Rabican Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 οπως ειπε και ο salazar, μην googlαρετε θα σας βγαλει ενα σκασμο site που ζητανε λεφτα.. το official ειναι αυτο που εδωσε ο αποπανω και το application ειναι δωρεαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaggsR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.dvlottery.state.gov/ Νομίζω ότι ανοίγει στις 3 Οκτωβρίου ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπάρχουν ένα κάρο ιστοσελίδες οι οποίες είναι απάτη και ζητούν χρήματα για να αυξήσετε τις πιθανότητες σας στην κλήρωση. Το επίσημο site έχει κατάληξη .gov Να προσθέσω πως αν δεν ήταν ο Rabican ακόμη θα νόμιζα πως όλα είναι scam sites! Δεν ήξερα ότι υπάρχει legit τέτοιου είδους κλήρωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Περισσότερες πληροφορίες για το DV-2019 https://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/DV-2019-Instructions-Translations/DV-2019-Instructions-English.pdf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannacos21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Σχετικα φτηνη πολη της αγγλιας,σκωτιας,ουαλλιας απο αποψη ενοικιου και με καλο πανεπιστημιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 PlymouthΑν και το πρωτο που σε συμφερει να κοιταξεις ειναι η εστια του πανεπιστημίου. Για ποιο λόγο να μπεις αρχικά στην τρελή διαδικασία εύρεσης σπιτιού;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannacos21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Απλα κοιταζω για μερη οπου μπορω να σπουδασω και ειναι και φτηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Απλα κοιταζω για μερη οπου μπορω να σπουδασω και ειναι και φτηνα Ίσως πρώτα να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις επαγγελματικά και μετέπειτα τους τρόπους να το καταφέρεις, το αντίθετο εμένα προσωπικά δεν με βοήθησε ποτέ.... :/ Στο Ηνωμένο βασίλειο υπάρχουν διέξοδοι για να σπουδάσεις και να έχεις λεφτά για να τα βγάζεις πέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannacos21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Γι αυτο ακριβως σκεφτομαι το ηνωμενο βασιλειο,θελω να σπουδασω οικονομικα και με ενδιαφερει πιο πολυ το business management and marketing.Ενδιαφερομαι να κανω προπτυχιακο εξω γιατι πολυ απλα ξερω οτι θα εχω πιο πολλες ευκαιριες απο οτι ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannacos21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Σπουδαζει ή μενει κανεις στο swansea; Μπορει να μου πει τι λεει η ζωη εκει περα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Swansea όχι δυστυχώς, αλλά μένω Cardiff που είναι 2 τσιγάρα δρόμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skrape1636 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 εχει κανείς άποψη για κυπρο?? σκέφτομαι να πάω για δουλειά..αύριο εχω συνέντευξη εδώ αθηνα , τα λεφτά παίζει να είναι 650-700(750 το πολυ) θα μπορώ να τα βγάλω πέρα θα περισσεύει τίποτα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα και από εμένα, εγώ είμαι πλέον εδώ και 9 μήνες Γερμανία, χωρίς να έχω κανέναν γνωστό ή φίλο και πλέον μένω σε πολύ καλό σπίτι και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες και την εργασία, εκτός καιρού και φαγητού Ότι θέλετε να ρωτήσετε και μπορώ να βοηθήσω, να το κάνω ευχαρίστως για όσους ψάχνονται προς τα εδώ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα και από εμένα, εγώ είμαι πλέον εδώ και 9 μήνες Γερμανία, χωρίς να έχω κανέναν γνωστό ή φίλο και πλέον μένω σε πολύ καλό σπίτι και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες και την εργασία, εκτός καιρού και φαγητού Ότι θέλετε να ρωτήσετε και μπορώ να βοηθήσω, να το κάνω ευχαρίστως για όσους ψάχνονται προς τα εδώ. Αν θέλεις πες μας με τι αφορμή πήγες;; Είχες εκεί κάποι πρόταση για δουλειά στο αντικείμενό σου;; Πήγες εκεί απλά ψάχνοντας;; Με τη γλώσσα πώς τα πας;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Αν θέλεις πες μας με τι αφορμή πήγες;; Είχες εκεί κάποι πρόταση για δουλειά στο αντικείμενό σου;; Πήγες εκεί απλά ψάχνοντας;; Με τη γλώσσα πώς τα πας;; Ήρθα με μια υποτροφία για εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας για 4 μήνες και στη συνέχεια κατάφερα έπειτα από ψάξιμο να βρω δουλειά στο αντικείμενο μου, μιας και υπάρχουν πραγματικά θέσεις εργασίας για όλους όσουνς θέλουν να δουλέψουν πραγματικά εδώ. Με τη γλώσσα έχω δει μεγάλη διαφορά σε σχέση με την αρχή που ήρθα, πλέον μπορώ και συνενούμαι σχεδόν για τα πάντα χωρίς πρόβλημα αν και τα Γερμανικά είναι δύσκολη γλώσσα και για να πεις ότι μιλάς αυθόρμητα χωρίς λάθη χρειάζεται κανείς πάνω από χρόνο εδώ σίγουρα. Ήρθα εδώ με B1 πτυχίο Γερμανικών και μέσα σε αυτούς τους μήνες πήρα το C1. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μιας και η συγκατοικηση φαινεται μονοδρομος αρχικα, στο θεμα του φαγητου πως ειναι, ειδικα για 3+ ατομα; Εγω Ελλαδα τη βγαζω με 150 ευρω το μηνα, αλλα "μαγειρευω" παντα, δεν παιρνω απ' εξω ουτε ακριβα ημιετοιμα (πιτσες κλπ). Θεωρητικα με αυτα που διαβαζω με 200 ευρω θα ειμαι κομπλε. Αλλα, θα ειμαι; Θα μπορω να μαγειρευω καθε μερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις