Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν θελει G-Sync ναι.

Υπαρχει και 27" VA με G-Sync ως ενδιαμεση λυση, η Acer Z271.

Oι πιο ακριβες AHVA ειναι με G-Sync, οι φθηνοτερες με Freesync. Οι AHVA διαφημιζονται ως IPS, καθως ειναι η ιδια τεχνολογια απο διαφορετικη εταιρια.

Στην σελιδα που λινκαρα αμα δεις γραφει ποτε ειναι ahva ips και ποτε ips. Ναι ειναι proprietary αλλα ειναι και καλυτερη τεχνολογια? Με την asus τι γινεται δεν βρισκω κριτικες :(
Δημοσ.

Στην σελιδα που λινκαρα αμα δεις γραφει ποτε ειναι ahva ips και ποτε ips. Ναι ειναι proprietary αλλα ειναι και καλυτερη τεχνολογια? Με την asus τι γινεται δεν βρισκω κριτικες :(

Oλες οι 27" 1440p 144hz οθονες ειναι AHVA. Ειναι παρεμφερης τεχνολογια με τις IPS, δεν υπαρχει καλυτερη και χειροτερη. Για λογους απλοτητας διαφημιζονται ως IPS. Μην τα μπερδευεις πιο πολυ.

Ποια Asus?

Δημοσ.

Oλες οι 27" 1440p 144hz οθονες ειναι AHVA. Ειναι παρεμφερης τεχνολογια με τις IPS, δεν υπαρχει καλυτερη και χειροτερη. Για λογους απλοτητας διαφημιζονται ως IPS. Μην τα μπερδευεις πιο πολυ.

Ποια Asus?

Ε σορρυ οτι να ναι εγραψα βρηκα και για την acer και για την asus

Acer XF270HU vs Asus Mg279Q direct comparison δεν βρισκω

Δημοσ.

Ε σορρυ οτι να ναι εγραψα βρηκα και για την acer και για την asus

Acer XF270HU vs Asus Mg279Q direct comparison δεν βρισκω

Aν σε ενδιαφερει το Freesync προτιμησε την Asus, η Acer εχει ενα ενδεχομενο θεματακι με το overdrive οταν το freesync ειναι ανοιχτο. Βεβαια το revision της, η XF270HUA ίσως να το εχει λυσει.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα παρέλαβα την καινούργια μου οθόνη την dell και παρατηρώ ότι δεν ανήκουν τα παιχνίδια όταν επιλέγουν τα 165 hz και στο nvidia panel δεν τα δέχεται. Υπάρχει περιπτώσει να φταίνε οι κάρτες γραφικών μου ; ή ειναι κατι άλλος ; εχω 2 gtx780

Επεξ/σία από estel92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...