Προς το περιεχόμενο

[Τηλεοραση] Samsung 55" 55KS7000 @ Media Market 999€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ αλλα απο εικόνα ειναι φοβερή τηλεόραση μακάρι να γινει η αλλαγή στο πάνελ και να μην μου ξαναβγάλει κατι

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγω σε αυτο το διλημμα ειμαι...

Ισως φτασει κοντα στα 1000 αλλα πιστευω αρκετα αργοτερα...οταν τα καινουρια μοντελα εχουν μπει για τα καλα στην αγορα

Δημοσ.

Όσον αφορά την δικια μου (49 ks7000) αγορασμένη ακριβως πριν ενα μηνα παει για αλλαγή panel διότι εχει καμένο pixel περα απο αυτο ουτε πλαστικά εχουν ξεκολλήσει ουτε τιποτα και η εικόνα ειναι φοβερή

Πως το είδες (software ?) ότι έχει καμένο pixel και από θέμα εγγύησης καλύπτεται έστω 1 ?

Δημοσ.

Συνεχίζω να βγαίνω οφ, εάν τους πληρώσεις μετρητά στο κατάστημα, υπάρχει περίπτωση να κόψουν και άλλο την τιμή; επέκταση εγγύησης βάζουμε;

• Like 1
Δημοσ.

Πως το είδες (software ?) ότι έχει καμένο pixel και από θέμα εγγύησης καλύπτεται έστω 1 ?

Το ειδα γιατι φαινεται και ηρθε τεχνικός και μου ειπε πως θα προχωρήσουν σε αντικατάσταση του πάνελ μεσα στην εγγύηση

Δημοσ.

Συνεχίζω να βγαίνω οφ, εάν τους πληρώσεις μετρητά στο κατάστημα, υπάρχει περίπτωση να κόψουν και άλλο την τιμή; επέκταση εγγύησης βάζουμε;

Για ποιο καταστημα λες; Λογικα ναι

Δημοσ.

κανε μια κρατηση αν τη θες πραγματικα και περιμενε μεχρι τις 15/3 ;)....αν τη βγαλει φθηνοτερα!

Δημοσ.

κανε μια κρατηση αν τη θες πραγματικα και περιμενε μεχρι τις 15/3 ;)....αν τη βγαλει φθηνοτερα!

Γιατί τι έχει στις15;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...