ΤASOS Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Ελα ρε μην τρελαινεσαι! Απλα αφου ειπες οτι εχεις τα παντα απο socket 7 και μετα, υπεθεσα οτι απο κει και περα ξεκινησες να ασχολησαι αρα δεν τα εζησες τα πιο παλια γι΄ αυτο δεν σε ιντριγκαρουν... Δέν μου κάνουν κλίκ , λόγω ταχύτητας ... κυρίως. Με πιάνει τρέλα , να τα βλέπω να τρέχουν ΤΟΣΟ αργά. Dos , windows 3.11 και windows95 ... θέλω απλά να ξεχάσω ότι υπάρχουν Κατά τα λοιπά , όταν πρωτοξεκίνησα να ασχολούμαι ... τα πάντα δούλευαν με κασέτα (από τα μαγνητόφωνα για τραγούδια ... μέχρι και τα κομπιούτερ). 3
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δέν μου κάνουν κλίκ , λόγω ταχύτητας ... κυρίως. Με πιάνει τρέλα , να τα βλέπω να τρέχουν ΤΟΣΟ αργά. Dos , windows 3.11 και windows95 ... θέλω απλά να ξεχάσω ότι υπάρχουν Κατά τα λοιπά , όταν πρωτοξεκίνησα να ασχολούμαι ... τα πάντα δούλευαν με κασέτα (από τα μαγνητόφωνα για τραγούδια ... μέχρι και τα κομπιούτερ). Απ΄τα καλυτερα δηλαδη ξεκινησες και παραπονιεσαι κιολας! Ωραιο το dos ρε... Τα παιχνιδακια τα ωραια..., τα προγραμματακια τα ωραια... Σε μια δισκετα ο κοσμος ολος! Με το dosshell μετα..... Πολυ ωραια για μενα φιλτατε! Και μετα τα windows 3.1 με τις τοσο ομορφες μπλε οθονες τους... Ωραια χρονια φιλεεεεεεε...... Αφου μετα που τα windows 98 ηταν αυτονομα χωρις την αναγκη του dos, ξενερωσα! 4
cpc464 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 DOS.. τι ωραία εποχή, έφτιαχνες σωστά ένα config.sys και ένα autoexec.bat και καθάριζες, bsod,adware κτλ ήταν άγνωστες έννοιες. 2
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 DOS.. τι ωραία εποχή, έφτιαχνες σωστά ένα config.sys και ένα autoexec.bat και καθάριζες, bsod,adware κτλ ήταν άγνωστες έννοιες. Ναι αστα να πανε φιλτατε, ολη μερα αυτα σκαλιζα! PATH \; και κατι τετοια τα θυμασαι που γραφαμε διαδρομες απο ριζα για να βλεπει την εντολη κατευθειαν ενω ησουν στο c:\> ? doskey για να βγαζει προς τα πισω τις εκτελεσμενες εντολες... 2
cpc464 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Ναι αστα να πανε φιλτατε, ολη μερα αυτα σκαλιζα! PATH \; και κατι τετοια τα θυμασαι που γραφαμε διαδρομες απο ριζα για να βλεπει την εντολη κατευθειαν ενω ησουν στο c:\> ? doskey για να βγαζει προς τα πισω τις εκτελεσμενες εντολες... Εντάξει αυτά ήταν τα κλασικά, όπως και το irq και το dma της κάρτας ήχου και τους drivers του cd σκαλιζα εγώ κυρίως. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Να αστα να πανε! ISA κι αγιος ο Θεος! Πριν λιγες μερες επαιξα με dosbox Dangerous dave και nba! Ασε αλλη φαση...Ποιοτητα!
STORM1978 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δέν μου κάνουν κλίκ , λόγω ταχύτητας ... κυρίως. Με πιάνει τρέλα , να τα βλέπω να τρέχουν ΤΟΣΟ αργά. Dos , windows 3.11 και windows95 ... θέλω απλά να ξεχάσω ότι υπάρχουν Κατά τα λοιπά , όταν πρωτοξεκίνησα να ασχολούμαι ... τα πάντα δούλευαν με κασέτα (από τα μαγνητόφωνα για τραγούδια ... μέχρι και τα κομπιούτερ). Έλα δικός μου είσαι... Commodore 64 με την κασέτα και Amstrad 6128 με την πράσινη οθόνη, την Basica για λειτουργικό και δισκέτα double-sided... τι μου θύμισες τωρα... Απ΄τα καλυτερα δηλαδη ξεκινησες και παραπονιεσαι κιολας! Ωραιο το dos ρε... Τα παιχνιδακια τα ωραια..., τα προγραμματακια τα ωραια... Σε μια δισκετα ο κοσμος ολος! Με το dosshell μετα..... Πολυ ωραια για μενα φιλτατε! Και μετα τα windows 3.1 με τις τοσο ομορφες μπλε οθονες τους... Ωραια χρονια φιλεεεεεεε...... Αφου μετα που τα windows 98 ηταν αυτονομα χωρις την αναγκη του dos, ξενερωσα! Τα 2000 δεν είχαν ανάγκη το DOS, τα 98 έτρεχαν DOS 6 από κάτω. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Έλα δικός μου είσαι... Commodore 64 με την κασέτα και Amstrad 6128 με την πράσινη οθόνη, την Basica για λειτουργικό και δισκέτα double-sided... τι μου θύμισες τωρα... Τα 2000 δεν είχαν ανάγκη το DOS, τα 98 έτρεχαν DOS 6 από κάτω. Δεν καταλαβες πως το ειπα μαλλον.... Στα windows 98 εκανες εκκινηση για εγκατασταση απο το cd απευθειας ενω στα windows 95 απο dos ξεκιναγες το setup... Απο κατω που λες ναι αλλο αυτο... 2
madfury Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Το νόημα σε ρετρό vintage ηχοσυστήματα, αυτοκίνητα υπολογιστές κλπ, είναι μια νοσταλγία που βγάζουν για μία εποχή μακρινή από το τώρα που ζούμε και όχι για να συγκρίνει κανείς επιδόσεις του τότε με το τώρα, οκ δεν είναι για όλους αλλά είναι αξιοθαύμαστο το μεράκι και ο χρόνος που αφιερώνουν άνθρωποι που ασχολούνται με τέτοιες καταστάσεις, έχετε δεί ποτέ ένα λαμπάτο ενισχυτή να προθερμένεται ή μια alfa romeo spider του 70 σε χαλαρή βόλτα στο Σούνιο, εμένα με μαγεύουν μου θυμίζουν μια εποχή τουλάχιστον λιγότερο καταναλωτική που αν και δεν την έζησα άμεσα με μαγεύει, τώρα πλακώνονται οι μισοί με τους άλλους μισούς π.χ. εδώ για το πόσα fps παραπάνω βγάζει η τάδε κάρτα από την άλλη και χάνεται η ουσία του gaming που είναι η διασκέδαση... 2
Dr_73 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Σαφώς και μετράει, έχω και εγώ 2 mmx λειτουργικούς ένα 166 και ενα 200άρη. pentium 2 και Κ6 μου λείπουν από την συλλογή μου μόνο Αυτά τα μηχανήματα θέλουν 3dfx , voodoo1 ή και voodoo2. Με αυτά μεγαλουργούν με παιχνίδια της εποχής. Και μια μεγάλη crt τουλάχιστον 19" ή 21" ακόμη καλύτερα. Μαγεία. 2
Dev1l Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Αν και εγώ δεν έχω στην κατοχή μου κάποιο ρετρό κομμάτι, θα σας δώσω μερικές φωτογραφίες από το εργαστήριό μας. Ορίστε και το link: Site: RetroStuff Google Drive 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα