Ergalis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα. Έχω ένα nexus 5x ενημερωμένο σε nougat android εδώ και καιρό. Έχω μια απορία κι θα ήθελα όποιος μπορεί να μου την λύσει. Επειδή βλέπω και αρκετά βίντεο στο YouTube παρατηρώ ότι δεν έχει όλα τα στοιχεία της nougat έκδοσης το δικό μου. Βλέπω δηλαδή αντίστοιχο 5x από κάποιον youtuber ο οποίος δείχνει τα χαρακτηριστικά του 5x με nougat και δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου. Δηλαδή λείπει το καινούριο search bar, το πως ανοίγουν οι εφαρμογές σερνωντας από κάτω προς τα πάνω. Είναι με λίγα λόγια σχεδόν ίδιο με το Android 6.
Ergalis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Από γνωστό σκρουτζομαγαζο είναι αγορασμένο πάντως
thomasG4 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ο launcher παίζει ρόλο σε αυτό που βλέπεις. Ο αυθεντικός launcher που έρχεται το nexus είναι ο Google Now Launcher. Αυτό που περιγράφεις είναι ο Pixel Launcher που επίσημα υπάρχει μόνο στα καινούρια κινητά της Google, τα Pixel. Μπορείς όμως να βάλεις κανονικά τον launcher, άμα εγκαταστήσεις το apk απο το παρακάτω link. Αλλιώς μπορείς να βάλεις και τον Nova Launcher απο το Play Store, αλλά θέλει να τον ρυθμίσεις αναλόγως για να συμπεριφέρεται και να είναι εμφανισιακά ίδιος με τον Pixel Launcher. http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/pixel-launcher/pixel-launcher-7-1-1-3368800-release/pixel-launcher-7-1-1-3368800-android-apk-download/ 1
Ergalis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Οκ σε ευχαριστώ. Ξέρω τους launcher αλλά μάλλον ξέχασα ότι αλλάζοντας από nexus σε pixel τα κινητά της Google άλλαξαν κι άλλα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα