Προς το περιεχόμενο

[Τηλεοραση] Samsung 55" 55KS7000 @ Media Market 999€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μηπως εχει παρει κανεις την KS8000 55' να μου πει ποια βαση εχει? αυτη που δειχνει η φωτο στο public ή αυτη που εχει η KS7000 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μηπως εχει παρει κανεις την KS8000 55' να μου πει ποια βαση εχει? αυτη που δειχνει η φωτο στο public ή αυτη που εχει η KS7000 ?

Αυτη που δειχνει στο public, ενα ποδι στη μεση και οχι δυο στις ακρες, πιο καταλληλη βαση για στενο τραπεζακι.

Επεξ/σία από crapatzi
Δημοσ.

Αυτη που δειχνει στο public, ενα ποδι στη μεση και οχι δυο στις ακρες, πιο καλαλληλη βαση για στενο τραπεζακι.

σε ευχαριστω, γιατι με την 7000 πρεπει να αλλαξουμε και τραπεζακι.

Δημοσ.

Oποιος μπορει και εχει την δυναοτητα ας περιμενι μεχρι να πεσει η τιμη της LG 55B6V αλλιως πας σε μια samsung και κανεις τον σταυρο σου τι πανελ θα εχεις ,! αν εχει θεμα με clouding bleeding ktl .Το μαυρο απλα της lg δεν υπαρχει τι να λεμε τωρα .

Samsung KS8000 Light Bleed

https://www.youtube.com/watch?v=Fs-yTByrLEk

Δημοσ.

Κι εγω ψηφιζω oled αλλα φοβαμαι τυχον θεματα αξιοπιστιας, καμενων pixel κλπ...

Ειναι σαφως καλυτερη ποιοτητα στην εικονα αλλα ακομα δεν ειναι ωριμη τεχνολογια και εχει παιδικες ασθενειες

• Like 1
Δημοσ.

επειδη το σκεφτομαι και εγω για τηλεοραση, τωρα εχω 48 fhd, ελεγα για 55 oled, εχει βγαλει μια προσφορα η eurobank 20%  επιστροφη για γερμανο αλλα ο γερμανος δεν εχει καμια καλη τηλεόραση. Κ εγω λεω για 55B6V, λέτε να πεσουν οι oled με τον ερχομο και απο αλλες εταιρείες? ξέρουμε ποτε θα ερθει ο ανταγωνισμός?

Δημοσ.

Πολύ καλές τιμές για τις δύο τηλεοράσεις ks7000/8000 με την προϋπόθεση βέβαια ενός πάνελ χωρίς προβλήματα.οι τηλεοράσεις είναι κορυφαίες για αυτά τα λεφτά και δίπλα τους κάτι ku6xxx και ειδικά ολες οι lg lcd σαβουρες είναι της πλάκας.

Επίσης δεν είναι το "μαύρο " της lg αλλά των oled το οποίο είναι άπειρο. Όσοι συκγρινουν μαύρο oled με lcd απλά είναι άσχετοι.Μαζί με το τέλειο μαύρο παίρνεις και τα κουσούρια με μεγαλύτερο αυτό του ghosting που είναι ιδιαίτερα ενοχλητικο στο gaming.Μεγαλύτερο μειονέκτημα για εμένα των oled είναι η ίδια η LG βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.

κατα τη γνωμη μου ακομα δεν ειναι ωρα για oled (χωρις προβληματα)

σε κανα 2 χρονια θα ειναι πιο ωριμη τεχνολογια και αρκετα φτηνοτερη

Δημοσ.

ξέρουμε ποτε θα ερθει ο ανταγωνισμός?

Ο ανταγωνισμός έρχεται μέσα στο πρώτο εξάμηνο και επιτέλους θα δούμε μια oled με σοβαρό επεξεργαστή εικόνας και scaler που δεν θα έχει ποιότητα κατασκευής από τα jumbo. Δυστυχώς μάλλον θα χρειαστεί να πουλήσουμε κανένα αμάξι για να την πάρουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Ο ανταγωνισμός έρχεται μέσα στο πρώτο εξάμηνο και επιτέλους θα δούμε μια oled με σοβαρό επεξεργαστή εικόνας και scaler που δεν θα έχει ποιότητα κατασκευής από τα jumbo. Δυστυχώς μάλλον θα χρειαστεί να πουλήσουμε κανένα αμάξι για να την πάρουμε.

στη sony a1 αναφερεσαι...για 55αρα αρχικη 4000 $

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...