harrys23 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μου εχει ξαναγίνει ποτέ εχω χιλοχαζέψει με αυτο που θα δειτε στο βίντεο εχω αλλαξει ποντικι πληκτρολογιο δεν διορθώνεται με τιποτα. δεν εκανα επαναφορά συστηματος γιατι το εχω disabled. Το kasperky total δεν βρισκει τιποτα. καμιά ιδεα;; https://youtu.be/0HdO31T_ksE
slr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Το κάνει και χωρίς συνδεδεμένο πληκτρολόγιο;
harrys23 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Το κάνει και χωρίς συνδεδεμένο πληκτρολόγιο; Δυστηχως ναί
jardan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δυστηχως ναί Το κάνει και χωρίς συνδεδεμένο ποντίκι;
harrys23 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Καηκε η θυρα usb και το κανει μολις εβαζα οτιδηποτε απο ποντικι-πληκτρολογιο ασυρματο
slr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Αν χωρίς πληκτρολόγιο και ποντίκι δεν παρουσιάζει πρόβλημα, δοκίμασε να τα βάλεις σε άλλη usb ή αν δεν υπάρχει άλλη δοκίμασε να τα βάλεις πάνω σε usb hub.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα