Προς το περιεχόμενο

occilus rift cv1 + sapphire R9 380

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ,παιζω ασσεττο  κορσα και θελω να αγορασω το οκιλους ,απλα η καρτα μου λεει οτι ειναι vr ready αλλα το συστημα απο την οκκιλους δειχνει οτι δεν μπορω να υποστηριξω vr ,εχεις ασχοληθει καποιος τουλαχιστον να ξερω αν μπορω και με ποιο χαμηλα γραφικα μεχρι να παρω αλλη καρτα ,και αν ναι ποσο χαλια θα ειναι τα γραφικα !!

Δημοσ.

καλησπερα ,παιζω ασσεττο  κορσα και θελω να αγορασω το οκιλους ,απλα η καρτα μου λεει οτι ειναι vr ready αλλα το συστημα απο την οκκιλους δειχνει οτι δεν μπορω να υποστηριξω vr ,εχεις ασχοληθει καποιος τουλαχιστον να ξερω αν μπορω και με ποιο χαμηλα γραφικα μεχρι να παρω αλλη καρτα ,και αν ναι ποσο χαλια θα ειναι τα γραφικα !!

οχι δεν γινεται. για vr θες απο 970 το λιγοτερο και ανω. οταν λεει vr ready εννοει σε υποτυπωδεις εφαρμογες κι οχι κανονικα games. φαντασου εχω την 1060 και ειναι η ελαχιστη απιτουμενη για το resident evil 7.

Δημοσ.

ισως και καλυτερη

Recommended PC Specification

Your PC is the engine that powers Rift. We recommend this level of hardware to ensure good performance across the range of games and experiences.

Recommended Spec

+
Graphics Card

NVIDIA GTX 1060 / AMD Radeon RX 480 or greater
Alternative Graphics Card

NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon R9 290 or greater
CPU

Intel i5-4590 equivalent or greater
Memory

8GB+ RAM
Video Output

Compatible HDMI 1.3 video output
USB Ports

3x USB 3.0 ports plus 1x USB 2.0 port
OS

Windows 7 SP1 64 bit or newer
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...