nasoduko Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα ,παιζω ασσεττο κορσα και θελω να αγορασω το οκιλους ,απλα η καρτα μου λεει οτι ειναι vr ready αλλα το συστημα απο την οκκιλους δειχνει οτι δεν μπορω να υποστηριξω vr ,εχεις ασχοληθει καποιος τουλαχιστον να ξερω αν μπορω και με ποιο χαμηλα γραφικα μεχρι να παρω αλλη καρτα ,και αν ναι ποσο χαλια θα ειναι τα γραφικα !!
razorblade334 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα ,παιζω ασσεττο κορσα και θελω να αγορασω το οκιλους ,απλα η καρτα μου λεει οτι ειναι vr ready αλλα το συστημα απο την οκκιλους δειχνει οτι δεν μπορω να υποστηριξω vr ,εχεις ασχοληθει καποιος τουλαχιστον να ξερω αν μπορω και με ποιο χαμηλα γραφικα μεχρι να παρω αλλη καρτα ,και αν ναι ποσο χαλια θα ειναι τα γραφικα !! οχι δεν γινεται. για vr θες απο 970 το λιγοτερο και ανω. οταν λεει vr ready εννοει σε υποτυπωδεις εφαρμογες κι οχι κανονικα games. φαντασου εχω την 1060 και ειναι η ελαχιστη απιτουμενη για το resident evil 7.
razorblade334 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ati 480 με 8GB Ram ? καλη ειναι σαν την 1060. απλα λεγεται amd τωρα
artshadows Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 ισως και καλυτερη Recommended PC SpecificationYour PC is the engine that powers Rift. We recommend this level of hardware to ensure good performance across the range of games and experiences. Recommended Spec + Graphics Card NVIDIA GTX 1060 / AMD Radeon RX 480 or greater Alternative Graphics Card NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon R9 290 or greater CPU Intel i5-4590 equivalent or greater Memory 8GB+ RAM Video Output Compatible HDMI 1.3 video output USB Ports 3x USB 3.0 ports plus 1x USB 2.0 port OS Windows 7 SP1 64 bit or newer 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα