Rebel21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 κατα τη γνωμη μου ακομα δεν ειναι ωρα για oled (χωρις προβληματα) σε κανα 2 χρονια θα ειναι πιο ωριμη τεχνολογια και αρκετα φτηνοτερη Οι τιμές των oled είναι μια χαρά πάντα σε σύγκριση με αντίστοιχα μοντέλα samsung ks και sony xd9xxx. Ιδιαίτερα στις προσφορές που παίζουν κατά καιρούς. Τα προβλήματα των oled όσα και να είναι πλέον δεν συγκρίνονται με την ρουλέτα των Panel στις lcd.μόνο η ξενιασια του τελειου πάνελ αρκεί. Όσοι αλλάζουν συχνά τηλεοράσεις θα καταλάβουν τι εννοώ.επίσης κάποια από τα κουσούρια δεν θα διορθωθούν ποτέ πλήρως λογο ιδιαιτεροτητας της τεχνολογίας (burnin/ghosting).
delpro Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 επειδη το σκεφτομαι και εγω για τηλεοραση, τωρα εχω 48 fhd, ελεγα για 55 oled, εχει βγαλει μια προσφορα η eurobank 20% επιστροφη για γερμανο αλλα ο γερμανος δεν εχει καμια καλη τηλεόραση. Κ εγω λεω για 55B6V, λέτε να πεσουν οι oled με τον ερχομο και απο αλλες εταιρείες? ξέρουμε ποτε θα ερθει ο ανταγωνισμός? μονο lg υπαρχει αυτη την στιμη ,αν το παρεις απο γνωστο καταστημα φιλε, Το πάνελ πως το βλέπεις εξαρχής όμως δεν μπορεις ειναι θεμα τυχης φιλε απλα. κατα τη γνωμη μου ακομα δεν ειναι ωρα για oled (χωρις προβληματα) σε κανα 2 χρονια θα ειναι πιο ωριμη τεχνολογια και αρκετα φτηνοτερη αν μπουν και αλλη στο παιχνιδι ναι φιλε μου . Πολύ καλές τιμές για τις δύο τηλεοράσεις ks7000/8000 με την προϋπόθεση βέβαια ενός πάνελ χωρίς προβλήματα.οι τηλεοράσεις είναι κορυφαίες για αυτά τα λεφτά και δίπλα τους κάτι ku6xxx και ειδικά ολες οι lg lcd σαβουρες είναι της πλάκας. Επίσης δεν είναι το "μαύρο " της lg αλλά των oled το οποίο είναι άπειρο. Όσοι συκγρινουν μαύρο oled με lcd απλά είναι άσχετοι.Μαζί με το τέλειο μαύρο παίρνεις και τα κουσούρια με μεγαλύτερο αυτό του ghosting που είναι ιδιαίτερα ενοχλητικο στο gaming.Μεγαλύτερο μειονέκτημα για εμένα των oled είναι η ίδια η LG βέβαια. υπαρχει συνκρηση φιλε μου γιατι παρχουν τεχνολογια που μπορουν να παρεχουν το απολυτο μαυρο αλλα κατι κανουν λαθος...ΘΕΣ ΝΑ μου πεισ οτι pionεer kuro δεν ειναι ισαξια με oled στο μαυρο ...??? panasonic zt60 ??? ks 8000
Rebel21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 στη sony a1 αναφερεσαι...για 55αρα αρχικη 4000 $ Ναι. Όπως και η μόνη lcd που χτυπάει στα ισια και ξεπερνάει σε πολλούς τομείς τις oled ,η sony z9d κοστίζει αντίστοιχα.
vrwmiaris Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 μονο lg υπαρχει αυτη την στιμη ,αν το παρεις απο γνωστο καταστημα φιλε, δεν μπορεις ειναι θεμα τυχης φιλε απλα. αν μπουν και αλλη στο παιχνιδι ναι φιλε μου . υπαρχει συνκρηση φιλε μου γιατι παρχουν τεχνολογια που μπορουν να παρεχουν το απολυτο μαυρο αλλα κατι κανουν λαθος...ΘΕΣ ΝΑ μου πεισ οτι pionεer kuro δεν ειναι ισαξια με oled στο μαυρο ...??? panasonic zt60 ??? ks 8000 Λάθος τηλεόραση έβαλες, διαφορετική βάση έχει
delpro Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Λάθος τηλεόραση έβαλες, διαφορετική βάση έχει ειναι η 8000 ks . the 4k Samsung KS8000 LED is a well rounded UHD TV that delivers a great picture quality. However, its picture deteriorates at an angle. From the front, everything looks colorful and detailed. It handled motion well and input lag was especially low. The KS8000 can also get very bright and does justice to HDR content. The equivalent model in Europe is the KS7000. https://www.youtube.com/watch?v=xqb_8r-JDbg
Rebel21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 μονο lg υπαρχει αυτη την στιμη ,αν το παρεις απο γνωστο καταστημα φιλε, δεν μπορεις ειναι θεμα τυχης φιλε απλα. αν μπουν και αλλη στο παιχνιδι ναι φιλε μου . υπαρχει συνκρηση φιλε μου γιατι παρχουν τεχνολογια που μπορουν να παρεχουν το απολυτο μαυρο αλλα κατι κανουν λαθος...ΘΕΣ ΝΑ μου πεισ οτι pionεer kuro δεν ειναι ισαξια με oled στο μαυρο ...??? panasonic zt60 ??? ks 8000 Οι τιμές θα πέσουν μόνο από την LG αφού οι ανταγωνιστές παίρνουν πάνελ από αυτήν και πρέπει να βγαλουν κέρδος. Οι kuro απλά είχαν το καλύτερο μαύρο που έχουμε δει μέχρι τον ερχομό των oled αλλά μέχρι εκεί.τίποτα δεν συγκρίνεται με oled.
delpro Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Οι τιμές θα πέσουν μόνο από την LG αφού οι ανταγωνιστές παίρνουν πάνελ από αυτήν και πρέπει να βγαλουν κέρδος. Οι kuro απλά είχαν το καλύτερο μαύρο που έχουμε δει μέχρι τον ερχομό των oled αλλά μέχρι εκεί.τίποτα δεν συγκρίνεται με oled. Ένα άλλο επίμονο πρόβλημα που δυστυχώς είναι κάτι που όλες οι ψηφιακές τηλεοράσεις υποφέρουν σε κάποιο βαθμό είναι αυτό που θα αποκαλούσα banding. Αυτό είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να δει πιο καθαρά στα γκρι και μπλε χρώμα κλίσεις όπου αντί για ένα ακόμη και ομαλές μεταβάσεις χρωμάτων χαιρετίστηκε από περισσότερα πεδία χρώμα ριγέ. Αυτό είναι ένα φαινόμενο που προέρχεται σε μεγάλο βαθμό από τη σημερινή τεχνολογία εγγραφής σε συνδυασμό με τη συμπίεση βίντεο που χρησιμοποιείται για τις περισσότερες μορφές βίντeo OLED......
fylatos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Ένα άλλο επίμονο πρόβλημα που δυστυχώς είναι κάτι που όλες οι ψηφιακές τηλεοράσεις υποφέρουν σε κάποιο βαθμό είναι αυτό που θα αποκαλούσα banding. Αυτό είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να δει πιο καθαρά στα γκρι και μπλε χρώμα κλίσεις όπου αντί για ένα ακόμη και ομαλές μεταβάσεις χρωμάτων χαιρετίστηκε από περισσότερα πεδία χρώμα ριγέ. Αυτό είναι ένα φαινόμενο που προέρχεται σε μεγάλο βαθμό από τη σημερινή τεχνολογία εγγραφής σε συνδυασμό με τη συμπίεση βίντεο που χρησιμοποιείται για τις περισσότερες μορφές βίντeo OLED...... Αυτό είναι καθαρά θέμα καλιμπραρισματος ή κακού υλικού. Υπάρχει σε όλες τις οθόνες αν τις ξεκαλιμπραρεις όπως επίσης αν τις ταΐσεις κακό υλικό. Υπάρχει επίσης στα εκτυπωτικά μηχανήματα
vrwmiaris Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 ειναι η 8000 ks . the 4k Samsung KS8000 LED is a well rounded UHD TV that delivers a great picture quality. However, its picture deteriorates at an angle. From the front, everything looks colorful and detailed. It handled motion well and input lag was especially low. The KS8000 can also get very bright and does justice to HDR content. The equivalent model in Europe is the KS7000. https://www.youtube.com/watch?v=xqb_8r-JDbg Έχει ένα στην μέση για βάση, όχι στις άκρες
panos7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 ειναι η 8000 ks . the 4k Samsung KS8000 LED is a well rounded UHD TV that delivers a great picture quality. However, its picture deteriorates at an angle. From the front, everything looks colorful and detailed. It handled motion well and input lag was especially low. The KS8000 can also get very bright and does justice to HDR content. The equivalent model in Europe is the KS7000.[/size] https://www.youtube.com/watch?v=xqb_8r-JDbg Η ks8000 εχει βαση στη μεση 10000% Την εχω δει και απο κοντα σε γνωστο που την εχει Την εχω δει και στον κωτσοβολο προχτες που ημουν ετοιμος να την παρω
manoskost Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Η ks8000 εχει βαση στη μεση 10000% Την εχω δει και απο κοντα σε γνωστο που την εχει Την εχω δει και στον κωτσοβολο προχτες που ημουν ετοιμος να την παρω και τι σε κρατησε να μην την παρεις?
panos7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Η αληθεια ειναι οτι πηγα κωτσο για να κανω price match απο public και media στα 1199 Ο κωτσοβολος τρεχει παραλληλα αυτο με τους ποντους στη alpha bonus και αν το πετυχαινα θα πηγαινε ακομη πιο χαμηλα... Μεχρι 1299 καταφερα να την παω. Μου λενε παιρνεις ποντους κλπ και διαφορα τετοια Αν μου την αφηναν 1199 θα την επαιρνα...ειχα ποντους δικους μου και θα εκανα και εξαργυρωση και θα πηγαινε ακομη πιο χαμηλα... Να πω την αληθεια δεν την χρειαζομαι και αμεσα... Ειχα πει οτι θα περιμενα τις oled να πεσουν καποια στιγμη σε καμια black friday φετος...γιατι για led κατα τη γνωμη μου μεχρι 1000 ευρω αξιζει να δωσει Ομως λιγο το 1199 λιγο οι ποντοι πηγα να δοκιμασω την τυχη μου... Ισως αυριο γινει κανα price match ετσι κι αλλιως Αν γινει μαλλον θα την χτυπησω
manoskost Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Η αληθεια ειναι οτι πηγα κωτσο για να κανω price match απο public και media στα 1199 Ο κωτσοβολος τρεχει παραλληλα αυτο με τους ποντους στη alpha bonus και αν το πετυχαινα θα πηγαινε ακομη πιο χαμηλα... Μεχρι 1299 καταφερα να την παω. Μου λενε παιρνεις ποντους κλπ και διαφορα τετοια Αν μου την αφηναν 1199 θα την επαιρνα...ειχα ποντους δικους μου και θα εκανα και εξαργυρωση και θα πηγαινε ακομη πιο χαμηλα... Να πω την αληθεια δεν την χρειαζομαι και αμεσα... Ειχα πει οτι θα περιμενα τις oled να πεσουν καποια στιγμη σε καμια black friday φετος...γιατι για led κατα τη γνωμη μου μεχρι 1000 ευρω αξιζει να δωσει Ομως λιγο το 1199 λιγο οι ποντοι πηγα να δοκιμασω την τυχη μου... Ισως αυριο γινει κανα price match ετσι κι αλλιως Αν γινει μαλλον θα την χτυπησω μιας και την εχεις δει σε γνωστο σου, για αποσταση 3 μετρων, θα την προτεινες την 55' απο την 49' ? να την προτιμησω απο την 49' ?
crapatzi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Η ks8000 εχει βαση στη μεση 10000% Την εχω δει και απο κοντα σε γνωστο που την εχει Την εχω δει και στον κωτσοβολο προχτες που ημουν ετοιμος να την παρω Παιδια μην μπερδευεστε, η KS8000 που εχει κανει review το rtings.com λεει ξεκαθαρα οτι στην Ευρωπη το αντιστοιχο μοντελο ειναι η KS7000. Οποτε εχουμε: KS7000 με 2 ποδια στις ακρες (review στο rtings σαν KS8000) KS8000 με 1 ποδι στη μεση (review στο rtings σαν KS9000), ειναι ενα σκαλι πιο πανω απο KS7000, πολυ μικρη ως και καθολου διαφορα στην εικονα, εχει μερικα extras. μιας και την εχεις δει σε γνωστο σου, για αποσταση 3 μετρων, θα την προτεινες την 55' απο την 49' ? να την προτιμησω απο την 49' ? Φλε μου θα σε λυπησω αλλα για 3m θες ιδανικα 60'' και αν σε παιρνει ακομα καλυτερα 65''. Οχι οτι και με 55'' δεν θα κανεις τη δουλεια σου, αλλα το μεγαλυτερο ειναι παντα πιο επιθυμητο αν το επιρεπει η τσεπη. Οι 49'' για 3m ειναι μικρη (για το 2017 μιλαω). Αν ημασταν στο 2014 θα ηταν οκ.
vrwmiaris Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Εγώ έστειλα μια παραγγελία στο public πάντως, όσο περιμένω βγαίνει κάτι νέο.θα αντικαταστήσει μια σάπια lg 32" του 2010.θα πάω αύριο και μια βόλτα για να δω εάν με κόψουν τίποτα παραπάνω ή δώσουν δώρο την επέκταση εγγύησης άμα τους πληρώσω μετρητά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα