freedomman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχει περίπτωση να συνδέσω τον εκτυπωτή μου (ΜΡ 140 CANON) στο συγκεκριμένο ρουτερ? Ώστε να μπορώ ασύρματα να κάνω εκτυπώσεις από άλλο υπολογιστή?
Knight of Mercy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Νομίζω ότι το ZTE στην USB πόρτα δεν "βλέπει" εκτυπωτή, άρα μάλλον δεν θα τα καταφέρεις. Δεν χάνεις όμως να δοκιμάσεις να "καρφώσεις" το USB καλώδιο στη θύρα και να το τσεκάρεις.Μπορείς όμως να αγοράσεις ενα Wireless Print Server όπως το TP-LINK TL-WPS510U για να μετατρέψεις τον Canon σε ασύρματο.Είναι λίγο "τσιμπημένο" όμως.Το χρησιμοποιιώ χρόνια με ενα Canon MX πολυμηχάνημα, χωρίς πρόβλημα.ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόνο εκτύπωση, μη περιμένεις να βλέπει Scanner κ.λ.π.
freedomman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 ο εκτυπωτής δεν έχει wi fi αλλά όταν το συνδέω στο ρουτερ και μπαίνω στη σελίδα του ρουτερ τον αναγνωρίζει
panos217 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μπορες να συνδεσεις εκτυπωτη στην θυρα αυτη! Μονο φλασακι η σκληρο δισκο μπορεις να βαλεις αλλα να ξερεις οι ταχυτητες θα ειναι πολυ χαμηλες!
freedomman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μπορες να συνδεσεις εκτυπωτη στην θυρα αυτη! Μονο φλασακι η σκληρο δισκο μπορεις να βαλεις αλλα να ξερεις οι ταχυτητες θα ειναι πολυ χαμηλες!
panos217 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Το ειχα δοκιμασει στο δικο μου καποια στιγμη και δεν το εβλεπε καθολου.
freedomman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Το ειχα δοκιμασει στο δικο μου καποια στιγμη και δεν το εβλεπε καθολου. σε εμένα τον βλέπει αυτό είναι που με τρελαίνει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα