Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εγώ πάντως νομίζω ότι οι σειρές είναι: UN55KS7000-8000-9000 για USA και UE55KS7000-8000-9000 για Europe. Όσο για τις διαφορες 7000-8000 είναι αμελητέες για την διαφορά τιμής τους. Η 8000 έχει σημαντικά καλύτερη γωνία θέασης από την 7000. Στο mediamarkt Συγγρού τις έχει δίπλα δίπλα και παίζουν το ίδιο περιεχόμενο.
zerohedge Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αυτο γινεται γιατι οσες τηλεορασεις παμε πισω για "μικρα" ελαττωματα τις ξαναπουλανε μεχρι να βρουν καποιον που δν θα τα προσεξει. Εχω σιγουρευτει πλεον γι αυτο. Απαραδεκτα πραγματα. Δυο ιστορίες δικές μου. Χρόνια πια εκείνες τις εποχές όταν είχε πρωτοανοξει το MM στην Ελλάδα είχα αγοράσει ένα scanner ακριβό μοντέλο. Το παίρνω σπίτι, το ανοίγω χαρούμενος για την αγορά μου και ψάχνοντας διαπιστώνω στο internet πως στο εξωτερικό είχε κυκλοφορήσει καινούριο μοντέλο. Αποφασίζω λοιπόν να το επιστρέψω με αμφιβολία και να πάρω πίσω τα λεφτά μου γιατί δεν είχα ξαναδοκιμάσει να επιστρέψω προϊόν και η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ήταν λίγο πρωτοποριακή τότε στην ελληνική αγορά. Το συσκευάζω προσεκτικά, πηγαίνω στο μαγαζί μέσα στο προβλεπόμενο περιθώριο των ημερών, πάω να τσεκάρω ότι δεν έχει αλλάξει η τιμή στο ράφι και βλέπω το ράφι άδειο, μόνο τοκαρτελάκι μπροστά. Πάω στο αμάξι να πάρω το κουτί και την αποδειξη και επιστρεφω στην υποδοχή, μου λένε περιμένετε λίγο να έρθει ο υπάλληλος, το βλέπουν φευγαλέα εξωτερικά και με εξυπηρετούν και μου δίνουν πίσω τα λεφτά μου. Μπαίνω στο μαγαζί την ίδια στιγμή για τίποτε άλλο και μετά από δυο τρεις βόλτες περνάω και εκεί που ήταν το ράφι. Σε λίγα λεπτά το ράφι είχε το τεμάχιο που πριν έλειπε. Άλλη μια ιστορία ήταν από το αδελφό Saturn που έκλεισε κιόλας. Η λέξη που ταιριάζει είναι βαρειά να την εκστομίσω. Εν ολόγοις και τα κινητά που πουλούσαν ήταν μεταχειρισμένα και όταν λέμε μεταχειρισμένα εννοούμε ότι η μπαταρία ήταν τελειωμένη, τα παρελκόμενα είχαν αντικατασταθεί με άλλα και η συσκευασία είχε παραποιημένο σφράγισμα. Το αποκορύφωμα ήταν το θράσος όμως. Είχαν κατεβάσει την τιμή και είχαν στην προθήκη πλήθος με τον ίδιο τροπο παραποιημένες συσκευασίες. Κι άλλα σημεία που θα καταλάβαινες μετά το άνοιγμα του κουτιου ότι είχες μεταχειρισμένη συσκευή. Να εικάσω;... Τέλος πάντων όταν τα είδα, αμέσως, τους τηλεφώνησα από το σπίτι μου και ζήτησα να αντικατασταθεί η συσκευή. Και ήταν ούτε μια ώρα μετά από την αγορά. Νόμιζα ότι το να απευθυνθώ τόσο άμεσα έστω από το τηλέφωνο, θα ήταν υπέρ μου. Λάθος. Πάω από το κατάστημα και έρχεται ο υπεύθυνος του τμήματος εγώ απροετοίμαστος χωρίς ύφος γιατί φανταζόμουν μια αυτονόητη αντιμετώπιση. Έρχεται με θράσος και ύφος έτοιμο για να μου ξεστομίσει τί; ' Τί θέλετε κύριε να ανοίξουμε μια μια και τις άλλες συσκευασίες να δούμε ότι είναι εντάξει; Να πάρετε πίσω τα χρήματά σας, και ούτε κι εμείς δεν ξέρουμε αν δεν αλλάξατε μόνος σας τα καλώδια ή κάτι άλλο.' Οι άλλοι υπάλληλοι στην υποδοχή αμίλητοι και μαζεμένοι μέχρι τέλους στο σκηνικό που ήμουν με ανοιχτό το στόμα. Πιστεύω πως με κάποιον τρόπο ο προϊστάμενος έδινε μαθήματα θράσους. Δε νομίζω άλλωστε σε κάθε επιστροφή να κατεβαίνουν προϊστάμενοι στην υποδοχή. Κόντευα να πάθω εγκεφαλικό. Ήμουν και μαζί με άλλον φίλο μου και ντράπηκα να πω. Λίγο ντροπή, λίγο αφέλεια, λίγο βλακεία μου, λίγο η χαμηλή τιμή κατέληξα να δεχτώ να μου δώσουν άλλο κομμάτι. Περιττό να πω ότι και το νέο κομμάτι ήταν συσκευασμένο με τον ίδιο παραποιημένο τρόπο και ότι είχαν ακριβώς αντικατασταθεί τα ίδια παρελκόμενα με άλλα. Η μπαταρία; Η μπαταρία αυτή τη φορά δεν φόρτιζε καν. Αγόρασα μόνος μου αργότερα μπαταρία καινούρια. Για καιρό ήμουν τόσο θυμωμένος όχι μόνο από το πάθημα,αλλά από τη ντροπή και την προσβολή... Δεν υπήρχε για μένα άλλη διαφήμιση και προσφορά του μαγαζιού αυτού. Δεν ήθελα για καιρό να ακούω για το μαγαζί αυτό. Κάποια στιγμή μετά από χρόνια το Saturn έκλεισε και στον ίδιο χώρο άνοιξε Media. Μαντέψτε σε ανύποπτη στιγμή ποιόν υπεύθυνο είδα να εργάζεται εκεί μέσα...
vrwmiaris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Παρέλαβα πριν από λίγο από public μια 8000.με διαβεβαίωσε ο πωλητής ότι είναι σφραγισμένη και ότι ξεστοκaρουν σφραγισμένες τηλεοράσεις.το κουτί είναι κανονικά όπως πρέπει και είχε σκόνες.το βράδυ τα υπόλοιπα όταν την ανοίξω
manoskost Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Παρέλαβα πριν από λίγο από public μια 8000.με διαβεβαίωσε ο πωλητής ότι είναι σφραγισμένη και ότι ξεστοκaρουν σφραγισμένες τηλεοράσεις.το κουτί είναι κανονικά όπως πρέπει και είχε σκόνες.το βράδυ τα υπόλοιπα όταν την ανοίξω για ενημερωσε, γιατι την περιμενω και εγω μαλλον αυριο.
panos7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Παρέλαβα πριν από λίγο από public μια 8000.με διαβεβαίωσε ο πωλητής ότι είναι σφραγισμένη και ότι ξεστοκaρουν σφραγισμένες τηλεοράσεις.το κουτί είναι κανονικά όπως πρέπει και είχε σκόνες.το βράδυ τα υπόλοιπα όταν την ανοίξωΠοσο πηγε τελικα;
vrwmiaris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 1199, με φάνηκε πιο ωραία από την σονυ που ζαχαρώνεις στην εικόνα και σαν σχέδιο.δεν έκοβαν και τίποτα να την πάρω σοβαρά υπόψιν πάρα ότι πλήρωσα κασέρι. Υ.Γ κάποιος παλιός κάτοχος ας με δώσει τι ρυθμίσεις να βάλω για καλιμπραρισμα
panos7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 1199, με φάνηκε πιο ωραία από την σονυ που ζαχαρώνεις στην εικόνα και σαν σχέδιο.δεν έκοβαν και τίποτα να την πάρω σοβαρά υπόψιν πάρα ότι πλήρωσα κασέρι. Υ.Γ κάποιος παλιός κάτοχος ας με δώσει τι ρυθμίσεις να βάλω για καλιμπραρισμα Η sony out of the box ειναι χαλια...Θελει ψαξιμο με τις ρυθμισεις Σιγουρα παει και 200 ευρω παραπανω... Παντως παρολο που λενε διαθεσιμη για τη sony...δεν υπαρχει αποθεμα...ολες εκθεσιακες...κινδυνευεις να παρεις καμια εκθεσιακη χωρις να το καταλαβεις
fanisneo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Για οποίον ενδιαφέρεται για την KS8000 ο Κωτσο μου την έδωσε στα 1189 κ την επέκταση εγγύησης στα 115.Με τους bonus πόντους που δίνει επιπλέον για κάρτες bonus της Alpha bank, είναι τεράστια προσφορά. Η τηλεόραση είναι διαμάντι.
panos7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Για οποίον ενδιαφέρεται για την KS8000 ο Κωτσο μου την έδωσε στα 1189 κ την επέκταση εγγύησης στα 115.Με τους bonus πόντους που δίνει επιπλέον για κάρτες bonus της Alpha bank, είναι τεράστια προσφορά. Η τηλεόραση είναι διαμάντι. και εγω πηγα να κανω deal στον Κωτσοβολο με την προσφορα που ειχε η Media αλλα κατω απο 1299 δεν την αφηναν... μου λεει εχει τους ποντους και διαφορες βλακειες... ολα αυτα στο περιστερι... εσυ σε ποιο καταστημα πηγες; τωρα δυστυχως παει και η προσφορα με τους ποντους που ηταν μεχρι χθες...
HERTHAN Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μολις μου ηρθε mail απο mediamarkt και γι'αυτην την OLED στα 1199,00 ευρω http://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-55eg910v-1172265.html για οποιον τον ενδιαφερει.
panos7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μολις μου ηρθε mail απο mediamarkt και γι'αυτην την OLED στα 1199,00 ευρω http://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-55eg910v-1172265.html για οποιον τον ενδιαφερει. δεν νομιζω οτι αξιζει για ενα μοντελο 3ετιας με οποια "παιδικα" προβληματα εχει λογω νεας τεχνολογιας... 1
pcos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 δεν βλεπω να ειναι 4K Ουτε να εχει HDR (δεν ξερω τι ειναι αυτο) τa μονa καλa ειναι oled,smart kai 3D
panos7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 δεν βλεπω να ειναι 4K Ουτε να εχει HDR (δεν ξερω τι ειναι αυτο) τa μονa καλa ειναι oled,smart kai 3D το HDR με λιγα λογια βελτιωνει την εικονα, την κανει πιο φωτεινη με πιο ωραια χρωματα και βαθυτερα μαυρα... σαν τεχνολογια πλεον ακολουθειται απο ολους επισης για καποιον που θα την παρει και θελει να την κρατησει καιρο η ελλειψη 4Κ ειναι μεγαλο μειον μιας και ολο και περισσοτερες ταινιες βγαινουν σε 4κ 1
pcos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 νομιζω οτι το 4κ ειναι πλεον ξεπερασμενο. η μεγαλη διαφορα του FHD Θα ειναι με το 8Κ!
qwerty99 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Αν δει κανείς HDR περιεχόμενο σε εκθέσεις, φαίνεται σίγουρα εντυπωσιακό. Τo θέμα είναι ότι μόνο αν έχεις BluRay με HDR δισκάκια θα δεις τη διαφορά από τις ''κοινές'' tv, τις τελευταίες ημέρες το ψάχνω περισσότερο και διαβάζω σχετικά. Οποιος βλέπει κυρίως από media player (πχ *.mkv) δεν θα δει καμία διαφορά, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν τα meta data (και από ότι διαβάζω, ripped περιεχόμενο με τέτοια data μελλοντικά θα είναι 50-70GB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα