Lefteris235 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Η λογική είναι οτι δεν παίρνεις τηλέοραση για 1 χρόνο αλλά για τουλάχιστον 5-6 Με αυτήν την λογική έχει νόημα και το 4Κ και το HDR... 1
Socratis_g Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 απλά HDR θες 10bit πλέον, https://youtu.be/bKjSox0uwnk?t=138
panos7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Αν δει κανείς HDR περιεχόμενο σε εκθέσεις, φαίνεται σίγουρα εντυπωσιακό. Τo θέμα είναι ότι μόνο αν έχεις BluRay με HDR δισκάκια θα δεις τη διαφορά από τις ''κοινές'' tv, τις τελευταίες ημέρες το ψάχνω περισσότερο και διαβάζω σχετικά. Οποιος βλέπει κυρίως από media player (πχ *.mkv) δεν θα δει καμία διαφορά, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν τα meta data (και από ότι διαβάζω, ripped περιεχόμενο με τέτοια data μελλοντικά θα είναι 50-70GB. συμφωνω...υπαρχουν πολλα rips πλεον που μπορει να κατεβασει καποιος ομως και θα δει διαφορα... φυσικα και δεν θα δει διαφορα σε τηλεοπτικο σημα...
Socratis_g Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 συμφωνω...υπαρχουν πολλα rips πλεον που μπορει να κατεβασει καποιος ομως και θα δει διαφορα... φυσικα και δεν θα δει διαφορα σε τηλεοπτικο σημα... δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί που παίρνουν τετοια κτήνη τηλεοράσεις για να δουν survivor και digea. Αυτό το κάνεις και με τα μισά λεφτά.
qwerty99 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Επίσης, σχετικά με το 4K, μια πληροφορία για ΟΛΕΣ τις τηλεοράσεις: HDMI does not support 4k at 120fps !!! Πόσοι έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό άραγε... Από ότι καταλαβαίνω, για μια ακόμα φορά, marketing, δηλαδή μας πουλάνε ferrari, για να τα πηγαίνουμε σε χωματόδρομους !
panos7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Επίσης, σχετικά με το 4K, μια πληροφορία για ΟΛΕΣ τις τηλεοράσεις: Πόσοι έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό άραγε... Από ότι καταλαβαίνω, για μια ακόμα φορά, marketing, δηλαδή μας πουλάνε ferrari, για να τα πηγαίνουμε σε χωματόδρομους ! υπαρχει υλικο 4κ σε 120 fps ομως; πρωτη φορα το ακουω να πω την αληθεια...
qwerty99 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 υπαρχει υλικο 4κ σε 120 fps ομως; πρωτη φορα το ακουω να πω την αληθεια... Αυτό που εννοώ είναι ότι μας πουλάνε διάφορα σε specs, που ρεαλιστικά δεν έχουν σημασία σήμερα. Και τα χρυσοπληρώνουμε. Πουλάνε Hz και 4k και HDR μαζί, και ουσιαστικά είτε δεν υπάρχει περιεχόμενο (content) ή εξοπλισμός ακόμα. Μόνο specs... Για να τα αξιοποιήσεις, πρέπει να αναβαθμίσεις τα πάντα και πάλι το συζητάμε... υπό προϋποθέσεις μπορείς να τα χαρείς (και ο κούκος αηδόνι)
Noobios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Αυτό που εννοώ είναι ότι μας πουλάνε διάφορα σε specs, που ρεαλιστικά δεν έχουν σημασία σήμερα. Και τα χρυσοπληρώνουμε. Πουλάνε Hz και 4k και HDR μαζί, και ουσιαστικά είτε δεν υπάρχει περιεχόμενο (content) ή εξοπλισμός ακόμα. Μόνο specs... Για να τα αξιοποιήσεις, πρέπει να αναβαθμίσεις τα πάντα και πάλι το συζητάμε... υπό προϋποθέσεις μπορείς να τα χαρείς (και ο κούκος αηδόνι) Καλα δεν πολυισχυει αυτο που λες. Και 4Κ streaming μπορεις να δεις στο νετφλιξ, και HDR streaming μπορεις να δεις στο νετφλιξ και να παιξεις 4K HDR παιχνιδια στο Playstation Pro και ολα αυτα χωρις να σου βγει ο κουκος αηδονι. Προφανως και η τηλεοραση δεν απευθυνεται στο ευρυ καταναλωτικο κοινο που δεν εχει ιδεα τι ειναι 10bit πανελ και θελει απλα μια μεγαλη οθονη να βλεπει κανα ντιτζεα HD και καμια ταινιουλα. 2
dfokas21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Καλα δεν πολυισχυει αυτο που λες. Και 4Κ streaming μπορεις να δεις στο νετφλιξ, και HDR streaming μπορεις να δεις στο νετφλιξ και να παιξεις 4K HDR παιχνιδια στο Playstation Pro και ολα αυτα χωρις να σου βγει ο κουκος αηδονι. Προφανως και η τηλεοραση δεν απευθυνεται στο ευρυ καταναλωτικο κοινο που δεν εχει ιδεα τι ειναι 10bit πανελ και θελει απλα μια μεγαλη οθονη να βλεπει κανα ντιτζεα HD και καμια ταινιουλα. + οτι οι εταιρειες δεν νομιζω να σκεφτονται την Ελλαδα σαν υποψηφιους πελατες τους .
qwerty99 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 + οτι οι εταιρειες δεν νομιζω να σκεφτονται την Ελλαδα σαν υποψηφιους πελατες τους . Σαφώς. Πάντως το Netflix δεν είναι η απάντηση, μιας και απευθύνεται στο ευρύ καταναλωτικό αφενός (ενώ μιλάμε για μια τηλεόραση που δεν ?), και ιδίως στο θέμα "ελληνικοί υπότιτλοι", πονάει. Ο καθένας έχει τις ανάγκες του. Για μένα που με ενδιαφέρει μόνο από media player να βλέπω περιεχόμενο, βράστα...
dfokas21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Σαφώς. Πάντως το Netflix δεν είναι η απάντηση, μιας και απευθύνεται στο ευρύ καταναλωτικό αφενός (ενώ μιλάμε για μια τηλεόραση που δεν ?), και ιδίως στο θέμα "ελληνικοί υπότιτλοι", πονάει. Ο καθένας έχει τις ανάγκες του. Για μένα που με ενδιαφέρει μόνο από media player να βλέπω περιεχόμενο, βράστα... Μην το λες ...και εχω δεν ενδιαφερομαι για netfliz/amazon prime κλπ λογω χαμηλης ταχυτητας adsl και μονο αλλα μια χαρα κατεβαζω ταινιες και βλεπω (βεβαια θες και αποθηκευτικο χωρο απλετο σε αυτη τη περιπτωση γιατι οι σωστες ταινιες με hdr και οσο το δυνατον λιγοτερη απωλεια στη συμπιεση φτανουν και τα 60gb) ασε που αμα εχεις και κανα xbox one s μπορεις να αγορασεις απο το εξωτερικο δισκακια uhd bluray (και με ελληνικους υποτιτλους μερικα) σε πολυ λογικιες τιμες (15-20 €) . Ενταξει νωρις ειναι ακομα ετσι και αλλιως αλλα οσο περναει ο καιρος θα γινουν πιο mainstream και θα παρουν ολα το δρομο τους οπως και με τη μεταβαση σε fhd.
Noobios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Σαφώς. Πάντως το Netflix δεν είναι η απάντηση, μιας και απευθύνεται στο ευρύ καταναλωτικό αφενός (ενώ μιλάμε για μια τηλεόραση που δεν ?), και ιδίως στο θέμα "ελληνικοί υπότιτλοι", πονάει. Ο καθένας έχει τις ανάγκες του. Για μένα που με ενδιαφέρει μόνο από media player να βλέπω περιεχόμενο, βράστα... Μεχρι το καλοκαιρι το 90% του νετφλιξ θα εχει ελληνικους υποτιτλους συμφωνα με δηλωσεις τους στο επισημο φμπ του Netflix Greece. Ηδη εχει τριψηφιο αριθμο τιτλων με ελληνικους.
Craven Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Τελικά πήγα, την είδα, καλή εικόνα αλλά όντως και στο εκθεσιακό κομμάτι είδα λίγο ξεκολλημένη την πλάτη σε 1-2 σημεία. ΥΓ. Δεν είχα σκοπό να πάρω tv αλλά πάντα έτσι την πατάω και τελικά έφυγα με την sony xd9305 χωρίς να είμαι καν σίγουρος αν την χρειαζόμουν τελικά αφού με την παλιότερη LG μου και ένα mi box την πάλευα όσο και αν η sony είναι να σου πέφτουν τα σαγόνια μερικές φορές Η μανία του καταναλωτή. Απ την άλλη βέβαια η sony είναι απόλαυση στο μαύρο της αν κάθεσαι απέναντι της, όπως και περίμενα (σε σχέση με τις IPS πάντα).
NoiSy MaN Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Τελικά πήγα, την είδα, καλή εικόνα αλλά όντως και στο εκθεσιακό κομμάτι είδα λίγο ξεκολλημένη την πλάτη σε 1-2 σημεία. ΥΓ. Δεν είχα σκοπό να πάρω tv αλλά πάντα έτσι την πατάω και τελικά έφυγα με την sony xd9305 χωρίς να είμαι καν σίγουρος αν την χρειαζόμουν τελικά αφού με την παλιότερη LG μου και ένα mi box την πάλευα όσο και αν η sony είναι να σου πέφτουν τα σαγόνια μερικές φορές Η μανία του καταναλωτή. Απ την άλλη βέβαια η sony είναι απόλαυση στο μαύρο της αν κάθεσαι απέναντι της, όπως και περίμενα (σε σχέση με τις IPS πάντα). Πόσο? Γιατί αν θυμάμαι καλά η KS8000 είχε 1200 ή 1300.
panos7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Τελικά πήγα, την είδα, καλή εικόνα αλλά όντως και στο εκθεσιακό κομμάτι είδα λίγο ξεκολλημένη την πλάτη σε 1-2 σημεία. ΥΓ. Δεν είχα σκοπό να πάρω tv αλλά πάντα έτσι την πατάω και τελικά έφυγα με την sony xd9305 χωρίς να είμαι καν σίγουρος αν την χρειαζόμουν τελικά αφού με την παλιότερη LG μου και ένα mi box την πάλευα όσο και αν η sony είναι να σου πέφτουν τα σαγόνια μερικές φορές Η μανία του καταναλωτή. Απ την άλλη βέβαια η sony είναι απόλαυση στο μαύρο της αν κάθεσαι απέναντι της, όπως και περίμενα (σε σχέση με τις IPS πάντα). ποσο σου πηγε η 9305; απο Media την πηρες; αν ναι ειχαν καινουρια;;; γιατι εγω πηγα και μου λεγανε για εκθεσιακες... και εγω σε μια τετοια φαση ειμαι με μια samsung και nvidia shield (android tv box) και με τρωει μη πω...και δεν ξερω αν υπαρχει ακομα λογος... η να περιμενω του χρονου για την νεα 9305... σορυ για το οφτοπικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα