Προς το περιεχόμενο

Μετανάστευση στο εξωτερικό: απορίες & συμβουλές

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ενδιαφέρον! Δεν μιλάω Γερμανικά, μόνο άπταιστα Αγγλικά και κάτι ψιλά από Γαλλικά. Φαίνεσαι να έχεις γνώσεις επί του θέματος, οπότε τι παίζει αν δεν ξέρεις την γλώσσα? (ούτε θέλω να την μάθω)? 

Αν μου έλεγες "ξέρεις, ξέρω γερμανικά, αλλά δε θέλω να πάω Γερμανία", θα σε καταλάβαινα.

Αλλά να θες να πας και να μη θες να μάθεις; Ο λόγος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημερες ετοιμάζω και εγώ της βαλίτσες για αγγλια σιγα σιγα και θα ήθελα να κάνω 1-2 ερωτήσεις σχετικά με το αντικείμενο μου που θα ψάξω για Δούλεια κιόλας, και είναι ο τομέας του ΙΤ ... 

ΑΛΛΑ οι γνώσεις μου είναι καθαρά πρακτικες και μόνο μου από τα 22 δουλεύω πανό στο αντικείμενο δηλ. τελείωσα Ι.Ε.Κ και Τ.Ε.Ε ειδικώς εφαρμογών πληροφορικής και τεχνικος δικτύων  και στα δυο φυσικά γνωρίζω τα πάντα από κατσαβίδι φάση hardware  και software γενικά  όπως και με δίκτυα συνήθως σε σχολειά δημαρχεία και οχι και πολύ εξελιγμένα οχι cisco !

απο οτι διάβασα θα πρέπει να δω σε πρώτη φάση την ειδικότητα εκεί που νομίζω είναι  1st 2 or 3rd line techical support . 

θέλω να ρωτήσω υπάρχει περίοδος εκπαιδευσεις πάνω σε μια καινούργια δουλειά όταν πας  και γενικά σε βοηθάνε να προσαρμοστείς ?

επίσης  γνωρίζω απο ταμειακές μηχανές   E.R.P εφαρμογές είναι κάτι που θα βοηθήσει  στο βιογραφικό  ? και γενικά τι παίζει με αυτές της δουλείες και αν μετράν τα 12-13 χρονιά προϋπηρεσίας μου ?

αυτα thnx!!

Εχω μια ερωτηση που δεν μπορει να λαβει συγκεκριμενη απαντηση,αναφερομαι στους ανθρωπους που εχουν παει σκωτια για σπουδες.Ποσα χρηματα περιπου χρειαζεται ενας φοιτητης για να παει εκει και να τα καταφερει; Δουλευοντας φυσικα και εκει κατι σε part time,ευχαριστω.

Εχω μια ερωτηση που δεν μπορει να λαβει συγκεκριμενη απαντηση,αναφερομαι στους ανθρωπους που εχουν παει σκωτια για σπουδες.Ποσα χρηματα περιπου χρειαζεται ενας φοιτητης για να παει εκει και να τα καταφερει; Δουλευοντας φυσικα και εκει κατι σε part time,ευχαριστω.

ανάλογα την πόλη. Το Εδιμβούργο ειναι πιο ακριβή πολη(ενοίκια κυρίως) σε σχεση με τις υπόλοιπες. Για ποια πόλη ενδιαφέρεσαι??

καλησπέρα..

ξερω οτι δεν ειναι ερωτηση για μετανάστευση, απλα ηθελα να υπενθυμισω οτι σε λιγες μερες ανοιγουν τα applications για Green Card Lottery για US. τσάμπα ειναι, και για οσους δουλευουν στο ΙΤ, η χωρα εδω ειναι "παραδεισος"..

just sayin... 

ΥΓ: και για τους δυσπιστους, κι εγω με Green Card απο λοταρια κατεληξα εδω..

• Like 3

καλησπέρα..

ξερω οτι δεν ειναι ερωτηση για μετανάστευση, απλα ηθελα να υπενθυμισω οτι σε λιγες μερες ανοιγουν τα applications για Green Card Lottery για US. τσάμπα ειναι, και για οσους δουλευουν στο ΙΤ, η χωρα εδω ειναι "παραδεισος"..

just sayin... 

ΥΓ: και για τους δυσπιστους, κι εγω με Green Card απο λοταρια κατεληξα εδω..

Δώσε λινκ αδερφέ! Η να πω κοντοχωριανέ? Από Πλατιάνα είμαι!

Εγω ενδιαφερομαι γενικα για σπουδες στην αγγλια,εδιμβουργο,λονδινο και γυρω περιοχες

Δεν γίνεται να πάρεις μια απάντηση συγκεκριμένη ομως ετσι. Γιατί το Λονδίνο με το υπόλοιπο uk ειναι η μερα με την νύχτα. Και μεγάλες πόλεις διαφέρουν πολύ με τις επαρχιακές. Πχ εγω αυτήν την στιγμή δίνω £750 για one-bedroom flat(2004 κατασκευή) στο Εδιμβούργο. Κατι αντίστοιχο στην Γλασκώβη μπορεί να το βρεις με 100-150 λίρες κατω. Στο Dundee/Inverness κτλπ 200-300 λίρες κατω. Καντα επι 12 κ θα καταλάβεις γιατι ποσα λεμε διαφορά. Για το ιδιο σπιτι θα θελα Λονδίνο στην καλυτερη 1500£ σε συγκεκριμένες περιοχές κτλπ κτλπ.

Εγω ενδιαφερομαι γενικα για σπουδες στην αγγλια,εδιμβουργο,λονδινο και γυρω περιοχες

κοίτα πρώτα τα πανεπιστήμια που σε ενδιαφέρουν και μετά για αρχή κοίτα τις εστίες τους. Εκεί θα πάρεις μια ιδέα πόσο κοστίζει το χρόνο η διαμονή, που θα είναι και το μεγαλύτερο σου έξοδο. Κάποια πανεπιστήμια έχουν και εστίες μαζί με διατροφή, catered νομίζω τα λένε. Αυτή είναι η πιο εύκολη λύση. Αν θες για σπίτι με άλλους μπορείς να κοιτάξεις στο spareroom και να πάρεις μια ιδέα. Γενικά θα είναι φθηνότερο απο εστία, αλλά περισσότερη βαβούρα με συμβόλαια, να πας να δεις το σπίτι και άλλες δυσκολίες κάποιου μη άγγλου

Ευχαριστω και τους 2 σας για την απαντηση,αυτο ειναι λιγο ακυρο με το θεμα αλλα,προτεινεται να φυγει καποιος για σπουδες εξω απο τα 18 ή να προσπαθησει για κατι εδω περα και να φυγει μετα;

καλημερες ετοιμάζω και εγώ της βαλίτσες για αγγλια σιγα σιγα και θα ήθελα να κάνω 1-2 ερωτήσεις σχετικά με το αντικείμενο μου που θα ψάξω για Δούλεια κιόλας, και είναι ο τομέας του ΙΤ ...

ΑΛΛΑ οι γνώσεις μου είναι καθαρά πρακτικες και μόνο μου από τα 22 δουλεύω πανό στο αντικείμενο δηλ. τελείωσα Ι.Ε.Κ και Τ.Ε.Ε ειδικώς εφαρμογών πληροφορικής και τεχνικος δικτύων και στα δυο φυσικά γνωρίζω τα πάντα από κατσαβίδι φάση hardware και software γενικά όπως και με δίκτυα συνήθως σε σχολειά δημαρχεία και οχι και πολύ εξελιγμένα οχι cisco !

απο οτι διάβασα θα πρέπει να δω σε πρώτη φάση την ειδικότητα εκεί που νομίζω είναι 1st 2 or 3rd line techical support .

θέλω να ρωτήσω υπάρχει περίοδος εκπαιδευσεις πάνω σε μια καινούργια δουλειά όταν πας και γενικά σε βοηθάνε να προσαρμοστείς ?

επίσης γνωρίζω απο ταμειακές μηχανές E.R.P εφαρμογές είναι κάτι που θα βοηθήσει στο βιογραφικό ? και γενικά τι παίζει με αυτές της δουλείες και αν μετράν τα 12-13 χρονιά προϋπηρεσίας μου ?

αυτα thnx!!

Καλησπέρα φίλε,

Αν και είσαι Αρειανός, θα κάνω μια εξαίρεση να βοηθήσω :).

Πέρα από την πλάκα, σε ενδιαφέρουν άλλες χώρες στην κεντρική Ευρώπη;

Η προϋπηρεσία σου είναι σίγουρα μακροχρόνια και δουλειές υπάρχουν έξω.

Δώσε λινκ αδερφέ! Η να πω κοντοχωριανέ? Από Πλατιάνα είμαι!

https://www.dvlottery.state.gov/

Νομίζω ότι ανοίγει στις 3 Οκτωβρίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπάρχουν ένα κάρο ιστοσελίδες οι οποίες είναι απάτη και ζητούν χρήματα για να αυξήσετε τις πιθανότητες σας στην κλήρωση. Το επίσημο site έχει κατάληξη .gov

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...