Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Papakaliati είπε

Εννοώ την σύντροφό μου, θέλοντας να τονίσω ότι δεν ειμασταν καν παντρεμένοι.

Πλάκα για το nick σου κάνει :)

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα. Ήρθε η ώρα και για εμένα να μεταναστευσω στο εξωτερικό. Και συγκεκριμένα στην Γερμανία στο  Inglostant. Εχω πτυχίο Μηχανικός Αυτοματισμού από Τει και ξέρω μόνο αγγλικά. Θα ήθελα συμβουλές για το τι να προσέξω και τι θα συναντήσω μπροστά μου. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξεις είναι να κάνεις αίτηση για επιδότηση μαθημάτων γλώσσας και μόλις λάβεις την έγκριση να γραφτείς σε σχολή εκμάθησης. Τα υπόλοιπα θα σου τα πουν τα παιδιά που έχουν ζήσει στη Γερμανία.

Δημοσ.
9 hours ago, G.h.o.s.t said:

Καλημέρα. Ήρθε η ώρα και για εμένα να μεταναστευσω στο εξωτερικό. Και συγκεκριμένα στην Γερμανία στο  Inglostant. Εχω πτυχίο Μηχανικός Αυτοματισμού από Τει και ξέρω μόνο αγγλικά. Θα ήθελα συμβουλές για το τι να προσέξω και τι θα συναντήσω μπροστά μου. Ευχαριστώ. 

Όταν λες ήρθε η ώρα, ποιά ώρα ήρθε ακριβώς; Σε ποιο στάδιο βρίσκεσαι;

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, 4saken είπε

Ενα σταδιο πριν μαθει πως γραφεται η πολη που θα παει.

Και δύο στάδια πριν μάθει πως προφέρεται.

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, Lanike71 said:

Zu leicht ... (ελπίζω να το είπα σωστά).

Θέλω να κάνω αστείο με κάτι που τσουλάει αλλά δε μπορώ να το βγάλω. Τον παίρνεις.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, defacer είπε

Θέλω να κάνω αστείο με κάτι που τσουλάει αλλά δε μπορώ να το βγάλω. Τον παίρνεις.

Μόρτη ξηγήσου, ακόμα καφέ δεν ήπια και δεν καταλαβαίνω μία.

Δημοσ.
1 hour ago, Lanike71 said:

Μόρτη ξηγήσου, ακόμα καφέ δεν ήπια και δεν καταλαβαίνω μία.

Τσου λάει χτ

Δεν ξέρω αν έχει σημασία είχα πιει και κάτι μπύρες.

Δημοσ.

γενικη απορια καθως παρατηρω οτι οι μισθοι για μηχανικους τουλαχιστον ειναι καλυτεροι γερμανια, επεται ολλανδια και μετα πχ βελγιπ οπου ειμαι εγω. ποση ειναι η φορολογια σε ποσοστα; ξερει κανεις κανενα στοιχειο παραπανω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...