπω ετσι.. στη σειρα MU oπως ειπα και παραπανω δεν εχει quantum dot display και αλλα χαρακτηριστικα που εχουν οι KS7000, 8000, 9000 κλπ... αρα συγκρινω κορυφαια 2016 με κορυφαια 2017...και αυτες ειναι Q7, Q8, Q9 κλπ... οι τιμες εκτοξευτηκαν και αυτο ειναι θεμα μαρκετινγκ... το qled το εχουν πλασαρει οτι ειναι καλυτερο απο oled (εγω προσωπικα δεν το πιστευω) αφου εχεις ειδικα την 5500 του 2012 αν πηγαινες σε 7000 θα εβλεπες τεραστια διαφορα πραγματικα. στο λεω ειλικρινα και εγω ημουν ετοιμος να παω να την παρω την 7000 αλλα το ξανασκεφτηκα λογω βασης και αυτο το θεματακι με την συναρμογη...
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 υπαρχει ηδη απο την περασμενη εβδομαδα topic http://www.insomnia.gr/topic/638112-τηλεοραση-samsung-55-55ks7000-media-market-999€/ Nαι, σωστα, εχω γραψει μαλιστα εκει. Μεταφερονται τα ποστς...
ADHD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Για το backlight bleeding που λενε καποιοι, μονο μια φορα σε yt video νομιζω ειδα λιγο κατω αριστερα γιατι ειχε μαυρες μπαρες και ηταν πολυ σκοτεινο, η bravia του 2008 που ειχα ειχε παντου και στις 4 γωνιες εκτος απο αθλιο μαυρο και την ειχα μεχρι τωρα χωρις προβλημα. Για gaming ειναι αψογη δεν βλεπω πουθενα bleeding η κατι περιεργο οταν παιζω(το πιο σημαντικο ) το μαυρο της ειναι εξαιρετικο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Και εμενα μου τη σπαει η βαση, εχω επιπλο 95cm και δεν θελω να το αλλαξω (ειναι το 2ο επιπλο που παιρνω μετα το παλιο της 32'' CRT). Αν ειναι καθε φορα που αλλαζουμε TV να αλλαζουμε και επιπλο παμε στα +200€, γ@μ!σε τα... Βεβαια μπορεις να παρεις μια βαση τοιχου με 20€-25€. Το προβλημα εδω ειναι, βαζεις στον τοιχο μια TV που αποδεδειγμενα εχει προβλημα συναρμογης; Αν την κρεμασεις στον τοιχο το προβλημα με το καπακι που ξεκολλαει ισως να ειναι πιο πιθανο και πιο εντονο αφου ασκουνται μεγαλυτερες πιεσεις... Οι βασεις wall δεν εχουν σχεση με το καπακι. Οι βιδες-παξιμαδια στις οποιες στερεωνεται το κομματι της wall mount πανω στην τηλεοραση, ειναι πρεσαριστες πανω στο μεταλλικό σασι της τηλεορασης και εντελως ασχετες με το καπακι. Για να γινω απολυτα κατανοητος, να πω το ακραιο πως ακομα και χωρις το καπακι μπορει να μπει οποιαδηποτε τηλεοραση σε wall mount και να της δωσει καποιος ετσι... industrial look! Don't try this at home βεβαια, αφου υπαρχουν αλλοι κινδυνοι πχ ηλεκτροπληξιας την ωρα που θα παει κανεις να βαλει κανενα φλασακι ή την κεραια κλπ. 1
yositosi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Οι βασεις wall δεν εχουν σχεση με το καπακι. Οι βιδες-παξιμαδια στις οποιες στερεωνεται το κομματι της wall mount πανω στην τηλεοραση, ειναι πρεσαριστες πανω στο μεταλλικό σασι της τηλεορασης και εντελως ασχετες με το καπακι. Για να γινω απολυτα κατανοητος, να πω το ακραιο πως ακομα και χωρις το καπακι μπορει να μπει οποιαδηποτε τηλεοραση σε wall mount και να της δωσει καποιος ετσι... industrial look! Don't try this at home βεβαια, αφου υπαρχουν αλλοι κινδυνοι πχ ηλεκτροπληξιας την ωρα που θα παει κανεις να βαλει κανενα φλασακι ή την κεραια κλπ. Καλά μην παίρνεις και όρκο για αυτό :P . Παίζουν και πολλές φθηνές που έχουν είτε όλα τα πάσα πρεσαριστά στο back-cabinet είτε τα πάνω μόνο να δένουν στο σασί και τα κάτω μόνο στο back-cabinet
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Τι να σου πω! Ολες οσες εχουν πεσει στα χερια μου (και φυσικα ολες εχουν ανοιχτει), ηταν οπως το εγραψα. Απο μικρα μονιτορς μεχρι μεγαλες τηλεορασεις. Ολα αυτα τα χρονια που εχουμε plasma-lcd. Τωρα αν μιλαμε για καμια 10'' οθονη-παιχνιδι του μισου κιλου, αλλαζει. Λες η samsung του θεματος να εχει πασο στο καπακι; 1
bandit4 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 επιβεβαιωνω αυτο που λεει ο Matrixxx... πισω καπακι και mount στηριξης ειναι ανεξαρτητα. την ξεψαχνισα γυρω γυρω και (φτου φτου) ειναι μια χαρα και ας την εχω στον τοιχο. Πιο πολυ μου κανει να υπαρχουν καποια ελλατωματικα κομματια στο κουμπωμα παρα οτιδηποτε αλλο. Εγω θα την ξαναγοραζα με κλειστα ματια.
