zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δε σου δίνουν την κάρτα απευθείας; Τη στέλνουν ταχυδρομικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, zio10 είπε Δε σου δίνουν την κάρτα απευθείας; Τη στέλνουν ταχυδρομικά; Ταχυδρομικά κ ξεχωριστά με το πιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, bilya είπε Ταχυδρομικά κ ξεχωριστά με το πιν Τα ίδια με τις περισσότερες εδώ δηλαδή ε; Πίστευα θα είναι τουλάχιστον σαν την Πειραιώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Γιατί γράφω τόσο καιρό μακρυά από Αγγλία και την αβεβαιότητα μετά το brexit ακόμα και για όσους είναι εδώ χρόνια, https://www.theguardian.com/politics/2017/feb/08/mps-reject-brexit-bill-amendment-to-protect-eu-citizens-in-uk προσθέτοντας ότι μετά το δημοψήφισμα, η κυβέρνηση πέρασε νόμο που μπορεί το ΥΠΕΣ κατά το δοκούν να αφαιρεί την Βρετανική υπηκοότητα σε όποιον έχει δύο, ή ετοιμάζεται να πάρει δεύτερη, χωρίς άλλες δικλίδες ασφαλείας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 @Apoll Εσυ τι σκεφτεσαι να κανεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Thulogur είπε @Apoll Εσυ τι σκεφτεσαι να κανεις ; Περιμένω να πουληθεί το σπίτι και να φύγω, μετά από 16 χρόνια σχεδόν εδώ. Θα καθίσω Ελλάδα μέχρι αρχές 2020, και θα πάω Γερμανία, Ιρλανδία ή Κύπρο. Ευκαιρίες υπάρχουν με την δική μου εμπειρία ως προγραμματιστής. Την μία εταιρία την πούλησα και απέλυσα τους υπαλλήλους τον Νοέμβριο. Την άλλη την έχω κρατήσει και γύρισα πίσω ως εργολάβος μέχρι να πουληθεί το σπίτι. Είμαι μόνο 41 (και τότε ίσως 43), αλλά με 22+ χρόνια εμπειρία δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Apoll 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) @ApollΓια Ιρλανδια εχεις ακουσει τιποτα τωρα τελευταια ; Κάποιοι γνωστοι εφυγαν και αλλοι που ηταν ηδη εκει γυρισαν. Edit: Παρεμπιπτοντως το άρθρο είναι ακριβως ενα χρονο πριν Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από Thulogur Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Thulogur είπε @ApollΓια Ιρλανδια εχεις ακουσει τιποτα τωρα τελευταια ; Κάποιοι γνωστοι εφυγαν και αλλοι που ηταν ηδη εκει γυρισαν. Όπως πάει, οι τράπεζες και finance εταιρίες θα μεταφερθούν εκεί. Στον τομέα της πληροφορικής πάει πάρα πολύ καλά, αρκεί να έχεις τις γνώσεις που χρειάζεται η αγορά. (και απλά πτυχίο/μεταπτυχιακό δεν αντιπροσωπευεί αυτά που θέλει η αγορά). Ο Barnier σήμερα ήταν ξεκάθαρος, όπως και όλη η ΕΕ είναι από πέρυσι. Δεν υπάρχει passporting για τον τραπεζικό τομέα της Βρετανίας ανεξάρτητα της εμπορικής συμφωνίας. Και επειδή Παρίσι και Φρανκφούρτη σημαίνουν υψηλοί φόροι και Γαλλικά/Γερμανικά ως γλώσσα αντίστοιχά, οι αμερικάνικες τράπεζες ήδη αρχίζουν να μεταφέρουν τομείς τους στο Δουβλίνο. Το οποίο και την υποδομή έχει, και αγγλικά μιλάνε. Και όπου πάει το χρήμα, πάνε και οι δουλειές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Apoll είπε Περιμένω να πουληθεί το σπίτι και να φύγω, μετά από 16 χρόνια σχεδόν εδώ. Θα καθίσω Ελλάδα μέχρι αρχές 2020, και θα πάω Γερμανία, Ιρλανδία ή Κύπρο. Ευκαιρίες υπάρχουν με την δική μου εμπειρία ως προγραμματιστής. Την μία εταιρία την πούλησα και απέλυσα τους υπαλλήλους τον Νοέμβριο. Την άλλη την έχω κρατήσει και γύρισα πίσω ως εργολάβος μέχρι να πουληθεί το σπίτι. Είμαι μόνο 41 (και τότε ίσως 43), αλλά με 22+ χρόνια εμπειρία δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν επιτρέπεται, τόση αναστάτωση απλά λόγω του αβέβαιου μέλλοντος ή δε πηγαίνουν πλέον καλά οι δουλειές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, V for Vagelis είπε Αν επιτρέπεται, τόση αναστάτωση απλά λόγω του αβέβαιου μέλλοντος ή δε πηγαίνουν πλέον καλά οι δουλειές; Αβεβαιότητα, ρατσισμός, και μία οικονομία που θα φάει φούντο για την επόμενη 15ετία, σύμφωνα με όλες τις μελέτες. Ήδη φέτος τα συμβόλαια για εργολάβους προγραμματιστές, έχουν πέσει κατακόρυφα, γιατί καμία εταιρία δεν κάνει επενδύσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 15 hours ago, Apoll said: Αβεβαιότητα, ρατσισμός, και μία οικονομία που θα φάει φούντο για την επόμενη 15ετία, σύμφωνα με όλες τις μελέτες. Ήδη φέτος τα συμβόλαια για εργολάβους προγραμματιστές, έχουν πέσει κατακόρυφα, γιατί καμία εταιρία δεν κάνει επενδύσεις. Έλα στο νησί απέναντι να κάνουμε δουλειά μαζί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Zaytsev είπε Έλα στο νησί απέναντι να κάνουμε δουλειά μαζί Αυτός είναι ο πρώτος μου προορισμός, μετά τις αναγκαίες διακοπές στην Ελλάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Apoll είπε Αυτός είναι ο πρώτος μου προορισμός, μετά τις αναγκαίες διακοπές στην Ελλάδα. Δύο χρόνια διακοπές θα κάνεις; Ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kimimaro_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 @Apoll Καμία σκέψη για Ελλάδα; Ψάχτηκες αλλα δεν υπήρχε τίποτα απολύτως; Ρωτάω γιατι έχω απορία το τι ευκαιρίες υπάρχουν για ένα άτομο με την δική σου προυπηρεσία σε ενδεχόμενο σενάριο επαναπατρισμού.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, kimimaro_ είπε @Apoll Καμία σκέψη για Ελλάδα; Ψάχτηκες αλλα δεν υπήρχε τίποτα απολύτως; Ρωτάω γιατι έχω απορία το τι ευκαιρίες υπάρχουν για ένα άτομο με την δική σου προυπηρεσία σε ενδεχόμενο σενάριο επαναπατρισμού.. ΜΗΔΕΝ δυστυχώς. Η μόνη λύση να κάνω κάτι δικό μου, αλλά με την εταιρία να έχει έδρα την Βουλγαρία. Διαφορετικά καλύτερα κάπου αλλού. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από Apoll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις