yositosi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ξεχασα να αναφερω και τις Philips και Toshiba που μπαινουν στο oled παιχνιδι. Οταν ηδη εχουμε δει αρκετες oled στην τιμη εμφανισης της 55KS7000, τωρα που εχουμε μονο εναν παικτη, γιατι σου φαινεται αφυσικο να εχουμε και σε λιγους μηνες που οι επιλογες θα εχουν 4-5πλασιαστει; H τιμη του θεματος δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι καλη, ειπα οτι ειναι λογικη με αυτο που ερχεται ωστε να φυγει στοκ οσο ειναι νωρις. Οποιος δεν ξερει τι ερχεται (που σιγουρα οι περισσοτεροι δεν το εχουν ψαξει-ακουσει), καλο ειναι να ενημερωθει - γι' αυτο εκανα το ποστ. Και πολύ καλά κάνεις και τα αναφέρεις, απλά λίγο μπερδεύουμε τα μοντέλα (ταπεινή μου άποψη πάντα) 1. Η τάση στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Ευρώπη (εκεί μετράμε εμείς) είναι ιδιαίτερα αυξητική για UHD αλλά όχι για το OLED 2. Ουσιαστικά OLED έπαιζε μόνο η LG! Στην έκθεση του Las Vegas (CES) τον Γενάρη ουσιαστικα όλοι εκτός από την Samsung ανακοίνωσαν ότι γυρνάνε τις High end σε OLED... και λογικό γιατί εκεί ειναι το μέλλον 3. Στατιστικά οι OLED με την ΣΗΜΕΡΙΝΗ τεχνολογία έχουν ακόμα θεματάκια λόγω μη ευρείας τυποποίησης παραγωγής. Η LG έχει φάει χοντρές ήττες σε θέματα pixel (dots) αν και γενικά θεωρείται ότι έχει αναλάβει ευθύνες ως προς του καταναλωτές, αλλά στο τέλος της ημέρας το κόστος αυξάνει σημαντικά. 4. Αναφέρεις Toshiba... Πάει αυτή! Πλέον 100% VESTEL brand... και τώρα στήνεται δίκτυο πώλησης σε όλη την Ευρώπη (εδώ και μερικούς μήνες). Η Vestel είναι κορυφή σαν Ευρωπαίος κατασκευαστής (βασικά νούμερο 1) κυρίως γιατί έχει αναλάβει τα φασόν όλων των "δεύτερων μεγάλων" στα entry level μοντέλα - δηλαδή όλους ουσιαστικά εκτός LG / Samsung. Την ίδια στιγμή όμως σε high end μοντέλα απλά δεν το έχει γιατί δεν επενδυσε ποτέ για να το έχει. Αντίστοιχα και η Philips το έχει αφήσει. 5. Η Panasonic για εμένα έχει αξιόλογα μοντέλα, αλλά εμπορικά στην χώρα μας πάει διαρκώς άπατη, ενώ αντίστοιχα και η Sony δεν λέει να εδραιωθεί. Για να σου το θέσω διαφορετικά, το 60% των πωλήσεων σε αυτές τις διαστάσεις το ελέγχουν Samsung/LG (στην αγορά μας, και πάντα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της GFK... όσο αξιόπιστα μπορεί να είναι αυτά) 6. Αναφέρεις μια τιμή από την LG 55EG920V αλλά είναι λίγο αυθαίρετη η αναγωγή (βασικά και η τιμή που λες γιατί 2 φωτοβολίδες μαγαζιά τη λένε 1800€ περίπου και οι υπόλοιποι 2000€ ++ ). Π.χ. στις γιορτές των Χριστουγέννων (λίγο μετά) πριν την αλλαγή μοντέλων για να πιάσουν στόχους έτους σφαγιάζουν μοντέλα σε τιμές... και μετά οι αντικαταστάτες ξεκινάνε πολύ ψηλότερα!! Εχω και προσωπική εμπειρία από την UE48JS9000 που την πήρα στα 1400€...ενώ η αντικαταστάτης της UE49KS9000 είναι στα 100€ πάνω! Είναι πολύ μεγάλο το παιχνίδι που παίζεται με τις τηλεοράσεις και ενίοτε δεν έχει καμία λογική για το ευρύ κοινό!!! High end σειρές σε τέτοιες τιμές χώμα με βάση τα σημερινά δεδομένα κόστους δεν δικαιολογούνται... ΣΙΓΟΥΡΑ εν καιρώ οι OLED θα πέσουν μιας και θα έρθουν να αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα μοντέλα, αλλά αν είναι να μιλάμε για 6+ μήνες μετά τότε μιλάμε για εντελώς άλλες σειρές προιόντων και είναι ουσιαστικά άτοπη συζήτηση ακριβώς όπως θα ήταν αν μιλούσαμε και για προιόντα πληροφορικής. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2017 από yositosi
Lefteris235 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ποιος μιλησε για sub1000; Η τιμη που εμφανιστηκε αυτη του τιτλου ειναι τα 1800. Για 999 δεν μιλάμε ? Επίσης σου ξαναλέω δεν έχει μπει κανένας στο παιχνίδι των oled και παίζει μόνη της η LG όσο έχει την πατέντα της Kodak για την τεχνολογία των white oled
dfokas21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Χάθηκα......Και εγώ για 999 νόμιζα ότι μιλάμε..Τα 1800 που βρέθηκαν οεο?
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Καντε μια αναγνωση απο την αρχη το τοπικ για να βρείτε τον δρομο οσοι χαθηκατε. Το ποστ μου #5 ηταν απαντηση στο ποστ #3. Τι σχεση εχουν τα 999; Η τιμη που ειχε και με την οποια συγκρινει και λεει καποιος "πω ρε κατι τιμες" ηταν η τιμη εμφανισης της, τα 1800! Και μιας και βλεπω σεντονια επεκτασης σε εκτος θεματος κουβεντα, τα οποια αυτη την ωρα δεν εχω χρονο να διαβασω αλλα θα τα δω αυριο, να πω οτι το QLED απο τεχνολογικης αποψης θα "σκοτωσει" τα επομενα χρονια το OLED απο ο,τι λενε οι ειδικοι...
yositosi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 ναι αλλά κάνεις αναγωγές θανάτου (αν μου επιτρέπεις τον όρο) και αναγάγεις το που θα πάνε τιμολογιακά μοντέλα όταν δεν θα υπάρχουν ούτε για πλάκα στην αγορά σε απόθεμα τα μοντέλα για τα οποία μιλάμε σήμερα! Και πριν 3 χρόνια αν έλεγες OLED σε κοιτούσαν όλοι λοξά... το ίδιο και για SUHD... Πριν δύο χρόνια τα πράγματα άλλαξαν, και δες σήμερα πως είμαστε. Όταν μιλάμε για αγορά τηλεοράσεων μιλάμε για έναν ορίζοντα μερικών μηνών και όταν συγκρίνουμε τιμές μην πηγαίνουμε και κάνουμε flat-out τους μήνες! Οκτώβρη ~ Δεκέμβρη είναι οι δυνατοί μήνες πωλήσεων όπως και οι καλοκαιρινοί όταν έχει κάποια δυνατή αθλητική διοργάνωση. Στην τρέχουσα χρονική περίοδο οι πωλήσεις τηλεοράσεων είναι στα τάρταρα.
dfokas21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Η τεχνολογία πάντα πάει μπροστά..Και οι 8Κ θα εκτοπίσουν κάποτε τις 4Κ κοκ..
dobro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 ουφ.....ευτυχως.......γιατι αν ηταν 999€ και την ειχα χασει......μετα με εβλεπα ολο το βραδυ να.... 2
panos7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 εγω επειδη ειμαι αναμεσα σε αυτη του θεματος και αυτη εδω http://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-kd-55sd8505-1180683.html (ειναι curved το γνωριζω) εχετε να πειτε καμια γνωμη; ευχαριστω πολυ
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Του θεματος με κλειστα ματια η δικη μου αποψη! 1
dletkas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 εγω αυριο παω απο κοντα σε γνωστο μπας και μου δωσει και κανα δωρακι μαζι και την χτυπησα ...δεν παιζει τετοια τιμη πουθενα . μεχρι και στην δικη μου θα κοψω 100€ να μου φυγει γρηγοροτερα !!!
mpokwsths Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Τα θέματα με την ποιότητα κατασκευής των KS7000 λύθηκαν; Ήταν μόνο στις πρώτες παρτίδες ή συνεχίζουν να υπάρχουν; 1
panos7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 To μονο που με ενοχλει να πω την αληθεια ειναι η βαση...πολυ αβολη...θελει μεγαλο επιπλο.επισης αυτο που αναφερει ο φιλος mpokwsths...εχει πεσει πολυ η ποιοτητα ακομη και στις ακριβες σειρες Χαθηκε να βαζανε την ks8000 εστω και 100 ευρω πιο ακριβα...
rosgr100 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Την πηρα απο κωτσο στα 950 αντιπροσφορα και παζαρι, να πω οτι εχουν και την 55αρα Oled 920v στα 1288€.
dfokas21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως panos7 και η σειρά αυτή της Sony του 16 είναι πολύ καλες...Tough choice!
k_dinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Τόσο περίπου έβγαινε και από το πλαίσιο με το 20% επιστροφή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα