Craven Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Ναι απο MM.. δεν είχε καινούρια όντως πουθενά εκθεσιακές έχει μόνο αλλά την ξεψείρισα, είδα ότι είναι άψογη απ όλες τις απόψεις, μου έκοψαν στην τιμή και την πήρα... Κοίτα αν την θες για την εικόνα εννοείται... αν την θες για το android δεν κερδίζεις κάτι σε σχέση με το να έχεις μια "dumb" και ένα android box Όπως και να χει όμως το θέμα είναι για την Samsung.... ΥΓ. είμαι σονάκιας στις τηλεοράσεις οπότε τι 7000 τι 8000 πάντα η Sony θα μου φαίνεται καλύτερη
panos7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Ναι απο MM.. δεν είχε καινούρια όντως πουθενά εκθεσιακές έχει μόνο αλλά την ξεψείρισα, είδα ότι είναι άψογη απ όλες τις απόψεις, μου έκοψαν στην τιμή και την πήρα... Κοίτα αν την θες για την εικόνα εννοείται... αν την θες για το android δεν κερδίζεις κάτι σε σχέση με το να έχεις μια "dumb" και ένα android box Όπως και να χει όμως το θέμα είναι για την Samsung.... ΥΓ. είμαι σονάκιας στις τηλεοράσεις οπότε τι 7000 τι 8000 πάντα η Sony θα μου φαίνεται καλύτερη σιγουρα τη θελω για εικονα αλλιως θα ειχα χτυπησει την 8000 και θα ειχα και το android οπως και να εχει και θα ημουν καλυμμενος το εχω ψαξει τρελα με τη sony και βλεπω οτι αν την καλιμπραρεις σωστα ειναι αρκετα καλυτερη απο την 8000 για εκθεσιακο ομως με τιποτα... βλεπω παντως να υπαρχει στο site παραδοση σε 6-7 ημερες... αυτες δεν νομιζω να ειναι εκθεσιακες... παντως και η καινουρια σειρα αποτι διαβαζω ειναι βελτιωμενη αλλα λειπει το 3D Καλο θα ηταν να υπηρχε και ας μην χρησιμοποειται τοσο συχνα... δυσκολη αποφαση...
Craven Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 To εκθεσιακό (ισχύει για όλες και αφορά και το θέμα) εγώ όταν με αφήνουν να το ξεψαχνίσω με την ησυχία μου το φοβάμαι λιγότερο και συνήθως το προτιμώ (αν είναι και legit το κατάστημα όταν σου τύχει κάτι).. βλέπω αν έχει καμένα pixels, αν έχει σοβαρό θέμα bleeding ή clouding και ένα σωρό άλλα... στο μόνο που την πάτησα σε εκθεσιακό ως τώρα (αλλά το MM ευτυχώς είναι πάντα σωστό όσον αφορά επιστροφές) είναι στην OLED που ανέφερα γιατί εκεί παίζουν άλλα δεδομένα λόγω τεχνολογίας. Τώρα εκθεσιακό πχ απ τον Κωτσόβολο λόγω εμπειρίας με τις εγγυήσεις του και πως συμπεριφέρεται δεν θα έπαιρνα (βασικά δεν ξέρω γενικά αν θα έπαιρνα κάτι)... όλα είναι σχετικά
anretal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 σιγουρα τη θελω για εικονα αλλιως θα ειχα χτυπησει την 8000 και θα ειχα και το android οπως και να εχει και θα ημουν καλυμμενος το εχω ψαξει τρελα με τη sony και βλεπω οτι αν την καλιμπραρεις σωστα ειναι αρκετα καλυτερη απο την 8000 για εκθεσιακο ομως με τιποτα... βλεπω παντως να υπαρχει στο site παραδοση σε 6-7 ημερες... αυτες δεν νομιζω να ειναι εκθεσιακες... παντως και η καινουρια σειρα αποτι διαβαζω ειναι βελτιωμενη αλλα λειπει το 3D Καλο θα ηταν να υπηρχε και ας μην χρησιμοποειται τοσο συχνα... δυσκολη αποφαση... To εκθεσιακό (ισχύει για όλες και αφορά και το θέμα) εγώ όταν με αφήνουν να το ξεψαχνίσω με την ησυχία μου το φοβάμαι λιγότερο και συνήθως το προτιμώ (αν είναι και legit το κατάστημα όταν σου τύχει κάτι).. βλέπω αν έχει καμένα pixels, αν έχει σοβαρό θέμα bleeding ή clouding και ένα σωρό άλλα... στο μόνο που την πάτησα σε εκθεσιακό ως τώρα (αλλά το MM ευτυχώς είναι πάντα σωστό όσον αφορά επιστροφές) είναι στην OLED που ανέφερα γιατί εκεί παίζουν άλλα δεδομένα λόγω τεχνολογίας. Τώρα εκθεσιακό πχ απ τον Κωτσόβολο λόγω εμπειρίας με τις εγγυήσεις του και πως συμπεριφέρεται δεν θα έπαιρνα (βασικά δεν ξέρω γενικά αν θα έπαιρνα κάτι)... όλα είναι σχετικά Που εχεις δει οτι η σονυ ειναι καλυτερη αν την καλιμπραρεις σωστα ? και μαλιστα πολυ καλυτερη απο την 8 χιλιαδες ? και Δευτερον Craven μπηκες service menu ποσες ωρες ειχε η tv ? μονο αν μου κανανε τουλαχιστον 30% θα αγοραζα εκθεσιακη τηλεοραση και μαλιστα σε αυτα τα λεφτα
panos7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Που εχεις δει οτι η σονυ ειναι καλυτερη αν την καλιμπραρεις σωστα ? και μαλιστα πολυ καλυτερη απο την 8 χιλιαδες ? και Δευτερον Craven μπηκες service menu ποσες ωρες ειχε η tv ? μονο αν μου κανανε τουλαχιστον 30% θα αγοραζα εκθεσιακη τηλεοραση και μαλιστα σε αυτα τα λεφτα σε διαφορα reviews που διαβασα και σε forum απο χρηστες ολα αυτα τα διαβασα μπορει να υπερεβαλα με τον ορο αρκετα καλυτερη...παντως ειναι σιγουρα καλυτερη απο την (πολυδιαφημισμενη) 8000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα