Προς το περιεχόμενο

[Τηλεοραση] Samsung 55" 55KS7000 @ Media Market 999€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε χάσει το μέτρο οι περισσοτεροι!

Η τηλεόραση του θέματος είναι ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!

Πολύ υψηλή ποιότητα εικόνας και τεχνολογίας αιχμής πλην του OLED panel.

Αν συνυπολογίσω ότι φέτος δεν έγιναν σχεδόν ΚΑΘΟΛΟΥ σοβαρές προσφορές μέσα στις εκπτώσεις θα σας έλεγα να τρέξετε να την προλάβετε...

Φιλικά.

• Like 2
  • Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή έχω την τηλεόραση αυτή, σε ποιότητα εικόνας είναι απίστευτη. Για τα θέματα ποιότητας κατασκευής που διάβασα, δεν έχω κάποιο παράπονο. Όλα ποιοτικά και ανάλογα του κόστους της. Η μόνη παρατήρηση είναι η όντως μεγάλη βάση που έχει. Κατά τα άλλα ενδείκνυται και για gaming (χαμηλό input lag), ενώ το πάνελ της είναι 10 bit απ ότι είχα διαβάσει. Σίγουρα οι oled έχουν ακόμη πιο εντυπωσιακή εικόνα και ενδεχομένως κάποιος να βολευόταν σήμερα και με μια fhd oled σε ανάλογα χρήματα. Η ουσία πάντως για μένα είναι να παίρνει κάποιος τηλεόραση ανάλογα με το τρέχον μπάτζετ του και να μην θεωρεί ότι κάνει κάποια τρομερή επένδυση για το μέλλον, καθώς οι τιμές πέφτουν γρήγορα και η τεχνολογία αλλάζει. Για μένα δεν έχει νόημα πάντως συνεχώς να περιμένουμε το επόμενο μοντέλο. Αν κάποιος θέλει σήμερα τηλεόραση και έχει το ανάλογο μπάτζετ, η συγκεκριμένη είναι φανταστική επιλογή.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος έχει εμπειρία από Samsung τηλεοράσεις και συγκεκριμένα δεν του αρέσει η κίνηση ή θεωρεί ότι έχουν motion blur/judder κτλ θα συνιστούσα να κοιτάξει στο πιο ακριβό μοντέλο την KS8000. Αν γνωρίζει το motion των Samsung και είναι ικανοποιημένος μιλάμε για ένα εξαιρετικό true 10bit 120hz (τα περισσότερα panel κάτω των 1000 ευρώ είναι 8bit 60hz) VA panel, με ίσως το πιο βαθύ μαύρο που θα συναντήσει κανείς σε LED tv, την κορυφαία HDR 10 υλοποίηση ανάμεσα στα μοντέλα του 16 (μαζί με την KS8000), τρομερά χαμηλό input lag (και με 4k/hdr mode on), WCG, κτλ κτλ. Με λίγα λόγια πρόκειται για την καλύτερη φθηνή τηλεόραση από τις premium σειρές. Το θέμα με το πίσω κάλυμμα που έχει ξεκολλήσει σε αρκετούς έχω μήνες να διαβάσω κάποια νέα αναφορά. Από εκεί και πέρα το δικό μου μάτι προτιμά το motion handling των Sony οι οποίες πιστέψτε με δεν είναι αδίκως όπως γκρινιάζουν μερικοί πιο ακριβές...... αρκεί να δείτε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, ή να παίξετε ένα fps ή στις γρήγορες σκηνές σε ταινίες...θεωρώ μέτριο το motion των Samsung δίπλα στην ομαλότητα εικόνας ενός Sony πάνελ.... για LG δεν το συζητώ καν είναι crap ακόμα και σε premium μοντέλα του 16. Ευτυχώς που η LG Display έδωσε oled panel σε Sony και η Sony A1 πήρε τις καλύτερες κριτικές στην CES.... oled panel με motion handling από τον X1 etreme cpu της Sony.....απλά ότι καλύτερο για την master race των TV. Tespa από Sony μεριά σε μοντέλα του 16 η σειρά X930D είναι μονόδρομος..... η αμέσως φθηνότερη X850D έχει μέτρια HDR υλοποίηση/μαυρο. Για κάποιον που δεν θέλει να δώσει έναν σκασμό λεφτά και δεν του αρέσει το motion handling των Samsung προτείνω την δεύτερη πιο πολυσυζητημένη τηλεόραση στο Neogaf (πίσω από την KS7000) την Sony X800D..... μάλιστα το Public την είχε την προηγούμενη εβδομάδα προσφορά στα 800 ευρώ (55") και λογικά θα ξαναπαίξει τώρα που έρχονται τα νέα μοντέλα.

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 3
Δημοσ.

Όποιος έχει εμπειρία από Samsung τηλεοράσεις και συγκεκριμένα δεν του αρέσει η κίνηση ή θεωρεί ότι έχουν motion blur/judder κτλ θα συνιστούσα να κοιτάξει στο πιο ακριβό μοντέλο την KS8000. Αν γνωρίζει το motion των τηλεοράσεων των Samsung και είναι ικανοποιημένος μιλάμε για ένα εξαιρετικό true 10bit 120hz (τα περισσότερα panel κάτω των 1000 ευρώ είναι 8bit 60hz) VA panel, με ίσως το πιο βαθύ μαύρο που θα συναντήσει κανείς σε LED tv, την κορυφαία HDR 10 υλοποίηση ανάμεσα στα μοντέλα του 16 (μαζί με την KS8000), τρομερά χαμηλό input lag (και με 4k/hdr mode on), WCG, κτλ κτλ. Με λίγα λόγια πρόκειται για την καλύτερη φθηνή τηλεόραση από τις premium σειρές. Από εκεί και πέρα το δικό μου μάτι προτιμά το motion handling των Sony οι οποίες πιστέψτε με δεν είναι αδίκως όπως γκρινιάζουν μερικοί πιο ακριβές...... αρκεί να δείτε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, ή να παίξετε ένα fps ή στις γρήγορες σκηνές σε ταινίες...θεωρώ μέτριο το motion των Samsung δίπλα στην ομαλότητα εικόνας ενός Sony πάνελ.... για LG δεν το συζητώ καν είναι crap. Ευτυχώς που η LG Display έδωσε oled panel σε Sony και η Sony A1 πήρε τις καλύτερες κριτικές στην CES.... oled panel με motion handling από τον X1 etreme cpu της Sony.....απλά ότι καλύτερο για την master race των TV. Tespa από Sony μεριά σε μοντέλα του 16 η σειρά X930D είναι μονόδρομος..... η αμέσως φθηνότερη X850D έχει μέτρια HDR υλοποίηση/μαυρο. Για κάποιον που δεν θέλει να δώσει έναν σκασμό λεφτά και δεν του αρέσει το motion handling των Samsung προτείνω την δεύτερη πιο πολυσυζητημένη τηλεόραση στο Neogaf (πίσω από την KS7000) την Sony X800D..... μάλιστα το Public την είχε την προηγούμενη εβδομάδα προσφορά στα 800 ευρώ (55") και λογικά θα ξαναπαίξει τώρα που έρχονται τα νέα μοντέλα.

επειδη σε βλεπω ψαγμενο τι γνωμη εχεις για την curved που ειχα αναφερει πιο 55-sd8505 η οποια εχει VA Panel;

παντα σε σχεση με την KS7000.

επειδη τοσα χρονια εχω samsung ψαχνω αφορμες να παω σε sony... Ολα καλα εκτος απο τις τιμες...

Δημοσ.

επειδη σε βλεπω ψαγμενο τι γνωμη εχεις για την curved που ειχα αναφερει πιο 55-sd8505 η οποια εχει VA Panel;

παντα σε σχεση με την KS7000.

επειδη τοσα χρονια εχω samsung ψαχνω αφορμες να παω σε sony... Ολα καλα εκτος απο τις τιμες...

Δεν είμαι ψαγμένος. Παθών είμαι και αναγκάστηκα να ψαχτώ όσο το δυνατόν. Γενικά πάντως επικρατεί μια άποψη ότι είναι πανάκριβες οι Sony και με λιγότερα χρήματα βρίσκεις LG/Samsung με καλύτερα specs & στα μισά λεφτά. H Sony όμως έχει επενδύσει στους επεξεργαστές και ας χάνει σε ονομαστικά specs, smart features, ευκολία menu, design etc. Όλα είναι σχετικά. Η ταπεινή Sony X800D παίρνει καλύτερη βαθμολογία στο rtings σε motion blur από την ναυαρχίδα KS8000. Aν δεν έχετε θέμα με το motion της KS7000 (που το δικό μου το ευαίσθητο μάτι έχει) δεν κοιτάτε άλλη τηλεόραση. Είναι τρομερό πάνελ στα λεφτά που το δίνουν. Και όταν εννοώ θέματα blur/motion τσεκάρετε τα video παρακάτω. Εμένα προσωπικά με ζαλίζει δεν μπορώ να κάνω focus.... άλλοι δεν έχουν κανένα θέμα. Η KS8000 πιθανόν έχει πιο υψηλά ρυθμισμένη CPU και αποδίδει πιο ομαλή εικόνα. Mιας και ρωτάς από την 850D την flat είναι καλύτερη η KS7000.

Οι curved τηλεοράσεις όπως και το 3D πέθανε στην φετινή CES. Δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο μοντέλο... αν όντως είναι VA τότε λογικά έχει μεγάλο λόγο αντίθεσης άρα θα δίνει και καλό HDR... το σημαντικό όμως είναι να ψάξεις αν υποστηρίζει και local dimming και αν ναι go for it. Kάνε υπομονή κάνα μήνα ακόμα μπας και βρεις την 930D σε καμιά προσφορά. Δυστυχώς η ευτυχώς dedicated cpu για HDR έχουν οι Sony του 17 (καθώς και νέα SOC... τέρμα το lag στο menu που έχουν οι παλιές και λογικά future proof για android updates) και η πρώτη μείωση τιμών θα έρθει το καλοκαίρι...έχω βάλει στο μάτι την 850E αντικαταστάτη της D.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν είμαι ψαγμένος. Παθών είμαι και αναγκάστηκα να ψαχτώ όσο το δυνατόν. Aν δεν έχετε θέμα με το motion της KS7000 (που το δικό μου το ευαίσθητο μάτι έχει) δεν κοιτάτε άλλη τηλεόραση. Είναι τρομερό πάνελ στα λεφτά που το δίνουν. Και όταν εννοώ θέματα blut/motion τσεκάρετε τα video παρακάτω. Εμένα προσωπικά με ζαλίζει δεν μπορώ να κάνω focus.... άλλοι δεν έχουν κανένα θέμα. Η KS8000 πιθανόν έχει πιο υψηλά ρυθμισμένη CPU και αποδίδει πιο ομαλή εικόνα.

Οι curved τηλεοράσεις όπως και το 3D πέθανε στην φετινή CES. Δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο μοντέλο... αν όντως είναι VA τότε λογικά έχει μεγάλο λόγο αντίθεσης άρα θα δίνει και καλό HDR... το σημαντικό όμως είναι να ψάξεις αν υποστηρίζει και local dimming και αν ναι go for it. Kάνε υπομονή κάνα μήνα ακόμα μπας και βρεις την 930D σε καμιά προσφορά. Δυστυχώς η ευτυχώς dedicated cpu για HDR έχουν οι Sony του 17 και η πρώτη μείωση τιμών θα έρθει το καλοκαίρι...έχω βάλει στο μάτι την 850E αντικαταστάτη της D.

καταλαβα τι λες με το motion blur...Και σε μενα φαινεται καπως ενοχλητικο η αληθεια...

θα την αγοραζα στην τιμη που ειναι να πω την αληθεια αλλα θα εχω θεμα με τη βαση της..θελει μεγαλο επιπλο

θα περιμενω την 9305 μηπως κατεβει κι αλλο...αλλιως παμε για καποια απο την καινουρια σειρα...ΧΕ

thanks για τις πληροφοριες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν την έχει ο Κότσος στα Χανιά (1299 ευρώ) με φορτωμένο UHD υλικό να παίζει!
Εντάξει, με τα φώτα του μαγαζιού δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά φαίνεται εντυπωσιακή η εικόνα , όπως άλλωστε και όλων των τηλεοράσεων τριγύρω της που παίζουν το ίδιο βίντεο! Ωστόσο δεν μου άρεσαν οι γωνίες θέασης που σκοτεινιάζουν αρκετά αν πας αριστερά ή δεξιά! Επίσης τα πλαστικά της είναι... κάπως και κρίμα που η samsung δίνει μια από τις ναυαρχίδες της και τα υλικά από πίσω είναι κατώτερης ποιότητας ! Πρώτα απ' όλα αν κοιτάξετε τριγύρω από την τηλεόραση, βλέπεις από παντού τα "μέσα" της τηλεόρασης! Σκεφτείτε μόνο την σκόνη που θα περνά από τόσο μεγάλα ανοίγματα!

Δείτε και τις φώτο που έβγαλα.
wwww_2.jpg

wwww_1.jpg

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 2
Δημοσ.

Η γωνία θέασης είναι απόλυτα φυσιολογική για VA panel που φοράει αυτή.. αυτό είναι το μείον αυτού του panel για να έχεις όλα τα άλλα υπέρ (αντίθεση, μαύρο κτλ). Δεν είναι μείον της τηλεόρασης σε καμιά περίπτωση.. αυτή είναι η τεχνολογία, αν κάποιος θέλει γωνίες θέασης πάει σε IPS αν κάποιος θέλει καλό μαύρο και αντίθεση κτλ πάει σε VA. Ίσα ίσα για την συγκεκριμένη γράφουν ότι έχει σχετικά (όσο σηκώνει η συγκεκριμένη τεχνολογία) βελτιωμένες γωνίες θέασης για VA

Για τα πλαστικά της έχει γραφτεί δυστυχώς ότι είναι το μόνο ίσως μεγάλο μείον (μαζί με την βάση της λένε κάποιοι) σε αυτή τη τηλεόραση.

Δημοσ.

Πρώτα απ' όλα αν κοιτάξτε τριγύρω από την τηλεόραση, βλέπεις από παντού τα "μέσα" της τηλεόρασης! Σκεφτείτε μόνο την σκόνη που θα περνά από τόσο μεγάλα ανοίγματα!

Συγκεκριμένα εκεί που δεν κουμπώνουν αλφάδι τα πλαστικά είναι στις γωνίες της κάτω πλευράς απ όπου και βγαίνει ο αέρας. Το σημείο που την βλέπεις ανοιχτή είναι το θέμα αποκόλλησης και σε όσες περιπτώσεις διάβασα σε ξένα forum τις αλλάζουν εντός εγγύησης με ανακατασκευασμένη και ανάλογα το κατάστημα μπορεί να σου δώσουν και νέα σφραγισμένη.

Δημοσ.

Βασικά και από πάνω είχε ένα άνοιγμα! Νομίζω περιμετρικά έχει θέμα!

Τέλος πάντων, μπορεί να είναι λεπτομέρειες αυτές...
Αν η εικόνα είναι αλφάδι και κάποιον δεν τον ενδιαφέρει το πίσω μέρος

(... εξάλλου από μπροστά βλέπεις :P), τότε ας την τιμήσει!
Μπορεί η συγκεκριμένη να είναι από την πρώτη πρώτη φουρνιά και τώρα η εταιρεία να το έχει διορθώσει, τι να πω.
Όσοι την αγοράσατε και βάλατε παραλαβή από το κατάστημα, ας μιλήσετε με τον υπεύθυνο αν μπορείτε να την ανοίξετε εκεί κατευθείαν και να την κοιτάξετε , πριν την πληρώσετε!
Όποιος θέλει κάτι άλλο, να βγάλω περισσότερες φωτογραφίες, να δω κάτι εξονυχιστικά ή οτιδήποτε άλλο, ας μου πει να ξαναπεράσω από εκεί! Περνάω καθημερινά απ' έξω μιας και είναι στον δρόμο μου το κατάστημα!

Δημοσ.

Όσοι την αγοράσατε και βάλατε παραλαβή από το κατάστημα, ας μιλήσετε με τον υπεύθυνο αν μπορείτε να την ανοίξετε εκεί κατευθείαν και να την κοιτάξετε , πριν την πληρώσετε!

Από αυτά που έχω διαβάσει με τον καιρό ξεκολλάει, δεν θα την δεις έτσι από την αρχή. Φταίει ο τρόπος που είναι κολλημένο το πίσω μέρος και η ζέστη που αναπτύσσεται από την τηλεόραση. Και γω γι'αυτήν πήγαινα, αλλά εξαιτίας του προβλήματος αυτού έκανα πίσω.

Εκθεσιακή που είδα σε κατάστημα είχε ξεκολλήσει επίσης.

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν την έχει ο Κότσος στα Χανιά (1299 ευρώ) με φορτωμένο UHD υλικό να παίζει!

Εντάξει, με τα φώτα του μαγαζιού δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά φαίνεται εντυπωσιακή η εικόνα , όπως άλλωστε και όλων των τηλεοράσεων τριγύρω της που παίζουν το ίδιο βίντεο! Ωστόσο δεν μου άρεσαν οι γωνίες θέασης που σκοτεινιάζουν αρκετά αν πας αριστερά ή δεξιά! Επίσης τα πλαστικά της είναι... κάπως και κρίμα που η samsung δίνει μια από τις ναυαρχίδες της και τα υλικά από πίσω είναι κατώτερης ποιότητας ! Πρώτα απ' όλα αν κοιτάξετε τριγύρω από την τηλεόραση, βλέπεις από παντού τα "μέσα" της τηλεόρασης! Σκεφτείτε μόνο την σκόνη που θα περνά από τόσο μεγάλα ανοίγματα!

Δείτε και τις φώτο που έβγαλα.

wwww_2.jpg

wwww_1.jpg

Φιλε μου εχω την 49" κανα μηνα και δεν έχω δει να ξεκολλάει καθολου το πλαστικό πιστευω οτι ειναι και σε τι θα πέσεις αλλα αν σε καλύπτει η εγγύηση μπορεις να εισαι πιο ήσυχος.(βέβαια ο "φόβος" μου εχει δημιουργηθεί μην ξεκολλήσει)

Δημοσ.

...Η ουσία πάντως για μένα είναι να παίρνει κάποιος τηλεόραση ανάλογα με το τρέχον μπάτζετ του και να μην θεωρεί ότι κάνει κάποια τρομερή επένδυση για το μέλλον, καθώς οι τιμές πέφτουν γρήγορα και η τεχνολογία αλλάζει. Για μένα δεν έχει νόημα πάντως συνεχώς να περιμένουμε το επόμενο μοντέλο. ...

Αυτό!

• Moderators
Δημοσ.

Φιλε μου εχω την 49" κανα μηνα και δεν έχω δει να ξεκολλάει καθολου το πλαστικό πιστευω οτι ειναι και σε τι θα πέσεις αλλα αν σε καλύπτει η εγγύηση μπορεις να εισαι πιο ήσυχος.(βέβαια ο "φόβος" μου εχει δημιουργηθεί μην ξεκολλήσει)

Από αυτά που έχω διαβάσει με τον καιρό ξεκολλάει, δεν θα την δεις έτσι από την αρχή. Φταίει ο τρόπος που είναι κολλημένο το πίσω μέρος και η ζέστη που αναπτύσσεται από την τηλεόραση. Και γω γι'αυτήν πήγαινα, αλλά εξαιτίας του προβλήματος αυτού έκανα πίσω.

Εκθεσιακή που είδα σε κατάστημα είχε ξεκολλήσει επίσης.

Αν οπως λεει ο συμφορουμιτης ξεκολλάει απο την θερμοκρασια που αναπτύσσεται, τοτε θα το δεις να σου συμβαινει το καλοκαιρι που θα εχεις μεγαλυτερες θερμοκρασιες 10-15-20 βαθμους στο περιβαλλον της και πιθανον ακομα και πολυ μεγαλυτερη διαφορα στο εσωτερικο/καπακι λογω μειωμενης κυκλοφοριας του αερα και οχι τωρα τον χειμωνα.Π

Παντως μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση το φαινομενο. Αν ειναι δυνατον!  Οπου δω καμια τετοια θα την κοιταξω και εγω να δω πως ειναι το "ξεκολλημα-λιωσιμο"!

ΥΓ. Απο το βιντεακι της 8000 που δινεται στο παραπανω λινκ, βλεπω και καταλαβαινω οτι μαλλον πρεπει να ειναι κολλημενο με καποιο υλικο (αρα λογικα δεν ειναι θεμα πλαστικων οπως γραφτηκε) το οποιο χανει την συγκολλητική του ικανοτητα και ετσι ξεκολλαει το πισω καπακι το οποιο μαλιστα ειναι χωρις βιδες και απλα κολλημενο! Τι σχεδιασμος!!!! :) :huh:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...