yositosi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Τι να σου πω! Ολες οσες εχουν πεσει στα χερια μου (και φυσικα ολες εχουν ανοιχτει), ηταν οπως το εγραψα. Απο μικρα μονιτορς μεχρι μεγαλες τηλεορασεις. Ολα αυτα τα χρονια που εχουμε plasma-lcd. Τωρα αν μιλαμε για καμια 10'' οθονη-παιχνιδι του μισου κιλου, αλλαζει. Λες η samsung του θεματος να εχει πασο στο καπακι; Εννοείται πως όχι, για αυτό κιόλας ανέφερα τον όρο "φθηνές"... Ορίστε ένα παράδειγμα που πιάνουν μόνο οι πάνω τρύπες στο σασί... μάρκα δεν λέω, αλλά ένα έμπειρο μάτι μπορεί να καταλάβει εύκολα
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Αυτο ετσι οπως το βλεπω ειναι 75mm, ουτε vesa 100 δεν ειναι, οποτε μιλαμε για την κατηγορια παιχνιδιου που ειπα πριν. 1
yositosi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Αυτο ετσι οπως το βλεπω ειναι 75mm, ουτε vesa 100 δεν ειναι, οποτε μιλαμε για την κατηγορια παιχνιδιου που ειπα πριν. χαχαχα δεν διαφώνησα με τον ορο που χρησιμοποίησες (ναι 75άρι σε 24άρα είναι, αν και δυστυχώς το έχω δει και σε 32άρα!!!).
George! Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Και η 65άρα σε χαμηλότερη τιμή στα 1799 ευρώ:http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/164888-samsung-ue65ks7000 Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2017 από matrixxx αφαιρεση ρεφεραλ ?cmicc=skroutz
crapatzi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Και η 65άρα σε χαμηλότερη τιμή στα 1799 ευρώ: http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/164888-samsung-ue65ks7000 Παιζει σε αυτην την τιμη εδω και 2 μηνες. Πριν 2 εβδομαδες νομιζω την ειχε βαλει το public 1400€ για 2-3 μερες. Τι μ@λ@κ@ς που δεν την τσιμπησα...!!!! εγω και αποτι διαβασα και σε ενα αρθρο (δεν το βρισκω αλλα το ψαχνω και θα στο δειξω) δεν το βλεπω ετσι.. στη σειρα MU oπως ειπα και παραπανω δεν εχει quantum dot display και αλλα χαρακτηριστικα που εχουν οι KS7000, 8000, 9000 κλπ... αρα συγκρινω κορυφαια 2016 με κορυφαια 2017...και αυτες ειναι Q7, Q8, Q9 κλπ... οι τιμες εκτοξευτηκαν και αυτο ειναι θεμα μαρκετινγκ... το qled το εχουν πλασαρει οτι ειναι καλυτερο απο oled (εγω προσωπικα δεν το πιστευω) Δηλαδη πιστευεις πραγματικα οτι η 65MU7000 (2017) με αρχικη τιμη 2500€ θα ειναι χειροτερη απο την 65KS7000 (2016) που εχει τωρα 1800€??? Αφου σε ενδιαφερει η νεα σειρα της Samsung, διαβασε αυτα το thread-ακι Site: avclub , μικρο ειναι αλλωστε, και θα καταλαβεις οτι η σειρα MU ειναι η αντιστοιχη KS. Η σειρα Q 7 8 9 (Q-LED) ειναι ενα ακομα πιο εξελιγμενο panel με πιο εντονα χρωματα, καλυτερη κινηση, αλλα κυριως καλυτερο μαυρο και πολυ καλυτερες γωνιες θεασης, γι αυτο και η Samsung το βαζει απεναντι στις OLED και το κοστολογει αναλογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα