Chrisxxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 BTW την έκανα και εγώ για Τσεχία. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Για πες! IBM; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 AT&T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλή τύχη! Σας υποστηρίζω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες, θα περάσω από skype interview για δουλειά στην Ιταλία, όχι ότι θα πάω σίγουρα ακόμη κι αν περάσω όλα τα interviews αλλά θα ήθελα να μου δώσετε αν έχετε πληροφορίες για τις περιοχές γύρω από Osnago αλλά και γενικότερα για την Ιταλία, μισθοδοσία κλπ. Σας ευχαριστώ και καλή χρονιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Να ρωτήσεις στην ώρα τη συνεντευξης. Κάνε μία λίστα με τις ερωτήσεις σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
temitis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Στις 19/12/2017 στις 3:24 ΜΜ, ancient13 είπε Για Τσεχία κάποιος να με κατατοπησει; Είμαι Πράγα από Σεπτέμβρη..τι θες να μάθεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Στις 12/29/2017 στις 3:42 ΠΜ, Chrisxxx είπε BTW την έκανα και εγώ για Τσεχία. Καλη τυχη man!! την καλυτερη δουλεια εκανες!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 12/31/2017 στις 9:51 ΜΜ, Ola150 είπε Παίδες, θα περάσω από skype interview για δουλειά στην Ιταλία, όχι ότι θα πάω σίγουρα ακόμη κι αν περάσω όλα τα interviews αλλά θα ήθελα να μου δώσετε αν έχετε πληροφορίες για τις περιοχές γύρω από Osnago αλλά και γενικότερα για την Ιταλία, μισθοδοσία κλπ. Σας ευχαριστώ και καλή χρονιά! Εχοντας ζήσει 2 χρόνια στην Ρώμη , το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν 1. Να μάθω Ιταλικά (οταν πήγα δεν ήξερα τίποτα) 2. Να αντέξω το τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα που εχει η πόλη (δυστυχώς χρησιμοποιούσα αυτοκίνητο) Ο Βορράς ειναι νομίζω αρκετά καλύτερα σε επίπεδο ευκαιριών και εργασίας σε σχέση με την Κεντρική και Νότια Ιταλία αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τον σντιμειμενο εργασίας σου. Bonus 1. Φαγητό 2. Κρασί 3. Υπέροχο Landscape για βόλτες. Ολη σχεδόν η κεντρική και βόρεια Ιταλία ειναι σαν να έχει βγεί από παραμύθι 4. Ιταλίδες Εύχομαι καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από prometheas 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
James Bon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι να μεταναστεύσω από την Αθήνα στο Manchester. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από James Bon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, James Bon είπε Σκέφτομαι να μεταναστεύσω από την Αθήνα στο Manchester. Πότε ήταν η τελευταία φορά που διάβασες για το brexit; Οπουδήποτε αλλού εκτός από Αγγλία πλέον. Ακόμα και εμείς που είμαστε εδώ 15+ χρόνια φεύγουμε. Ούτε δεύτερης κατηγορίας πολίτες δεχόμαστε να γίνουμε, ούτε να φορτωθούμε τον ρατσισμό και τους υψηλούς φόρους για μερικά ζώα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Στις 29/12/2017 στις 6:41 ΜΜ, Chrisxxx είπε AT&T Πάνω σε τι Χρίστο - τι εχεις σπουδάσει? Κάποιες πληροφοριες θα βοηθουσαν και για μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, oneiricocelot είπε Πάνω σε τι Χρίστο - τι εχεις σπουδάσει? Κάποιες πληροφοριες θα βοηθουσαν και για μας ΤΕΙ πληροφορικής κ μεταπτυχιακό σε επικοινωνίες κ δίκτυα. Αυτό που τους ενδιαφέρει πάντως είναι η οποία εργασιακή εμπειρία και τα certifications, εγώ έχω ccnp. Το να ξεκινήσεις στην ΑΤΤ είναι εύκολο, έχουν θέσεις για όλους. Συνήθως όμως δεν σε προσλαμβάνει η ίδια απευθείας, σε προσλαμβάνει ένας contractor ο οποίος και σε πληρώνει αλλά από εκεί και πέρα έχεις επαφή μόνο με την ΑΤΤ, μετά από λίγους μήνες-χρόνο μπορείς να μεταπηδησεις στην ίδια. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από Chrisxxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Καλως ηρθες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Děkuji! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις