Προς το περιεχόμενο

[Τηλεοραση] Samsung 55" 55KS7000 @ Media Market 999€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μην μπερδευεστε, η KS8000 που εχει κανει review το rtings.com λεει ξεκαθαρα οτι στην Ευρωπη το αντιστοιχο μοντελο ειναι η KS7000.

Οποτε εχουμε:

KS7000 με 2 ποδια στις ακρες (review στο rtings σαν KS8000)

KS8000 με 1 ποδι στη μεση (review στο rtings σαν KS9000), ειναι ενα σκαλι πιο πανω απο KS7000, πολυ μικρη ως και καθολου διαφορα στην εικονα, εχει μερικα extras.

Φλε μου θα σε λυπησω αλλα για 3m θες ιδανικα 60'' και αν σε παιρνει ακομα καλυτερα 65''.

Οχι οτι και με 55'' δεν θα κανεις τη δουλεια σου, αλλα το μεγαλυτερο ειναι παντα πιο επιθυμητο αν το επιρεπει η τσεπη.

Οι 49'' για 3m ειναι μικρη (για το 2017 μιλαω). Αν ημασταν στο 2014 θα ηταν οκ.

κατανοητο, και μια τελευταια ερωτηση: προτιμοτερη η KS8000 απο την KS 7000 ?

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως νομίζω ότι οι σειρές είναι:

UN55KS7000-8000-9000 για USA και

UE55KS7000-8000-9000 για Europe.

Όσο για τις διαφορες 7000-8000 είναι αμελητέες για την διαφορά τιμής τους.

Δημοσ.

Όσο για τις διαφορες 7000-8000 είναι αμελητέες για την διαφορά τιμής τους.

Σωστα, δεν αξιζει η KS8000 εκτος αν σας περισευουν μερικα 100αρικα και δεν εχετε τι να τα κανετε.

Βεβαια η KS7000 εχει παρουσιασει καποια προβληματα με ξεκολληματα στο καπακι, δεν ξερω αν συμβαινει το ιδιο στην 8000 και σε τι ποσοστο, παντως για την ποιοτητα σε εικονα το οποιο ειναι και το ζητουμενο νομιζω για τους περισσοτερους, η παραπανω χρηματικη διαφορα δεν αξιζει.

Δημοσ.

Η ks8000 έχει ελαφρώς καλύτερο motion,dimming και καλυτερα ηχεία.έχει επίσης καλύτερη ποιότητα κατασκευής στην πλάτη.

Προσωπικά μέχρι 200 ευρώ παραπάνω θα έδινα μέχρι εκεί.Και η 7000 είναι εξαιρετική.

Δημοσ.

Για μενα ναι καλυτερα 55.

Η ks8000 έχει ελαφρώς καλύτερο motion,dimming και καλυτερα ηχεία.έχει επίσης καλύτερη ποιότητα κατασκευής στην πλάτη.

Προσωπικά μέχρι 200 ευρώ παραπάνω θα έδινα μέχρι εκεί.Και η 7000 είναι εξαιρετική.

Και καλυτερη πιο βολικη βαση και dual tuner
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια , λιγο off topic αλλα βλεπω οτι ειστε γνωστες του θεματος , να βαλω αλλο ενα μοντελο στο παιχνιδι?

τι λετε για την LG  55 UH850V, σε σχεση παντα με την KS7000.

Και δεν μιλαω τοσο για το panel (IPS) με τα γνωστα συν και πλυν , αλλα πιο πολυ για την ποιοτητα κατασκευης.

Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

Υπαρχει θεμα και εκει υπαρχουν απαντησεις-γνωμες ηδη πριν κατι ημερες, για το ποια ειναι καλυτερη επιλογη μεταξυ των δυο.

Δημοσ.

Τρέχει ακόμα η προσφορά στα 999 για όποιον ενδιαφέρεται.

Εγώ από την άλλη κόλλησα, εχω μερικές ερωτήσεις:

1) Είμαι μεταξύ 65" και 70" ίντσες για TV, με 3.5 μέτρα απόσταση. Αναρρωτιέμαι μήπως η 70" θα είναι πολύ μεγάλη ?

2) Το HDR έχει νόημα για πχ υψηλής ποιότητας *.mkv αρχεία ? ή τσάμπα τα λεφτά ?

(κάπου διάβασα ότι θέλει ειδικά meta data, οπότε άπατο πάει για *.mkv ακόμα και των 10-20GB ?) 

Καμιά σχετική συμβουλή για ίντσες/απόσταση και HDR ?

Δημοσ.

Τρέχει ακόμα η προσφορά στα 999 για όποιον ενδιαφέρεται.

Εγώ από την άλλη κόλλησα, εχω μερικές ερωτήσεις:

1) Είμαι μεταξύ 65" και 70" ίντσες για TV, με 3.5 μέτρα απόσταση. Αναρρωτιέμαι μήπως η 70" θα είναι πολύ μεγάλη ?

2) Το HDR έχει νόημα για πχ υψηλής ποιότητας *.mkv αρχεία ? ή τσάμπα τα λεφτά ?

(κάπου διάβασα ότι θέλει ειδικά meta data, οπότε άπατο πάει για *.mkv ακόμα και των 10-20GB ?) 

Καμιά σχετική συμβουλή για ίντσες/απόσταση και HDR ?

αν εχεις το χωρο τιποτα δεν ειναι μεγαλο...για 3.5 μετρα νομιζω θα ειναι μια χαρα

για hdr δεν εχω γνωμη αλλα σιγουρα βελτιωνει την εικονα αναμφιβολα...

Δημοσ.

Ε τωρα δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Σαφως και η Β6 ειναι καλυτερη

μιλάμε και για τα 2πλάσια λεφτα! 

στη μια θες 1,000 και στην άλλη 2,000

Δημοσ.

Παιδες την πηρα χθες το βραδυ απο Μεντια Περιστεριου απλα γραφω εδω για να προσεχετε. Το κουτι ηταν κανονικα απεξω σφραγισμενο με ταινια. Το ανοιγω σπιτι και βγαζω το τηλεκοντρολ το οποιο ειχε ηδη μπαταριες μεσα. Εκει χτυπησε ο συναγερμος στο μυαλο μου. Λεω ωπα κατσε.

Μετα κοιταω και τα υπολοιπα παρελκομενα...καλωδια χυμα χωρις σελοφαν και δεματικα, το σακουλακι με το manual σκισμενο. Παω να πιασω να βγαλω την τηλεοραση βαζω το χερι μεσα και πιανω τζαμι χυμα οθονη. Λεω ενταξει εχει κουνηθει/σχιστει το σελοφαν. Βαζω χερι και απο την αλλη μερια παλι πιανω τζαμι οθονη.

Μην τα πολυλογω ο προστατευτικος φακελος που επρεπε να βρισκεται μεσα η τηλεροαση ηταν απλα διπλωμενος απο πανω και σχισμενος τελειως. Την βγαζω εξω και ηταν τιγκα στις δαχτυλιες στις ακρες.

Εννοειται τους την πηγα πισω ημερα το πρωι. Δεν την εβαλα καν στην πριζα. Την βαζει το παιδι στο σερβις στην πριζα και ουτε startup οθονη ουτε τιποτα. Παταει με το τηλεοκτρονολ και βγαινει λιστα με καναλια ντιτζεα. Εγω δεν εχω καν κεραια ντιτζεα σπιτι μου δεν δουλευει βλεπω μονο ΟΤΕ.

Ανοιγμενη παιδια και χρησιμοποιημενη. Την αλλαξανε με κατι δικαιολογιες τυπου ναι ισως ηταν μια και εγινε μπερδεμα και τετοια. Αν ηταν καποιος που δεν ξερει απο αυτα θα την ειχε φαει την τηλεορασουλα. Τα ματια σας ανοιχτα.

Δημοσ.

Άμα άρχισε και του Περιστερίου τα κόλπα του Ρέντη... άστα να πάνε..

Να ηταν μονο τα mediamarkt, καλο θα ηταν, αλλα το κανουν και στον κωτσοβολο, να δουμε απο public που θα παραλαβω τι θα δουμε.

Δημοσ.

Το περασμένο σάββατο που την πήρα εγώ από το ίδιο κατάστημα ήταν ολοκαίνουρια πάντως. Όπως και να 'χει καλό θα είναι να τα προσέχουμε αυτά.

Δημοσ.

Εγω που την πήρα απο Κωτσόβολο Συγγρού πάντως τις πρώτες ημέρες της προσφοράς, ήταν σφραγισμένη και ολοκαίνουρια αν και το φοβόμουν με όσα διαβάζω εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...