dess Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δεν είμαι ψαγμένος. Παθών είμαι και αναγκάστηκα να ψαχτώ όσο το δυνατόν. Γενικά πάντως επικρατεί μια άποψη ότι είναι πανάκριβες οι Sony και με λιγότερα χρήματα βρίσκεις LG/Samsung με καλύτερα specs & στα μισά λεφτά. H Sony όμως έχει επενδύσει στους επεξεργαστές και ας χάνει σε ονομαστικά specs, smart features, ευκολία menu, design etc. Όλα είναι σχετικά. Η ταπεινή Sony X800D παίρνει καλύτερη βαθμολογία στο rtings σε motion blur από την ναυαρχίδα KS8000. Aν δεν έχετε θέμα με το motion της KS7000 (που το δικό μου το ευαίσθητο μάτι έχει) δεν κοιτάτε άλλη τηλεόραση. Είναι τρομερό πάνελ στα λεφτά που το δίνουν. Και όταν εννοώ θέματα blur/motion τσεκάρετε τα video παρακάτω. Εμένα προσωπικά με ζαλίζει δεν μπορώ να κάνω focus.... άλλοι δεν έχουν κανένα θέμα. Η KS8000 πιθανόν έχει πιο υψηλά ρυθμισμένη CPU και αποδίδει πιο ομαλή εικόνα. Mιας και ρωτάς από την 850D την flat είναι καλύτερη η KS7000. https://www.youtube.com/watch?v=4lGR6hI4N2Y https://www.youtube.com/watch?v=hU90r_j4iqE από το 1ο λεπτό κ μετά https://www.youtube.com/watch?v=Vi7ew0y6CZ8 Οι curved τηλεοράσεις όπως και το 3D πέθανε στην φετινή CES. Δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο μοντέλο... αν όντως είναι VA τότε λογικά έχει μεγάλο λόγο αντίθεσης άρα θα δίνει και καλό HDR... το σημαντικό όμως είναι να ψάξεις αν υποστηρίζει και local dimming και αν ναι go for it. Kάνε υπομονή κάνα μήνα ακόμα μπας και βρεις την 930D σε καμιά προσφορά. Δυστυχώς η ευτυχώς dedicated cpu για HDR έχουν οι Sony του 17 (καθώς και νέα SOC... τέρμα το lag στο menu που έχουν οι παλιές και λογικά future proof για android updates) και η πρώτη μείωση τιμών θα έρθει το καλοκαίρι...έχω βάλει στο μάτι την 850E αντικαταστάτη της D. *Off topic alert* Δεν απαντάω στον συμφουρομίτη DJTaurus, πιάνομαι από τα γραφόμενά του για να παραθέσω μία άποψη γενική για τη Sony αλλά και για τις άλλες εταιρείες. Προβλήματα στην ποιότητα κατασκευής εκτός από τις Samsung 7000 έχουν και οι Sony σειρές 8005 & 8505. Δυστυχώς η ποιότητα κατασκευής τα τελευταία χρόνια πάει προς τα κάτω παρέα με τις τιμές... https://www.amazon.de/Sony-KD-55XD8505-Zoll-Display-LCD-Fernseher/dp/B01DF7P7O8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1488614113&sr=8-1&keywords=sony+8505 https://www.amazon.de/Sony-KD-65XD8505-Zoll-Display-LCD-Fernseher/dp/B01DF7SJYS/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1488614113&sr=8-2&keywords=sony+8505 https://www.amazon.de/Sony-KD-55XD8005-Fernseher-Ultra-Smart/dp/B01IW652YC/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1488614166&sr=8-2&keywords=sony+8005 Δείτε τις φωτό των καμμένων αγοραστών, διαβάστε/μεταφράστε τα αρνητικά σχόλια και βγάλτε συμπεράσματα. Και να ήταν μόνο αυτό.. Υπάρχουν και σοβαρά προβλήματα κακού σχεδιασμού της βάσης και της Sony και άλλων εταιρειών. Φανταστείτε την 55' τηλεόραση που είναι μία κάθετη