Nickthefish Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σας ,ο πάροχος είναι vodafone και το τελευταίο διάστημα παρατηρώ στις φορητές συσκευές συνεχόμενες αποσυνδέσεις.Στο smartphone(Α3 2016) ενώ είναι συνδεδεμένο αναγράφει παρουσιάστηκε σφάλμα πιστοποίησης.Στο tablet ipad mini μου αναγράφει πως δεν είναι συνδεδεμένο με το internet.Σε κάποιες σαρώσεις που κάνω το modem εμφανίζεται και εξαφανίζεται άρα κάνει restart.Ο τεχνικός που ήρθε στο σπίτι διαπίστωσε πως η γραμμή δεν έχει κάποιο πρόβλημα.Η ερώτηση είναι η εξής..Μπορω να κάνω κάτι μέσα απο τις ρυθμίσεις να διορθώσω στο πρόβλημα?Να ζητήσω απο την εταιρεία να μου αλλάξει εξοπλισμό ή να προχωρήσω σε αγορά δικού μου modem?? Ευχαριστώ προκαταβολικά Νίκος
Knight of Mercy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Προφανώς συνδέεσαι αύρματα με το router. Ισως να εκπέμπεις σε κοινό κανάλι με γείτονα και να έχεις "παρεμβολές" ή αποσυνδέσεις.Τσέκαρε σε τι κανάλια παίζουν τα ξένα routers γύρω σου, και άλλαξε κανάλι εκπομπής.Check this: NIrSoft’s WifiInfoViewΤο σίγουρο είναι ότι το ΖΤΕ δεν είναι και το καλύτερο router που κυκλοφορεί, αλλά πριν το αντικαταστήσεις κάνε ενα έλεγχο.
Nickthefish Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Προφανώς συνδέεσαι αύρματα με το router. Ισως να εκπέμπεις σε κοινό κανάλι με γείτονα και να έχεις "παρεμβολές" ή αποσυνδέσεις. Τσέκαρε σε τι κανάλια παίζουν τα ξένα routers γύρω σου, και άλλαξε κανάλι εκπομπής. Check this: NIrSoft’s WifiInfoView Το σίγουρο είναι ότι το ΖΤΕ δεν είναι και το καλύτερο router που κυκλοφορεί, αλλά πριν το αντικαταστήσεις κάνε ενα έλεγχο.[/size] Καλησπέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,κατέβασα το παραπάνω πρόγραμμα.Μου εμφανίζει 4 δίκτυα,ανάμεσα σε αυτά είναι και το δικό μου αλλά μου το εμφανίζει 2 φορές,Όλα τα δίκτυα είναι στο κανάλι 1,εκτός απο το δικό μου που το εμφανίζει στο κανάλι 1 και στο κανάλι 11 [/url]Screenshot (1) by Nikos Marinos, on Flickr">http://Screenshot (1) by Nikos Marinos, on Flickr
chios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μήπως έχεις ενεργοποίηση και δεύτερο ssid;; τσέκαρε στις ρυθμίσεις του wifi.
Nickthefish Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Απο τι φαίνεται στην εικόνα είναι disabled,μπορω να κανω κάτι αλλό??
bill2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μιπως και ο γειτονας έχει ιδιο ρουτερ; Δοκιμασε κλεισε το δικό σου και δες αν το εμφανίζει παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα