stratigos24 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Φίλος μου έστειλε την παρακάτω φωτο για να μου δείξει τί πρόβλημα εμφάνισε το 5s του και τη βάζω για να μου πείτε αν έχετε ιδέα περί τίνος πρόκειται. Τώρα, αμα το ανοίξει εμφανίζει το μήλο και μετά μαύρη εικόνα.
Sheogorath Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ξεκόλλησε η καλωδιοταινία της οθόνης? Το μήλο φαίνεται νορμάλ? Αν ναι, το πρόβλημα είναι αλλού.
stratigos24 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Τωρα που το εψαξα λίγο, σε θέμα εδω σε κάποιον με το ιδιο πρόβλημα του λενε οτι μάλλον θέλει αλλαγή η οθονη (θα βρείτε ίδια Φώτο με το πρόβλημα σαν του φίλου) http://www.nairaland.com/1283511/repair-unlock-ipad-iphone-android/11 Το μήλο το δείχνει κανονικά και μετά ολα μαύρα.
stratigos24 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Το μήλο μια φαίνεται καλά, μια με γραμμές κλπ.. Να μην είναι η οθονη και να ναι τίποτα άλλο ; Μετά απο το μήλο όπως είπα δεν κάνει κατι.
Zenor Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, Πότε παρουσίασε το συγκεκριμένο πρόβλημα; Εμφανίστηκε μετά από κάποια πτώση; Μετά από κάποια επισκευή; Η συγκεκριμένη βλάβη είναι γνωστή ως zebra lines στο διαδίκτυο για προφανείς λόγους και πρόκειται για ζημιά είτε στον connector του digitizer είτε στο κύκλωμα του touch αν προηγήθηκε κάποια πτώση. Δυστυχώς αφού το μήλο φαίνεται καλά στην αρχή κατα πάσα πιθανότητα η οθόνη είναι οκ.
stratigos24 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Σήμερα τελικά το έφτιαξε. Του άλλαξαν οθόνη και ένα πινάκι κάτι τέτοιο, μόλις μου ακριβώς τί του ειπαν θα το αναφέρω εδώ. Συνολικά του πήγε 70 ευρώ νομίζω. connector του digitizer είτε στο κύκλωμα του touch αν προηγήθηκε κάποια πτώση. Μπράβο και αυτό του άλλαξαν. Ναι, είχε πέσει μερικές φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα