Antretng Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ειναι μια καλη εναλλακτικη για οποιον θελει καπως πιο premium συσκευη (εχει πολυ καλη οθονη) αλλα σε μικρες ιντσες και χαμηλοτερη τιμη, Απο το redmi 4 μια φορα ειναι πιο γρηγορο και σαφεστατα καλυτερο σε οθονη και καμερα.
azuli Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 οκ για low-medium κατηγορια.Θα ηθελα βεβαια ενα high end σε επιπεδο 835 αλλα βιαζομαι μαλλον. Οσο για το θεμα με τα γραφικα δεν εχει να κανει η cpu αλλα η gpu που ειναι mali.Περιμενα καναν νεο power VR αλλα δεν. Οι adreno ειναι ακομα οι καλυτεροι
papp0us Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Καλό νέο που φτιάχνει δικούς τους επεξεργαστές, αλλα μέχρι εκει. Ανελέητα μέτριος σε ολα. Cortex A53, 24nm, και αναμενόμενα, έτσι και έτσι GPU, αφου οι καλές ( Adreno) είναι καπαρωμένες. Είναι καλή αρχή, αλλα μόνο για αρχή. Η συσκευή σαν συσκευή δε μου λέει τίποτα απολύτως, ειδικα οταν στα ίδια λεφτα παίζει το δικό της Mi5. 2
Antretng Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 οκ για low-medium κατηγορια.Θα ηθελα βεβαια ενα high end σε επιπεδο 835 αλλα βιαζομαι μαλλον. Οσο για το θεμα με τα γραφικα δεν εχει να κανει η cpu αλλα η gpu που ειναι mali.Περιμενα καναν νεο power VR αλλα δεν. Οι adreno ειναι ακομα οι καλυτεροι Αυτο ειναι η φτηνη εκδοση του mi5.
ziaba Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ήδη εχουν σκασει τα πρωτα Gaming Tests και δειχνουν οτι δεν ειναι καθολου smooth o Pinecone. Οποτε χαλαρωστε λιγο με το Hype.. έχει γραφικά επίπεδου snap 600 που φορέθηκε στο htc one συσκευή 4 χρονών
azuli Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο ειναι η φτηνη εκδοση του mi5. για το SoC μιλαω 1
kodorevi8ulis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 λοιπόν 1) είναι ο πρώτος που βγάζει και όχι ο "καλός" , ο καλός της (στα 10) θα αργήσει πολύ, σταματήστε τα είναι αδύναμος κλπ 2) ναι δεν υπάρχει λόγος (για εμάς) να αγοράσουμε κάτι τέτοιο , ας περπατήσει λίγο να δούμε τι παίζει (με συχνότητες , αν έχει θέματα κλπ) , τόσοι κινέζοι υπάρχουν ας τον δοκιμάσουν αυτοί 3) μου αρέσει που συγκρίνουμε (οκ δεν είδα τα συγκριτικά ακόμα) με τον 625 και μου λέτε παραπλήσιος κλπ , δηλαδή είναι παραπλήσιος επειδή έχει παρόμοιο σκορ στα benchmark ; αν ο 625 τον ξεσκίζει όσον αφορά την κατανάλωση , που ενδιαφέρει περισσότερους από το αν θα παίζει το τάδε παιχνίδι, δε μας απασχολεί ; 1
Antretng Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 λοιπόν 1) είναι ο πρώτος που βγάζει και όχι ο "καλός" , ο καλός της (στα 10) θα αργήσει πολύ, σταματήστε τα είναι αδύναμος κλπ 2) ναι δεν υπάρχει λόγος (για εμάς) να αγοράσουμε κάτι τέτοιο , ας περπατήσει λίγο να δούμε τι παίζει (με συχνότητες , αν έχει θέματα κλπ) , τόσοι κινέζοι υπάρχουν ας τον δοκιμάσουν αυτοί 3) μου αρέσει που συγκρίνουμε (οκ δεν είδα τα συγκριτικά ακόμα) με τον 625 και μου λέτε παραπλήσιος κλπ , δηλαδή είναι παραπλήσιος επειδή έχει παρόμοιο σκορ στα benchmark ; αν ο 625 τον ξεσκίζει όσον αφορά την κατανάλωση , που ενδιαφέρει περισσότερους από το αν θα παίζει το τάδε παιχνίδι, δε μας απασχολεί ; Συμφωνω σε ολα. Απλα για το αδυναμος απαντησα. Και ναι ο μεγαλος, που ειναι ουσιαστικα ο kirin 960 θα εχει το μεγαλυτερο ενδιαφερον.
calculator Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Οντως μοιαζει παρα πολυ με το iphone. Προσωπικα δεν με νοιαζει τοσο πολυ πλεον το design αφου πανω κατω ολα μοιαζουν. Το ενδιαφερον ειναι να δουμε τις τιμολογιακες πολιτικες τις εταιρειας και εαν θα κρατησει ολο το κερδος απο την παραγωγη των επεξεργαστων της ή εαν θα δωσει κανα ψιχουλο και στους καταναλωτες. Μου αρέσει που αφενός είσαι σίγουρος ότι φτιάχνοντας εσωτερικά το soc θα έχει επιπλέον κέρδος και αφετέρου ότι ζητάς από μια εταιρεία ασυναγώνιστη σε τιμές ακόμα καλύτερες.
calculator Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Οντως μοιαζει παρα πολυ με το iphone. Προσωπικα δεν με νοιαζει τοσο πολυ πλεον το design αφου πανω κατω ολα μοιαζουν. Το ενδιαφερον ειναι να δουμε τις τιμολογιακες πολιτικες τις εταιρειας και εαν θα κρατησει ολο το κερδος απο την παραγωγη των επεξεργαστων της ή εαν θα δωσει κανα ψιχουλο και στους καταναλωτες. Μου αρέσει που αφενώς είσαι σίγουρος ότι φτιάχνοντας εσωτερικά το soc θα έχει επιπλέον κέρδος και αφετέρου ότι ζητάς από μια εταιρεία ασυναγώνιστη σε τιμές ακόμα καλύτερες.
kodorevi8ulis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Συμφωνω σε ολα. Απλα για το αδυναμος απαντησα. Και ναι ο μεγαλος, που ειναι ουσιαστικα ο kirin 960 θα εχει το μεγαλυτερο ενδιαφερον. μέχρι να βγει όοοομως θα έχει βγάλει 30 κινητά )))) και επίσης ε δεν γίνεται ρε παιδιά με το που βγάζει τα soc αυτόματα να πέσουν και οι τιμές των συσκευών κάπως θα πρέπει να βγουν και τα "σπασμένα" γιατί υποτίθεται (έτσι λέει , δε ξέρω) ότι δεν έχει και κάποιο ιδιαίτερο κέρδος από τις συσκευές καλύτερα να μην πέσει η τιμή και να γίνονται καλύτερα τα κινητά (π.χ. κάμερες) παρά να γλυτώσει ο μήτσος ή ο τάκης 5 ευρώ (γιατί πόσο πιστεύετε ότι θα πέσει η τιμή μιας low ή mid range συσκευής) 2
paragontikos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Το κακο ειναι οτι δεν θα βγουνε ρομς ευκολα με το soc που θα εχει, miui μονο :/ 1
imoaix Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 1) ξεκαθαρα αντιγραφη iphone (αν κ για μενα πιο ομορφο απο το πρωτοτυπο) ,μεγαλο λαθος οταν εισαι η θες να εισαι μεγαλη εταιρεια 2) χωρις snapdragon πολυ δυσκολα custom roms 3) επιδοσεις 625 ενω σχεδον ολο το line up σου του ριχνει στα αυτια? fail
Νυσταγμένος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μονο εμενα μου φαίνονται λιγα τα 2860mAh που εχει? Σε 5.15 θα μπορουσε να χωρέσει μεχρι και 3100+ mah
Antretng Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Το κακο ειναι οτι δεν θα βγουνε ρομς ευκολα με το soc που θα εχει, miui μονο :/ Αυτο ειναι οντως ενα προβλημα. Ομως εβγαζε και αρκετες συσκευες με mtk στις οποιες δεν επαιζε ουτε ενα update να παρει μια τετοια συσκευη λογω χρηματων που επρεπε να σκασει στην mediatek. Τουλαχιστον τωρα ευελπιστουμε να δινει κανα 2 updates σε ολες τις συσκευες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα