Προς το περιεχόμενο

Μετανάστευση στο εξωτερικό: απορίες & συμβουλές

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα πεις, "καλά δεν υπάρχουν μεσογειακοί Γερμανοί- ίδες;".

Καλά αυτό δεν θα το ρωτούσα ποτέ! Πάντως από οτι λέτε οι Γερμανοί μπορεί να έχουν κόλλημα με τη γλώσσα τους, οι Ολλανδοί όμως το βρίσκουν και χαριτωμένο να μιλάνε αγγλικά προκειμένου να μην έχουν μια robot-woman δίπλα τους. Και οι Ολλανδές αν και συχνά πιο ξινές συνήθως δείχνουν ενδιαφέρον σε πιο μελαχρινά αγόρια από αυτά που έχουν συνηθίσει. Ε ειδικά να έχεις και την εμφάνιση, παραπονεμένος δεν θα μείνεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Χμμμ. Π.χ αν UK/USA δεν μιλάς τα αγγλικά όπως οι native speakers για να σου κάτσει αγγλίδα μόνο μεθυσμένη θα είναι :unsure:

Wat.

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Βασίλη ρε μαν πήγαινε πρώτα να πάρεις μια ιδέα και μας τη λες μετά τη γνώμη σου, δε φεύγουμε.

My two cents:

1. Το θέμα δεν είναι "αν μιλάς καλά τη γλώσσα" αλλά αν μπορείς να εκφραστείς. Εκτός κι αν είσαι μοντέλο οπότε βρίσκεις γκομενάκι ακόμα κι αν η διάθεσή σου για κουβέντα φτάνει μέχρι το "ουγκ", το θέμα είναι να επικοινωνήσεις κάπως για να βγάλεις απέναντι κάτι ευχάριστο και θελκτικό και ζήσαν αυτοί καλά και μεις καλύτερα. Ναι, αν δεν έχεις τη γλώσσα είναι πιο δύσκολο να το κάνεις αυτό, αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα. Άμα είσαι επικοινωνιακός σε λογικό βαθμό δεν έχει σημασία που δεν έχεις πλούσιο λεξιλόγιο.
  2. Προφανώς οι απαιτήσεις και η εικόνα του υποψήφιου γκομενακίου αλλάζουν πολύ ανάλογα με το περιβάλλον, άλλη εικόνα περί του τι είναι επιθυμητό/αποδεκτό έχει κάποιος που ζει Λονδίνο Amsterdam ή Βερολίνο και άλλη κάποιος που ζει στο Μπαντ Χέσενμπεργκ.
  • Like 2

Όντως Βασίλη τα λες κάπως υπερβολικά νομίζω.

Υπάρχουν έλληνες που παντρεύτηκαν γερμανίδες χωρίς να μιλάν "άπταιστα" όπως λες.

(Άλλωστε ποιος νεομετανάστης μιλάει άπταιστα γερμανκα)

• Like 1

Βασίλη, γω μαι μαζί σου! Τόση μ@λ@κι& μαζεμένη στα 2 τελευταία μηνύματα σου, είναι σίγουρο πως σε καμία χώρα δε χρειάζεσαι γυναίκα.

ΤοτεμΛοστ, λες παπαριές και μάλιστα γενικεύοντας. Να σημειώσουμε ότι οι Ελληνίδες έχουν μεγαλώσει στο ίδιο περιβάλλον με τους Έλληνες.

Σημείωση: τα τελευταία 20 χρόνια έχω υπάρξει τυχερός και έχω συνυπάρξει με συντρόφους απο 5 ηπείρους και έχω ζήσει σε 3 ηπείρους.

• Like 1

Μπα δεν παίζει αυτό. Εκτός αν είσαι με τα πετροδόλλαρα εξ' ανατολάς. Σε τέτοια φάση και τζιχαντιστής να είσαι ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών σου κάθεται :lol:

Ειναι πρώτα θέμα χαρακτήρα και εμφάνισης παρά γλώσσας. Αν ξηγιέσαι με γλοιώδη πέσιμο α λα Γαρδέλης, ε δε φταίει η γλώσσα που (δε) μιλάς...

• Like 1

ΤοτεμΛοστ, λες παπαριές και μάλιστα γενικεύοντας. Να σημειώσουμε ότι οι Ελληνίδες έχουν μεγαλώσει στο ίδιο περιβάλλον με τους Έλληνες.

Ακριβώς αυτό είπα και εγώ ρε εραστή των 5 ηπείρων.

Wat.

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Βασίλη ρε μαν πήγαινε πρώτα να πάρεις μια ιδέα και μας τη λες μετά τη γνώμη σου, δε φεύγουμε.

My two cents

Εγώ νόμιζα οτι σήμερα θα πετάξεις με chapter.

και έχω συνυπάρξει με συντρόφους απο 5 ηπείρους και έχω ζήσει σε 3 ηπείρους.

Γνήσιο τέκνον της Ελλάδος

Όντως Βασίλη τα λες κάπως υπερβολικά νομίζω.

Υπάρχουν έλληνες που παντρεύτηκαν γερμανίδες χωρίς να μιλάν "άπταιστα" όπως λες.

(Άλλωστε ποιος νεομετανάστης μιλάει άπταιστα γερμανκα)

Ε ναι, αλλά να κάνουμε και focus στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους :)

Ε ναι, αλλά να κάνουμε και focus στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους :)

Πόσο φουσκωμένους λογαριασμούς να έχουν πια δύο υπάλληλοι εταιρίας φορτηγών; :)  

Αλλά οκ ας το κλείσουμε εδώ το θέμα,

Γενικά οι Έλληνες μετανάστες γιατί δεν προτιμούν καθόλου τη Γαλλία;;  Δεδομένου ότι και η γλώσσα είναι πιο εύκολη από τα γερμανικά και οι συνθήκες εργασίας για ανειδίκευτους σημαντικά καλύτερες απ' ότι στη Γερμανία.

• Like 1

Γενικά οι Έλληνες μετανάστες γιατί δεν προτιμούν καθόλου τη Γαλλία;;  Δεδομένου ότι και η γλώσσα είναι πιο εύκολη από τα γερμανικά και οι συνθήκες εργασίας για ανειδίκευτους σημαντικά καλύτερες απ' ότι στη Γερμανία.

Εχουν τη φήμη ότι βρωμάνε :D 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...