Προς το περιεχόμενο

[Τηλεοραση] Samsung 55" 55KS7000 @ Media Market 999€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to πανελ ειναι θεμα τυχης για καλο αποτελέςμα , 3 πανελ βαζει η samsung ,μπορει να εχουμ το ιδιο μοντελο αλλα αλλο πανελ , 

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν οπως λεει ο συμφορουμιτης ξεκολλάει απο την θερμοκρασια που αναπτύσσεται, τοτε θα το δεις να σου συμβαινει το καλοκαιρι που θα εχεις μεγαλυτερες θερμοκρασιες 10-15-20 βαθμους στο περιβαλλον της και πιθανον ακομα και πολυ μεγαλυτερη διαφορα στο εσωτερικο/καπακι λογω μειωμενης κυκλοφοριας του αερα και οχι τωρα τον χειμωνα.Π

Παντως μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση το φαινομενο. Αν ειναι δυνατον! Οπου δω καμια τετοια θα την κοιταξω και εγω να δω πως ειναι το "ξεκολλημα-λιωσιμο"!

ΥΓ. Απο το βιντεακι της 8000 που δινεται στο παραπανω λινκ, βλεπω και καταλαβαινω οτι μαλλον πρεπει να ειναι κολλημενο με καποιο υλικο (αρα λογικα δεν ειναι θεμα πλαστικων οπως γραφτηκε) το οποιο χανει την συγκολλητική του ικανοτητα και ετσι ξεκολλαει το πισω καπακι το οποιο μαλιστα ειναι χωρις βιδες και απλα κολλημενο! Τι σχεδιασμος!!!! :) :huh:

Δεν ξερω και εγω εχω πάθει πλακα δηλαδη να δινεις ενα 1000 και να παιρνεις τοσο κακής ποιότητας υλικά;Ενταξει για την εικόνα δεν θα μιλήσω δεν υπάρχει για τα λεφτα αυτα δεν βρισκεις κατι καλυτερο και future proof..Αλλα αυτο το θεμα με το fault design με νευριάζει τι να πω μακάρι να μην πάθει κατι και να μείνουν ολα κολλημένα αχαχ

Δημοσ.

Πάντως ενώ είχα σκοπό να πάω να την δω και πιθανόν να την πάρω (είμαι fan των sony προσωπικά δεν μου άρεσε ποτέ η εικόνα στις samsung αλλά VA οι sony του 2016 το σνόμπαραν...), μετά απ αυτά με τα πλαστικά της πλάτης και την μέτρια βάση, με φρέναραν λίγο... κρίμα

Δημοσ.

Πάντως ενώ είχα σκοπό να πάω να την δω και πιθανόν να την πάρω (είμαι fan των sony προσωπικά δεν μου άρεσε ποτέ η εικόνα στις samsung αλλά VA οι sony του 2016 το σνόμπαραν...), μετά απ αυτά με τα πλαστικά της πλάτης και την μέτρια βάση, με φρέναραν λίγο... κρίμα

Ξέρεις καθόλου ποια μοντέλα sony 2016 έχουν VA; Τα έχει πουθενά να τα δούμε;

• Like 1
Δημοσ.

και το τρομερο clouding 

Δημοσ.

Ξέρεις καθόλου ποια μοντέλα sony 2016 έχουν VA; Τα έχει πουθενά να τα δούμε;

XX-SD8505

XX-XD9305

οπου ΧΧ αντιστοιχα οι ιντσες

ισως να υπαρχουν και αλλα δεν γνωριζω...

αυτα ειναι τα καλυτερα

Δημοσ.

XX-SD8505

XX-XD9305

οπου ΧΧ αντιστοιχα οι ιντσες

ισως να υπαρχουν και αλλα δεν γνωριζω...

αυτα ειναι τα καλυτερα

Σε ευχαριστώ πολύ, πανάκριβα τα συγκεκριμένα μοντέλα, μήπως γνωρίζεις και για το 2015;

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ, πανάκριβα τα συγκεκριμένα μοντέλα, μήπως γνωρίζεις και για το 2015;

δεν εχω ιδεα μη σε παρω στο λαιμο μου.

η 55-SD8505 ειχε παει 1078 στις εκπτωσεις και το σκεφτομουν αλλα δεν ηθελα τελικα curved.

η 55-XD9305 ειναι που εχω βαλει στο ματι. θα βγει σε προσφορα πιστευω

• Like 1
Δημοσ.

Αν απευθύνεσαι σε εμενα για την 920v τοτε οχι παιζει σε ολα τα καταστηματα της συγκεκριμένης αλυσίδας αυτη η τιμη, συν του οτι ρώτησα και μου ειπαn οτι δεν ειναι εκθεσιακές αλλα σφραγισμένες.

Σόρι για την ετεροχρονισμένη απάντηση, αλλά εγώ τηλεφώνησα για την εν λόγω τηλεόραση και μου είπαν πως έχουν μείνει 2 και είναι εκθεσιακές. Σε ποιο κατάστημα την είδες ;

• Moderators
Δημοσ.

Θα γραψει κανεις κατι για του τιτλου; :-)

Ασχετες ερωτησεις για αλλες προτασεις μπορειτε παρακαλω με πμ σε οποιον απευθυνονται ή νεο τοπικ στην ενοτητα των τηλεορασεων.

Δημοσ.

Νομίζω απο sony μόνο η XD9305 αξίζει....

Απο VA μοντέλα όπως είπε και ο φίλος, η SD η curved, η XD9305 και νομίζω και συγκεκριμένα η 43άρα (και μόνο η 43άρα) απ την σειρά XD80xx

Παιδιά απο εκθεσιακές OLED, Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α!!

Τελικά την πήρε κανείς αυτή του τίτλου? απο clouding πως τα πάει? διαβάζω διφορούμενα πράγματα... αλλού ότι είναι άψογη αλλού μέτρια.... με ταινίες με μαύρες μπάρες και υπότιτλους δεδομένου ότι είναι edge led με τον φωτισμό απο κάτω? Φαίνεται κάτι άσχημο στην κάτω μαύρη μπάρα?

Δημοσ.

Σόρι για την ετεροχρονισμένη απάντηση, αλλά εγώ τηλεφώνησα για την εν λόγω τηλεόραση και μου είπαν πως έχουν μείνει 2 και είναι εκθεσιακές. Σε ποιο κατάστημα την είδες ;

Κέρκυρα την ειδα, ίσως να με δούλευε η α μην ήξερε τι του γίνεται ο υπάλληλος άλλα μου ειπε ορθά κοφτά οτι δεν πρόκειται για εκθεσιακό κομμάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα τυχαίο άρθρο που βρήκα για την 55KS7000 τα δείχνει πολύ τραγικά ως προς το θέμα clouding / backlight bleeding!

Εδώ το άρθρο --->> https://eu.community.samsung.com/t5/Smart-TV-Audio-e-Video/55KS7000-clouding-e-pixel-acceso/td-p/136819

Και εδώ οι φωτογραφίες :shock:  --->> https://postimg.org/gallery/igyz8uaq/

Αν κάνετε μάλιστα μετάφραση στο παραπάνω κείμενο θα δείτε πως ο παθών έχει φρίξει με την αντιμετώπιση που είχε από την samsung μιας και του είπαν πως όλα είναι φυσιολογικά και ότι το ένα καμένο πίξελ που έχει στο κέντρο του πάνελ δεν αποτελεί λόγο επισκευής ή αλλαγής της τηλεόρασης!  Και ένας ρωτάει από κάτω πως έληξε το ζήτημα μιας και η δικιά του έχει το ίδιο πρόβλημα!!  
Ωστόσο αν κάνει κάποιος μια ψηφιακή βόλτα στα μεγαλύτερα site αξιολογήσεων τηλεοράσεων θα την βρει με πολύ υψηλές βαθμολογίες! Κάποιοι λένε πως έχει ένα μικρό θέμα με το bleeding αλλά και πάλι της δίνουν σχεδόν 10ρι!
Άλλοι πάλι λένε πως το μαύρο της είναι σχεδόν τέλειο και δεν έχει κανένα θέμα ανομοιομορφίας!
Τι να πω ρε παιδιά, είναι κάπως μπέρδεμα η κατάσταση! Ας μας πει κάποιος που την έχει ήδη ή μόλις την πήρε!

Επεξ/σία από hasiotis_john
Δημοσ.

ημουν ετοιμος να την παρω αλλα μετα το συμβαν με την 55ku6000 και μια βολτα σε διαφορα site αποφασισα οτι δεν αξιζει το ρισκο.

Δεν ειναι δυνατον να δινεις τοσα χρηματα και να ευχεσαι να σου πεσει panel με λιγα προβληματα....

Ο κανονας επρεπε να ειναι αψογο panel στο 95% των περιπτωσεων και η εξαιρεση καποια προβληματακια.... οχι το αντιθετο... 

Η samsung ειναι πολυ fail στις σειρες του 2016...  

Αναμενω πλεον τις σειρες του 2017 απο ολες τις εταιριες καθως και τις Oled οι οποιες θα παιξουν καπου στο χιλιαρικο καποια στιγμη μεσα στην χρονια.... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...