Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα την BenQ XL2420G και είπα να αλλάξω θέλω να είναι G-sync και >144Hz επεισής προτιμώ ναι είναι 24άρα γιατί οι 27άρες μου φαίνονται μεγάλες.
Σαν κάρτες προς το παρόν έχω τις 2 μου GTX780
Τι έχετε να προτίνετε? Δώστε ιδέες.
Ευχαριστώ!
Εγω είχα σκοπό να παρώ την Asus Rog Swift PG248Q αλλά δεν ξέρω γιατι τόσα που ακούω και διαβάζω με έχουν κάνει να έχω ενδοιασμούς.

Δημοσ.

Αυτο ακριβως που θες ειναι η dell s2417dg την οποια εχω μπανισει και γω.

Xmorsx για πες καμια κουβεντα για την εν λογω οθονη!

Για το μεγεθος εχεις αδικο αν ο φιλος παιζει cs πχ και καθεται στα 20 εκατοστα απο το μονιτορ ειναι πολυ κουραστικη η 27( εγω με 25 και κουραζει καμια φορα)

Δημοσ.

Αυτο ακριβως που θες ειναι η dell s2417dg την οποια εχω μπανισει και γω.

Xmorsx για πες καμια κουβεντα για την εν λογω οθονη!

Για το μεγεθος εχεις αδικο αν ο φιλος παιζει cs πχ και καθεται στα 20 εκατοστα απο το μονιτορ ειναι πολυ κουραστικη η 27( εγω με 25 και κουραζει καμια φορα)

Ειναι η καλυτερη TΝ με G-Sync που μπορειτε να αγορασετε αυτη τη στιγμη, αλλα δεν παυει να ειναι TN. 

Ποιος καθεται στα 20 εκατοστα απο την οθονη? Και το CS παιζεται πολυ ανετα σε μια 144Hz AHVA με ενεργοποιημενο ULMB. 24" με 25" δεν εχουν πρακτικη διαφορα.

Δημοσ.

Ειναι η καλυτερη TΝ με G-Sync που μπορειτε να αγορασετε αυτη τη στιγμη, αλλα δεν παυει να ειναι TN. 

Ποιος καθεται στα 20 εκατοστα απο την οθονη? Και το CS παιζεται πολυ ανετα σε μια 144Hz AHVA με ενεργοποιημενο ULMB. 24" με 25" δεν εχουν πρακτικη διαφορα.

εγω καθομαι στα 50 αλλα αμα δεις επαγγελματιες μπορει και λιγοτερο απο 20(καποιοι) και εχει και επιστημονικη βαση απο την σχεση μεγεθους ενος αντικειμενου-χρονου αποκρισης του ανθρωπου κλπ. οχι οτι αφορα ολους, απλα επειδη ρωτησες. Αξιζει πραγματι 400 ευρω η διαφορα tn-ahva?
Δημοσ.

Nαι τα αξιζει, ειναι βεβαια και η διαφορα μεγεθους, αναλυσης, ulmb κλπ.

Επιστημονικη βαση δεν εχει. Τους επαγγελματιες είτε τους πληρωνουν για να παιζουν στις οθονες που παιζουν (συνηθως BenQ), ειτε απλως δεν εχουν ψαξει αρκετα τις διαθεσιμες επιλογες τους. Εχει νοημα η αποκριση σε σχεση με το μεγεθος μονο οταν πλεον μιλαμε για πολυ μεγαλα μεγεθη που πλεον χρησιμοποιεις την περιφερειακη σου οραση.

Δημοσ.

Για το black equalizer τι έχετε να πείτε χρειάζεται ; γιατι η dell απο όσο βλέπω δεν εχει .

Μια βλακια ειναι, δε χρειαζεται. Το μονο που κανει ειναι να χαλαει το gamma. Οποιαδηποτε οθονη το μιμειται αν εισαι προθυμος να καταστρεψεις την ποιοτητα εικονας, ανεβαζοντας το gamma curve.

• Like 2
Δημοσ.

Μια βλακια ειναι, δε χρειαζεται. Το μονο που κανει ειναι να χαλαει το gamma. Οποιαδηποτε οθονη το μιμειται αν εισαι προθυμος να καταστρεψεις την ποιοτητα εικονας, ανεβαζοντας το gamma curve.

Δηλαδή σε κάποιον που δεν θέλει να δώσει τόσα λεφτα για να παει σε AHVA και θέλει 24άρη από όλα τα monitor με TN panel θα του πρότεινες να πάρει της dell?

Δημοσ.

Σορρυ για το hijack αλλα επειδη με εβαλες σε σκεψεις: 
http://skinflint.co.uk/?cat=monlcd19wide&v=e&hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu&sort=p&xf=106_1~5137_2560x1440~6492_144
Βλεποντας τι υπαρχει εντος λογικου budget ας πουμε, δηλαδη ουσιαστικα την ACER XF270HU και την ASUS MG279Q βλεπω οτι η ASUS ειναι μοντελο 2ετιας αλλα εχει πολυ καλη τιμη και ειναι AHVA και δεν καταλαβαινω σε τι υστερει και ειναι τοσο 'φτηνη' ενω η Acer εχει 2 μοντελα που δεν καταλαβαινω τι διαφορα εχουν, με το πιο καινουργιο να ειναι κατι λιγων μηνων αλλα και τα 2 ειναι σκετο IPS.
Τι γινεται? Μηδεν λογικη

Δημοσ.

Σορρυ για το hijack αλλα επειδη με εβαλες σε σκεψεις: http://skinflint.co.uk/?cat=monlcd19wide&v=e&hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu&sort=p&xf=106_1~5137_2560x1440~6492_144

Βλεποντας τι υπαρχει εντος λογικου budget ας πουμε, δηλαδη ουσιαστικα την ACER XF270HU και την ASUS MG279Q βλεπω οτι η ASUS ειναι μοντελο 2ετιας αλλα εχει πολυ καλη τιμη και ειναι AHVA και δεν καταλαβαινω σε τι υστερει και ειναι τοσο 'φτηνη' ενω η Acer εχει 2 μοντελα που δεν καταλαβαινω τι διαφορα εχουν, με το πιο καινουργιο να ειναι κατι λιγων μηνων αλλα και τα 2 ειναι σκετο IPS.

Τι γινεται? Μηδεν λογικη

Η διαφορά της τιμής έγκυται στο freesync και το gsync και στο ότι τα καινούρια τις acer είναι στα 165Hz.

• Like 1
Δημοσ.

Η διαφορά της τιμής έγκυται στο freesync και το gsync και στο ότι τα καινούρια τις acer είναι στα 165Hz.

Συγκρινεις τα εν λογω 3 με τα πιο ακριβα υποθετω. Τα 2 πρωτα acer τι παιζει ειναι το ενα revision του αλλου? Τι γινεται με το AHVA vs IPS ομως? Εχει μεγαλη διαφορα (στο g2g υποθετω)? Και τελικα το asus που ειναι 2ετιας στερειται κατι του viewsonic?

Δημοσ.

Συγκρινεις τα εν λογω 3 με τα πιο ακριβα υποθετω. Τα 2 πρωτα acer τι παιζει ειναι το ενα revision του αλλου? Τι γινεται με το AHVA vs IPS ομως? Εχει μεγαλη διαφορα (στο g2g υποθετω)? Και τελικα το asus που ειναι 2ετιας στερειται κατι του viewsonic?

Οι δυο πρώτες ACER έχουν διαφορά στα connectors (+HDMI ,+ 2 USB PORTS,+blue light filter) και είναι λίγο πιο καινούριο μοντέλο το δεύτερο.Listed since: 01/12/2015 VS Listed since: 27/10/2016 .Τα γράφει όλα στα specs που έχει αν πατήσεις το link της καθεμίας.

Εγώ έχω την όγδοη στη σειρά,την XB270HU η οποία είναι ίδια με τις δύο πρώτες με τις εξής διαφορές .Έχει μόνο display port σύνδεση,Gsync και είναι AHVA  και βεβαίως είναι ακριβότερη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή σε κάποιον που δεν θέλει να δώσει τόσα λεφτα για να παει σε AHVA και θέλει 24άρη από όλα τα monitor με TN panel θα του πρότεινες να πάρει της dell?

Aν θελει G-Sync ναι.

Υπαρχει και 27" VA με G-Sync ως ενδιαμεση λυση, η Acer Z271.

Oι πιο ακριβες AHVA ειναι με G-Sync, οι φθηνοτερες με Freesync. Οι AHVA διαφημιζονται ως IPS, καθως ειναι η ιδια τεχνολογια απο διαφορετικη εταιρια.

Επεξ/σία από XMorsX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...