πλάκα διαστάσεων 1,23μ χ 0,80μ και βάρους 18 κιλών να στηρίζεται σε μια βάση 28 χ 40 εκατοστών (για να δείχνει κομψή στο σαλονάκι). Αποτέλεσμα? να είναι συχνές οι πτώσεις! Εξ' ου και οι οδηγίες της ΕΕ για βάσεις-ποδαράκια στα άκρα των συσκευών (που πολλές φορές όμως δεν βολεύουν στα συνηθισμένα ράφια, χρειάζονται ανάλογο μεγάλο έπιπλο ή βάση τοίχου). >> Δηλαδή να δώσεις ένα χιλιάρικο, να είναι τζόκερ τι πάνελ θα πάρεις, γιατί δεν δεσμεύονται για τον κατασκευαστή του πάνελ (ιδίως η Samsung είναι ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) και με τι ποιότητα κατασκευής, να είναι κακοσχεδιασμένο το προϊόν (κακή επικίνδυνη βάση ή κακό μικρό τηλεκοντρόλ ή κακό λειτουργικό που αργεί πολύ ή λαγκάρει κλπ ή κακή συναρμολόγηση Samsung 7000 ή μεγάλο dirty screen/clouding/light bleeding) και καπάκι αν τη θες για θέαση Digea να παίζει χειρότερα από αυτή που έχεις ήδη στο σπίτι, ( λόγω scalling στα 4Κ και μεγέθυνσης σε 55' του ''τηλεοπτικού προγράμματος'' που είναι 4:3 και 576i ), ε πάει πολύ. 2
panos7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Εδω εχουμε IPS panel (LG) vs VA Panel (Samsung). VA = καλυτερο μαυρο, μικροτερες γωνιες θεασης, ιδανικο για ταινιες και σκοτεινα δωματια. IPS = κακο μαυρο, καλυτερες γωνιες θεασης, κακο για ταινιες, ιδανικο για φωτεινα δωματια. Γενικα θα ελεγα οτι η KS7000 ειναι καλυτερη σχεδον παντου. Αν σκεφτεσαι για 55'' στο 1000αρικο τσιμπα την KS7000 χτες. To promo των 1000€ θα ειναι μεχρι το Σαββατο 11 Μαρτιου. Δυστυχως εγω αποφασισα οτι οι 55'' ειναι λιγες και ετσι αφηνω την 55'' KS7000 και αναμενω καποια προσφορα στις 60'' η 65''. ειναι παρα πολυ καλη η 7000 αλλα απο ποιοτητα κατασκευης κυνηγας την τυχη σου... αυτο συν η περιεργη βαση που εχει με απετρεψαν απο το να την παρω...
crapatzi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 ειναι παρα πολυ καλη η 7000 αλλα απο ποιοτητα κατασκευης κυνηγας την τυχη σου... αυτο συν η περιεργη βαση που εχει με απετρεψαν απο το να την παρω... Δυστυχως δεν μπορεις να τα εχεις ολα εκτος αν εχεις πολυ μεγαλο budget. H 55'' KS7000 αυτη τη στιγμη στο 1000αρικο ειναι οτι καλυτερο (με τα μειονεκτηματα που ανεφερες). Και εμενα μου τη σπαει η βαση, εχω επιπλο 95cm και δεν θελω να το αλλαξω (ειναι το 2ο επιπλο που παιρνω μετα το παλιο της 32'' CRT). Αν ειναι καθε φορα που αλλαζουμε TV να αλλαζουμε και επιπλο παμε στα +200€, γ@μ!σε τα... Βεβαια μπορεις να παρεις μια βαση τοιχου με 20€-25€. Το προβλημα εδω ειναι, βαζεις στον τοιχο μια TV που αποδεδειγμενα εχει προβλημα συναρμογης; Αν την κρεμασεις στον τοιχο το προβλημα με το καπακι που ξεκολλαει ισως να ειναι πιο πιθανο και πιο εντονο αφου ασκουνται μεγαλυτερες πιεσεις... 1
panos7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δυστυχως δεν μπορεις να τα εχεις ολα εκτος αν εχεις πολυ μεγαλο budget. H 55'' KS7000 αυτη τη στιγμη στο 1000αρικο ειναι οτι καλυτερο (με τα μειονεκτηματα που ανεφερες). Διαφωνω σε αυτο το κομματι γιατι η 7000 θεωρειται απο τις κορυφαιες σειρες... Μη ξεχναμε οταν βγηκε ειχε αν δεν κανω λαθος πανω απο 1500 ευρω... Αυτοι που δωσανε τοσα χρηματα τοτε και βλεπουν να υπαρχουν θεματα συναρμογης κλπ τι πρεπει να κανουν; Σιγουρα για να πεσει η τιμη τοσο χαμηλα θεωρω οτι γινεται ξεστοκαρισμα μιας και ερχονται και οι νεες σειρες του 2017. εγω παντως κοιταω προς sony μερια... τοσα χρονια αρκετα δωσαμε στη samsung
crapatzi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Διαφωνω σε αυτο το κομματι γιατι η 7000 θεωρειται απο τις κορυφαιες σειρες... Μη ξεχναμε οταν βγηκε ειχε αν δεν κανω λαθος πανω απο 1500 ευρω... Αυτοι που δωσανε τοσα χρηματα τοτε και βλεπουν να υπαρχουν θεματα συναρμογης κλπ τι πρεπει να κανουν; Σιγουρα για να πεσει η τιμη τοσο χαμηλα θεωρω οτι γινεται ξεστοκαρισμα μιας και ερχονται και οι νεες σειρες του 2017. εγω παντως κοιταω προς sony μερια... τοσα χρονια αρκετα δωσαμε στη samsung Διαφωνεις σε τι; Στο οτι δεν μπορεις να τα εχεις ολα με μικρο budget; Δεν λεω οτι η KS7000 ειναι φθηνη, δεν ειναι στα 1300€. Αλλα στα 1000€ ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε ποιοτητα εικονας αν μπορεις να παραβλεψεις τα μειονεκτηματα που εχει (αυτα που ανεφερες). Βρες μου μια 55'' με αριστη ποιοτητα εικονας (KS7000), καλη ποιτητα κατασκευης (Sony) και μικρη βαση για να μην χρειαστει να αλλαξεις επιπλο (Sony, LG). Να σου πω 3, Samsung KS8000, LG OLED, Sony XD9XXX. Δες ποσο εχουν αυτες και μετα διαφωνησε. Φιλικα παντα...
panos7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Διαφωνεις σε τι; Στο οτι δεν μπορεις να τα εχεις ολα με μικρο budget; Δεν λεω οτι η KS7000 ειναι φθηνη, δεν ειναι στα 1300€. Αλλα στα 1000€ ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σε ποιοτητα εικονας αν μπορεις να παραβλεψεις τα μειονεκτηματα που εχει (αυτα που ανεφερες). Βρες μου μια 55'' με αριστη ποιοτητα εικονας (KS7000), καλη ποιτητα κατασκευης (Sony) και μικρη βαση για να μην χρειαστει να αλλαξεις επιπλο (Sony, LG). Να σου πω 3, Samsung KS8000, LG OLED, Sony XD9XXX. Δες ποσο εχουν αυτες και μετα διαφωνησε. Φιλικα παντα... Αυτο σου εξηγω πιο πανω...οτι η τιμη της ηταν πολυ ψηλοτερα και οτι καποιοι την αγορασαν και στα 1300 και 1500...και τωρα τρεχουν για επισκευες κλπ επισης η τιμη εχει πεσει για τους λογους που σου ανεφερα και πιστευω... δεν προκειται να δωσω 1000 ευρω οσο και καλη τιμη να ειναι επειδη στην σειρα του 2016 εχει ριξει την ποιοτητα κατασκευης της η εταιρεια. οχι μονο στην 7000 αλλα και σε αλλα μοντελα... και 800 να εκανε... δεν ειπα οτι μπορω να βρω καλυτερη σε αυτα τα χρηματα αλλα... μετα ειναι που θα τρεχεις για αλλαγες, επισκευες κλπ...για ποιο λογο; επισης ο ιδιος ανεφερες οτι χρειαζεται νεο επιπλο...και εγω ο ιδιος το εχω αναφερει στο αντιστοιχο thread..οτι σου προσθετει και αλλα εξοδα η αγορα στις περισσοτερες περιπτωσεις. ξερω πολυ καλα ποσο εχουν τα υπολοιπα μοντελα και περιμενω. φιλικα και απο μενα παντα.
crapatzi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Αυτο σου εξηγω πιο πανω...οτι η τιμη της ηταν πολυ ψηλοτερα και οτι καποιοι την αγορασαν και στα 1300 και 1500...και τωρα τρεχουν για επισκευες κλπ επισης η τιμη εχει πεσει για τους λογους που σου ανεφερα και πιστευω... δεν προκειται να δωσω 1000 ευρω επειδη στην σειρα του 2016 εχει ριξει την ποιοτητα κατασκευης της. οχι μονο στην 7000 αλλα και σε αλλα μοντελα... και 800 να εκανε... δεν ειπα οτι μπορω να βρω καλυτερη σε αυτα τα χρηματα αλλα... μετα ειναι που θα τρεχεις για αλλαγες, επισκευες κλπ...για ποιο λογο; επισης ο ιδιος ανεφερες οτι χρειαζεται νεο επιπλο...και εγω ο ιδιος το εχω αναφερει στο αντιστοιχο thread..οτι σου προσθετει και αλλα εξοδα η αγορα στις περισσοτερες περιπτωσεις. ξερω πολυ καλα ποσο εχουν τα υπολοιπα μοντελα και περιμενω. φιλικα και απο μενα παντα. Αρα τελικα μαλλον συμφωνουμε σε ολα: 1) Η KS7000 εχει την καλυτερη εικονα με διαφορα στα 1000€ 2) Η KS7000 εχει απαραδεκτα προβλημα στην ποιοτητα κατασκευης για premium μοντελο. Εγω ομως λεω οτι καποιος που θελει ΤΩΡΑ 55'' με αριστη εικονα στο 1000αρικο, ειναι η καλυτερη αγορα που μπορει να κανει. Διαφορετικα σκεφτεσαι οταν πρεπει να κανεις μια αγορα τωρα, και διαφορετικα οταν εχεις μπροστα σου εναν οριζοντα 1-2 χρονια. Αν μπορεις να περιμενεις μεχρι το επομενο black friday ισως να παρεις την νεα MS7000 στο 1000αρικο που λογικα δεν θα εχει τα ιδια προβληματα. Και αν ψωνισεις το black friday 2018 θα παρεις OLED στο 1000αρικο. Εσυ αν επρεπε να αγορασεις ΣΗΜΕΡΑ 55'' με max budget 1000€, τι θα επαιρνες;
panos7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Αρα τελικα μαλλον συμφωνουμε σε ολα: 1) Η KS7000 εχει την καλυτερη εικονα με διαφορα στα 1000€ 2) Η KS7000 εχει απαραδεκτα προβλημα στην ποιοτητα κατασκευης για premium μοντελο. Εγω ομως λεω οτι καποιος που θελει ΤΩΡΑ 55'' με αριστη εικονα στο 1000αρικο, ειναι η καλυτερη αγορα που μπορει να κανει. Διαφορετικα σκεφτεσαι οταν πρεπει να κανεις μια αγορα τωρα, και διαφορετικα οταν εχεις μπροστα σου εναν οριζοντα 1-2 χρονια. Αν μπορεις να περιμενεις μεχρι το επομενο black friday ισως να παρεις την νεα MS7000 στο 1000αρικο που λογικα δεν θα εχει τα ιδια προβληματα. Και αν ψωνισεις το black friday 2018 θα παρεις OLED στο 1000αρικο. Εσυ αν επρεπε να αγορασεις ΣΗΜΕΡΑ 55'' με max budget 1000€, τι θα επαιρνες; εγω δεν αναφερθηκα ποτε στην εικονα της 7000 (που ειναι κορυφαια) αλλα στην αξιοπιστια της που οπως ξαναλεω ειναι πολυ καλη τιμη αλλα ρισκαρεις... γενικα παραπανω απο 1000 με 1100 ευρω για led κατα τη γνωμη μου παντα δεν αξιζει... οποιος θελει 55 και θελει να ρισκαρει δικα του ειναι τα χρηματα και κανει οτι νομιζει... τη προσωπικη μου γνωμη παραθετω προσωπικα δεν καιγομαι ακομα να παρω tv...αν εβρισκα την την xd9305 max 1200 ευρω στο λεω οτι θα την επαιρνα.. παιζει μια προσφορα αυτη την περιοδο πακετο η 9305 μαζι με μια 48αρα sony στα 1598. αφενος δεν κανει ατοκες δοσεις το συγκεκριμενο μαγαζι και αφετερου δεν μου χρειαζεται δευτερη tv...αρα εμμεσα η τιμη της 9305 ειναι στα 1100 ευρω περιπου επειδη ανεφερες για Ms7000. δεν θα υπαρχει ms7000 αλλα mu7000. Δεν θα αντικαταστησει την ks7000 γιατι δεν θα εχει quantum dot display και αντιστοιχα χαρακτηριστικα για κορυφαια σειρα κλπ. η αντιστοιχη της ks7000 θα ειναι η σειρα q7f που θα εχει το qled. για το τελευταιο που αναφερεις αν επρεπε αναγκαστικα να παρω τι να σου πω... αν ειχα το επιπλο ισως να ρισκαρα... αν οχι θα περιμενα λιγο ακομα... προσωπικα για μενα παντα μιλαω...
crapatzi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 εγω δεν αναφερθηκα ποτε στην εικονα της 7000 (που ειναι κορυφαια) αλλα στην αξιοπιστια της που οπως ξαναλεω ειναι πολυ καλη τιμη αλλα ρισκαρεις... γενικα παραπανω απο 1000 με 1100 ευρω για led κατα τη γνωμη μου παντα δεν αξιζει... οποιος θελει 55 και θελει να ρισκαρει δικα του ειναι τα χρηματα και κανει οτι νομιζει... τη προσωπικη μου γνωμη παραθετω προσωπικα δεν καιγομαι ακομα να παρω tv...αν εβρισκα την την xd9305 max 1200 ευρω στο λεω οτι θα την επαιρνα.. παιζει μια προσφορα αυτη την περιοδο πακετο η 9305 μαζι με μια 48αρα sony στα 1598. αφενος δεν κανει ατοκες δοσεις το συγκεκριμενο μαγαζι και αφετερου δεν μου χρειαζεται δευτερη tv...αρα εμμεσα η τιμη της 9305 ειναι στα 1100 ευρω περιπου επειδη ανεφερες για Ms7000. δεν θα υπαρχει ms7000 αλλα mu7000. Δεν θα αντικαταστησει την ks7000 γιατι δεν θα εχει quantum dot display και αντιστοιχα χαρακτηριστικα για κορυφαια σειρα κλπ. η αντιστοιχη της ks7000 θα ειναι η σειρα q7f που θα εχει το qled. για το τελευταιο που αναφερεις αν επρεπε αναγκαστικα να παρω τι να σου πω... αν ειχα το επιπλο ισως να ρισκαρα... αν οχι θα περιμενα λιγο ακομα... προσωπικα για μενα παντα μιλαω... Μαλλον μακελευουμε το thread αλλα να σου πω οτι οι πληροφοριες λενε οτι θα υπαρχει κανονικα σειρα 7000, 8000, 9000 με quantum dot display, αντιστοιχες με του 2016. Η σειρα QLED 7,8,9 θα ειναι νεα σειρα με τιμες αντιστοιχες με τις OLED... Τωρα για το τι ποιοτητα θα εχουν, ας περιμενουμε reviews. Και τελικα δεν μου απαντησες. Αν επρεπε να αγορασεις ΣΗΜΕΡΑ TV (γιατι σου καηκε βρε αδερφε) με max budget 1000€, τι θα επαιρνες;
panos7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μαλλον μακελευουμε το thread αλλα να σου πω οτι οι πληροφοριες λενε οτι θα υπαρχει κανονικα σειρα 7000, 8000, 9000 με quantum dot display, αντιστοιχες με του 2016. Η σειρα QLED 7,8,9 θα ειναι νεα σειρα με τιμες αντιστοιχες με τις OLED... Τωρα για το τι ποιοτητα θα εχουν, ας περιμενουμε reviews. Και τελικα δεν μου απαντησες. Αν επρεπε να αγορασεις ΣΗΜΕΡΑ TV (γιατι σου καηκε βρε αδερφε) με max budget 1000€, τι θα επαιρνες; Για τη σειρα του 2017 μπορεις να διαβασεις εδω...επισημα! http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1487744775 Εγω σου ειπα τι θεωρειται αντικαταστατης της 7000 με το quantum dot display... μονο η σειρα με qled θα εχει quantum dot display (q7f, q8f, q9f, q7c κλπ)...αλλωστε αυτο σημαινει το qled αλλες σειρες δεν θα υπαρχουν...ηδη βρισκονται στην αγορα στην αμερικη ολα αυτα που σου αναφερω... σου απαντησα νομιζω πιο πανω... θα στο πω και διαφορετικα ακομη και να μου καιγοταν σημερα οχι δεν θα επαιρνα την 7000 γιατι μετα δεν θα ηθελα να τρεχω με το service και δεν εχω το αντιστοιχο επιπλο για να την τοποθετησω. για μενα μιλαω και παλι το επισημαινω... εσυ τι θα εκανες; εσυ προσωπικα ψαχνεις να αγορασεις tv αυτο το καιρο;
Craven Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Αν κάποιος θέλει 3D ας πάει στην LG (δεν το συζητάμε καν αν το passive είναι καλύτερο ή όχι.. είναι κλάσεις ανώτερο και ο λόγος που μετά απο ΑΜΕΤΡΗΤΗ έρευνα πριν κάποια χρόνια πήγα σε passive και LG προσωπικά).. ΑΛΛΑ αν είναι να βλέπει μια 3d ταινία τον χρόνο τότε νομίζω πως η ks7000 παρόλα τα μειονεκτήματα είναι μονόδρομος σε αυτά τα χρήματα... Προσωπικά ήμουν έτοιμος να θυσιάσω το 3d (που όπως αρκετοί, το λατρεύω όταν το βλέπω λόγω passive ΑΛΛΑ δεν βλέπω συχνά οπότε θα το θυσίαζα για κάτι αρκετά καλό) και να πάω στην ks7000 αλλά... κρατήθηκα γιατί είπα να περιμένω την sony μήπως και... (σονάκιας τι να κάνουμε...) και φυσικά τα μειονεκτήματα (βάση - κατασκευή - lotto στο clouding) έπαιξαν τον ρόλο τους. Σαν offtopic για το 3d να πω το εξής... αν κάποιος δει σε κάποια 4Κ OLED passive 3d, θα καταλάβει γιατί αν το 3d είχε πλασαριστεί έτσι δεν θα είχε την κατάληξη που είχε... Η εμπειρία στο 3d σε μια OLED είναι ΣΧΕΔΟΝ εφάμιλλη (απόλυτα εφάμιλλη μόνο σε έναν projector) με το cinema
panos7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Η ks7000 είναι η καλύτερη σε εικόνα μέχρι και τα 1300€ περίπου. Ήμουν ελάχιστα από το να την πάρω αλλά το θέμα της συναρμολόγησης του πίσω μέρους με απέτρεψε. Λίγες βίδες και θα είμασταν μια χαρά... αυτα λεω και εγω πανω στο φιλο... ναι ειναι μεγαλη προσφορα. ναι εχει κορυφαια τιμη και εικονα... ναι θα τρεχεις στο service ομως... γιαυτο κατα τη γνωμη μου επισημαινω και παλι...δεν αξιζει!
ADHD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Γιατι να τρεχεις στο service δεν το καταλαβαινω? Ειναι σιγουρο οτι θα ξεκολλησει δηλαδη και δεν μπορεις να κανεις κατι DIY για αυτο? Υπερβολες μου φαινονται.. Εγω πηρα την KS7000 στην προσφορα και εχει απιθανη εικονα, ειχα ταβανι τα 1000ε για tv και προς το παρον ειμαι απολυτα ικανοποιημενος ειδικα για casual console gaming. 1
panos7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Γιατι να τρεχεις στο service δεν το καταλαβαινω? Ειναι σιγουρο οτι θα ξεκολλησει δηλαδη και δεν μπορεις να κανεις κατι DIY για αυτο? Υπερβολες μου φαινονται.. Εγω πηρα την KS7000 στην προσφορα και εχει απιθανη εικονα, ειχα ταβανι τα 1000ε για tv και προς το παρον ειμαι απολυτα ικανοποιημενος ειδικα για casual console gaming. ξαναλεω οτι ειναι κορυφαια δεν αντιλεγω υπαρχουν πολλες αναφορες γιαυτο το αναφερω...ειναι απαραδεκτο για samsung σε αυτη τη κατηγορια να συμβαινει αυτο.. οταν λες DIY τι εννοεις; να πιασω να κολλησω το Panel; το προβλημα αναφερεται στο οτι υπαρχει ενα κενο αναμεσα στο panel και στο πισω μερος... εμενα με απετρεψε ολο αυτο αλλα και σε ενα μεγαλο βαθμο η αβολη βαση της. αν δεν ειχα θεμα με τη βαση...θα το σκεφτομουν λιγο διαφορετικα... τελος παντων εχουμε βγει off topic οποιος πιστευει οτι εχει τα χρηματα αξιζει και με το παρακατω σαν ποιοτητα εικονας
crapatzi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Για τη σειρα του 2017 μπορεις να διαβασεις εδω...επισημα! http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1487744775 Εγω σου ειπα τι θεωρειται αντικαταστατης της 7000 με το quantum dot display... μονο η σειρα με qled θα εχει quantum dot display (q7f, q8f, q9f, q7c κλπ)...αλλωστε αυτο σημαινει το qled αλλες σειρες δεν θα υπαρχουν...ηδη βρισκονται στην αγορα στην αμερικη ολα αυτα που σου αναφερω... σου απαντησα νομιζω πιο πανω... θα στο πω και διαφορετικα ακομη και να μου καιγοταν σημερα οχι δεν θα επαιρνα την 7000 γιατι μετα δεν θα ηθελα να τρεχω με το service και δεν εχω το αντιστοιχο επιπλο για να την τοποθετησω. για μενα μιλαω και παλι το επισημαινω... εσυ τι θα εκανες; εσυ προσωπικα ψαχνεις να αγορασεις tv αυτο το καιρο; Εκανα λαθος μονο στο ονομα, δεν ειναι MS αλλα MU η 2017 σειρα οπως λες. Ειναι ομως οι αντιστοιχες KS του 2016. Δες τιμες εδω και θα καταλαβεις: Site: avclub Οι Q-LED ειναι νεα premium κατηγορια που θα προσπαθησει να κοντραρει τις OLED με αντιστοιχες τιμες...!!! Οσο για μενα, ειμαι σαν εσενα, ψαχνομαι για αγορα αλλα δεν βιαζομαι, εχω μια Samsung 46'' του 2012 (σειρα 5500 νομιζω). Ενω ελεγα να παω σε 55'', τελικα ειπα να το κανω 60''-65'' και περιμενω καποια προσφορα για KS7000 η τα καινουργια μοντελα σε κανα black friday.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα