mindscape Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 τρομερή τιμή είναι αυτό για την LG.... μήπως είναι εκθεσιακή;
rosgr100 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 τρομερή τιμή είναι αυτό.... μήπως είναι εκθεσιακή; Αν απευθύνεσαι σε εμενα για την 920v τοτε οχι παιζει σε ολα τα καταστηματα της συγκεκριμένης αλυσίδας αυτη η τιμη, συν του οτι ρώτησα και μου ειπαn οτι δεν ειναι εκθεσιακές αλλα σφραγισμένες.
Lefteris235 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μα είναι μοντέλα του 2015. Λογικό. Αλλά θα πρότεινα να περιμένει κάποιος να πάρει μοντέλο του 2016 σε 6-7 μήνες στα ίδια λεφτά, μιας και οι διαφορές στα oled panel του ,2015 με του 2016 είναι αρκετά μεγάλες 2
dess Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Τα θέματα με την ποιότητα κατασκευής των KS7000 λύθηκαν; Ήταν μόνο στις πρώτες παρτίδες ή συνεχίζουν να υπάρχουν; Είναι θέμα η ποιότητα συναρμολόγησης της συγκεκριμένης σειράς... Την έχω δει στην έκθεση και διαπίστωσα ο ίδιος ότι έχει θέμα με τη συναρμογή της πλάτης με το πλαίσιο (αφήνει κενά και βλέπεις από μία σχισμή το backlight!) Άλλοι χρήστες αναφέρουν (σε αρνητικες κριτικές, άμαζον αν θυμάμαι καλά), ότι τα ποδαράκια είναι ασταθή και δεν στηρίζουν καλά τη συσκευή. Επίσης έχει θέματα με στήριξη vesa και το control box δεν είναι για όλα τα γούστα. Αλλά ... από εικόνα είναι σούπερ! Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2017 από dess 1
ventourious Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Ρε παιδιά εγώ ο άσχετος δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο ντόρος για μια 55άρα στα 999 ευρώ.. Πολλά δεν είναι; Από τη στιγμή που έχουν παίξει 55αρες με 4κ στα 500 ευρώ γιατί είναι τόσο ξεχωριστή η συγκεκριμένη;
Salvation81 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Αν καποιοι ξερατε το πραγματικο κοστος που εχουν οι εταιρειες στις τηλεορασεις και τις οθονες υπολογιστων (δεν αναφερομαι σε τελικο κοστος μετα απο συνυπολογισμο μαρκετινγκ και αλλων πραγματων, μιλαω για καθαρο κοστος εξαρτηματων και συναρμολογησης) θα καταλαβαινατε το ποσο ανεση υπαρχει στο να σκοτωνουν τιμες τοσο οι κατασκευαστες οσο και οι μεγαλες αλυσιδες - εισαγωγεις. Απο εκει και περα εγω δεν ξαναβαζω βαθια στο χερι για τηλεοραση αν δεν ειναι Curved οποτε αναμενω πως και πως να πεσουν στα 1000ε οι καλες 55αρες+.
George! Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 οι διαφορές στα oled panel του ,2015 με του 2016 είναι αρκετά μεγάλες Επειδή δεν έχω ψαχτεί με τις oled μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό που γράφεις;
Chris.pa Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Πηρα την 49ks7000 πριν κανα μηνα απο media markt στα 970 με 5 χρονια εγγύηση ουσιαστικά την πλήρωσα 850 συν 120 που ηταν η εγγύηση η προϋπόθεση στο παζάρι για να την παρω.Τελοσπαντων ειμαι ικανοποιημένος απο τις ίντσες δεν ηθελα μεγαλύτερη γιατι η απόσταση ειναι 2 μέτρα οριακά.Παντως στα 999 η 55 ειναι καλη προσφορά.Παρολαυτα η πρώτη που πηρα ειχε ξεκολημενη την γραμμή που εχει το σήμα της Samsung και αμέσως την επέστρεψα και εγινε αντικατάσταση τωρα στην δεύτερη που εχω κανα μηνα δεν εχω δει το πλαστικό απο πισω να ξεκολλάει αλλα με τα 5 χρονια εγγύηση να υπάρχει ειμαι λιγο πιο ήσυχος για αυτο σκεφτείτε για το συγκεκριμένο μοντέλο μια επέκταση εγγύησης.
hasiotis_john Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Η τηλεόραση είναι καλή, απλά πιστεύω πως τα 1000 ευρώ είναι κάπως υπερβολικά!Ίσως αν έδινε κάποιο καλό δωράκι ή έστω μια καλή επέκταση εγγύησης, τότε μπορεί να το δεχόμουν.Θα σας πρότεινα να περιμένετε λίγο καιρό. Δεν θα έπεφτα από τα σύννεφα αν έβλεπα το μοντέλο του τόπικ στα 700 ευρώ σε κάνα 2μηνο μέσα! Το λέω γιατί και η LG έχει δώσει αρκετές 55ρες της , ακόμα και στα 500-600!Τα παραπάνω φυσικά είναι προσωπική γνώμη, εγώ δεν θα έδινα με την καμιά 1000 ευρώ για την συγκεκριμένη!
dfokas21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Για να συνοψιζουμε γιατι λεμε πραγματα τα οποια ειτε δεν ισχυουν ειτε δεν μας αφορουν : Καποιος ο οποιος θα παρει τωρα 4Κ tv ,εστω 55'', για να βλεπει τηλεοπτικα προγραμματα ή ταινιες mkv 1080p ή θα βλεπει απο αποσταση 3+ μετρων , θα βολευτει με τηλέορασεις των 500-600€ . Αυτος που θελει να παρει μια 4Κ τηλεοραση 55'' για να βλεπει UHD υλικο ειτε μεσω bluray ειτε μεσω netflix/amazon κλπ και θα θελει να δει πραγματικη διαφορα ,θα παει σε πιο ποιοτικες λυσεις , αρχιζοντας απο την σειρα KS της samsung (οπως του θεματος στα 999) και φθανοντας στις OLED λυσεις της LG απο 2 στα 4-5 χιλιαρικα. Αυτα απο εμενα . Απλα μην συγκρινετε ανομοια πραγματα, δεν ειναι ολες οι τηλεορασεις ιδιες ουτε ολοι παιρνουμε τηλεορασεις για να θελουμε να δουμε τα ιδια πραγματα. Επαναλαμβανω: η τιμη του θεματος στα 999 ειναι εξαιρετικη για την ποιοτητα της εικονας που δινει . Μπορει να εχουν βγει θεματα με τα πλαστικα της , με τα panel της ή με οτι αλλο αλλα δεν παυει να ειναι μια απο τις κορυφαιες σειρες 4Κ του 2016 . Υ.Γ Δεν εχω την συγκεκριμενη τηλεοραση. Μερικα reviews για την συγκεκριμενη : http://www.whathifi.com/samsung/ue55ks7000/review http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/televisions/samsung-ue55ks7000-1324468/review http://www.trustedreviews.com/samsung-ue55ks7000-review https://www.avforums.com/review/samsung-ks7000-ue55ks7000-uhd-4k-tv-review.12659 2
panos7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 εγω παντως εχω δει και την παρακατω προσφορα αν θελει να παει καποιος σε Sony την κορυφαια 9305 μαζι με δωρο μια 48αρα http://www.e-sakelaris.gr/sony-bravia-kdl-55xd9305b-sony55xd9305b-bravia55xd9305b-4k-3d-hdr-1000hz-wifi-smart συνδιαστικα η προσφορα δεν παιζεται... ουσιαστικα η 9305 βγαινει κοντα στα 1000 ευρω sorry για το offtopic
bandit4 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Θα επαναλαβω αυτο που ειπωθηκε και παραπανω. Μην συγκρινετε τις 55αρες των 600 ευρω με τις KS της Samsung (dot matrix). Η διαφορα ειναι παραπανω απο εμφανης (τις παρακολουθησα πολυ καλα πριν αγορασω) 1
Craven Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Για να συνοψιζουμε γιατι λεμε πραγματα τα οποια ειτε δεν ισχυουν ειτε δεν μας αφορουν : Καποιος ο οποιος θα παρει τωρα 4Κ tv ,εστω 55'', για να βλεπει τηλεοπτικα προγραμματα ή ταινιες mkv 1080p ή θα βλεπει απο αποσταση 3+ μετρων , θα βολευτει με τηλέορασεις των 500-600€ . Αυτος που θελει να παρει μια 4Κ τηλεοραση 55'' για να βλεπει UHD υλικο ειτε μεσω bluray ειτε μεσω netflix/amazon κλπ και θα θελει να δει πραγματικη διαφορα ,θα παει σε πιο ποιοτικες λυσεις , αρχιζοντας απο την σειρα KS της samsung (οπως του θεματος στα 999) και φθανοντας στις OLED λυσεις της LG απο 2 στα 4-5 χιλιαρικα. Αυτα απο εμενα . Απλα μην συγκρινετε ανομοια πραγματα, δεν ειναι ολες οι τηλεορασεις ιδιες ουτε ολοι παιρνουμε τηλεορασεις για να θελουμε να δουμε τα ιδια πραγματα. Επαναλαμβανω: η τιμη του θεματος στα 999 ειναι εξαιρετικη για την ποιοτητα της εικονας που δινει . Μπορει να εχουν βγει θεματα με τα πλαστικα της , με τα panel της ή με οτι αλλο αλλα δεν παυει να ειναι μια απο τις κορυφαιες σειρες 4Κ του 2016 . Υ.Γ Δεν εχω την συγκεκριμενη τηλεοραση. Δηλαδή αφού δεν θα δεις πχ 4k άμεσα, τι σημασία έχει το καλό μαύρο και η καλή κίνηση στις ταινίες που θα βλέπεις... αυτή τώρα ήταν η ανάλυση σου που.... ισχύει ? Δεν πάει καθόλου μα καθόλου έτσι, μια τηλεόραση δεν είναι μόνο η ανάλυση της αλλά κυρίως το panel της και μερικά πράγματα όπως το καλό μαύρο/αντίθεση, χρωματική απόδοση, κίνηση κτλ μερικοί τα εκτιμούν ακόμα και σε 1080p ενώ φυσικά όταν επενδύεις σε κάτι αρκετά λεφτά, αυτό προσπαθείς να είναι και λίγο future proof. Είναι ότι πιο ανόητο μπορεί να κάνει κανείς να πάρει tv των 500 ευρώ με κάνα άθλιο IPS panel επειδή βλέπει πχ exodus στα 1080p και μετά όταν σε 1 χρόνο αποφασίσει να δει κάτι καλύτερο και πάει και κάνει καμιά συνδρομή πχ σε κάνα netflix, να πρέπει να αλλάξει τηλεόραση πάλι (και όλα αυτά γιατί δεν έδωσε 300-400 ευρώ παραπάνω). Καμιά φορά η φτήνια τρώει τον παρά.. λέγανε και κάνα σοφό οι παλιοί. εγω παντως εχω δει και την παρακατω προσφορα αν θελει να παει καποιος σε Sony την κορυφαια 9305 μαζι με δωρο μια 48αρα http://www.e-sakelaris.gr/sony-bravia-kdl-55xd9305b-sony55xd9305b-bravia55xd9305b-4k-3d-hdr-1000hz-wifi-smart συνδιαστικα η προσφορα δεν παιζεται... ουσιαστικα η 9305 βγαινει κοντα στα 1000 ευρω sorry για το offtopic Αυτή ναι... είναι όντως καλή προσφορά.. (αν έκανε και δόσεις αυτό το κατάστημα....)
dfokas21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Τι ακριβως διαφορετικο λεμε , δεν καταλαβα , ή μαλλον δεν καταλαβες εσυ πως τα εγραψα ΥΓ Οντως η KD-55XD9305 ειναι εξαιρετικη τηλεοραση .
newlynx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Τα ίδια είπατε και οι 2 σας Η KD-55XD9305 είναι σε αντίστοιχο (υψηλό) επίπεδο με την KS με πλεονέκτημα το 3D (αν ενδιαφέρει κάποιον) και μειονέκτημα το input lag στα παιχνίδια όπου η Samsung είναι πολύ καλύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα