zio10 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, Papakaliati είπε Εννοώ την σύντροφό μου, θέλοντας να τονίσω ότι δεν ειμασταν καν παντρεμένοι. Πλάκα για το nick σου κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 20 ώρες πριν, zio10 είπε Πλάκα για το nick σου κάνει Oh^^. Well that makes more sense... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.h.o.s.t Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Καλημέρα. Ήρθε η ώρα και για εμένα να μεταναστευσω στο εξωτερικό. Και συγκεκριμένα στην Γερμανία στο Inglostant. Εχω πτυχίο Μηχανικός Αυτοματισμού από Τει και ξέρω μόνο αγγλικά. Θα ήθελα συμβουλές για το τι να προσέξω και τι θα συναντήσω μπροστά μου. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξεις είναι να κάνεις αίτηση για επιδότηση μαθημάτων γλώσσας και μόλις λάβεις την έγκριση να γραφτείς σε σχολή εκμάθησης. Τα υπόλοιπα θα σου τα πουν τα παιδιά που έχουν ζήσει στη Γερμανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 9 hours ago, G.h.o.s.t said: Καλημέρα. Ήρθε η ώρα και για εμένα να μεταναστευσω στο εξωτερικό. Και συγκεκριμένα στην Γερμανία στο Inglostant. Εχω πτυχίο Μηχανικός Αυτοματισμού από Τει και ξέρω μόνο αγγλικά. Θα ήθελα συμβουλές για το τι να προσέξω και τι θα συναντήσω μπροστά μου. Ευχαριστώ. Όταν λες ήρθε η ώρα, ποιά ώρα ήρθε ακριβώς; Σε ποιο στάδιο βρίσκεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Ενα σταδιο πριν μαθει πως γραφεται η πολη που θα παει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 42 λεπτά πριν, 4saken είπε Ενα σταδιο πριν μαθει πως γραφεται η πολη που θα παει. Και δύο στάδια πριν μάθει πως προφέρεται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Ingolstadt 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, palawiaris είπε Ingolstadt 😋 Zu leicht ... (ελπίζω να το είπα σωστά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 2 hours ago, Lanike71 said: Zu leicht ... (ελπίζω να το είπα σωστά). Θέλω να κάνω αστείο με κάτι που τσουλάει αλλά δε μπορώ να το βγάλω. Τον παίρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, defacer είπε Θέλω να κάνω αστείο με κάτι που τσουλάει αλλά δε μπορώ να το βγάλω. Τον παίρνεις. Μόρτη ξηγήσου, ακόμα καφέ δεν ήπια και δεν καταλαβαίνω μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, Lanike71 είπε Zu leicht ... (ελπίζω να το είπα σωστά). Αν ηθελες να πεις πολυ ελαφρυ, μια χαρα το ειπες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Αν ηθελες να πεις πολυ ελαφρυ, μια χαρα το ειπες =εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 1 hour ago, Lanike71 said: Μόρτη ξηγήσου, ακόμα καφέ δεν ήπια και δεν καταλαβαίνω μία. Τσου λάει χτ Δεν ξέρω αν έχει σημασία είχα πιει και κάτι μπύρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 γενικη απορια καθως παρατηρω οτι οι μισθοι για μηχανικους τουλαχιστον ειναι καλυτεροι γερμανια, επεται ολλανδια και μετα πχ βελγιπ οπου ειμαι εγω. ποση ειναι η φορολογια σε ποσοστα; ξερει κανεις κανενα στοιχειο παραπανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις