Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσυ μπορει να διαφωνεις αλλα διαφωνουν μαζι σου και ολοι οι αλλοι που απολαμβανουν το S6 οπως επρεπε να ειναι εξ αρχης με ονομα S7. Και δεν αναφερω το ζητημα με το memory leak,αλλα σε πολλα αλλα πραγματα εκανε τοτε βηματα πισω (αδιαβροχο,μικρος αποθηκευτικος χωρος,κακη μπαταρια) και το touchwiz αν και δεν ειναι οπως παλια,εξακολουθει να ειναι απο τις πιο αδυναμες εκδοσεις του android.

εγώ πάντως που έχω το S6 εναμιση χρόνο μια χαρά το βρίσκω, αλλά μπορεί να είναι ανάλογα με τη χρήση που του κάνω.

Η Μπαταρία ποτέ δεν μου έχει κρατήσει λιγότερο από μέρα, έχω portable charger για παν ενδεχομενο αλλα δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ

Μνήμη, έχω το 32gb και δεν το έχω γεμίσει ποτέ πάνω από τα 20 (100% λόγω του τρόπου που το χρησιμοποιώ)

Δεν έχει lags παρα μόνο τα πρώτα δευτερόλεπτα που το ανοίγω. γενικά είναι πολύ smooth και το touchwiz εμένα προσωπικά μου αρέσει και δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα.

Κάμερα και οθόνη προφανώς τέλειες

Δημοσ.

Άσχετα αν είναι ή δεν είναι το S8 το καλύτερο, δεν υπήρχε περίπτωση να μην είναι Android η συσκευή που θα έπαιρνε το βραβείο στην MWC καθώς μόνο εταιρείες με Android παίρνουν μέρος.

Λαθος, as usual. Μια χαρα περνει μερος και η Apple. Την εχει μαλιστα στην κατηγορια καλυτερο smartphone ως runner up. Τοσο πολυ πονεσε ρε παιδες που διαδιδεται και ψεμματα? XD

https://www.globalmobileawards.com/nominee2017/

Πηγαινε στην κατηγορια 5 και θα βρεις το αγαπημενο σου iPhone. Ευχομαι περαστικα να εχετε

Με ποια κριτήρια το έβγαλαν "κορυφαίο"; Από άποψη hardware, software, σχεδίασης ή εμπειρία χρήσης;

Oλα μαζι πακετο. 

Από το link που παραθέτεις έχεις δίκιο.

Τώρα το πόσοι θα διάλεγαν το S7 αν θα τους τα έδινες ένα από τα 2 δώρο είναι φιλοσοφικό ερώτημα :-)

Το πιο ακριβο, ωστε να το πουλησει και να παρει το καλυτερο (το S7 δηλαδη) και να του μεινουν και λεφτα στη τσεπη :)

• Like 1
Δημοσ.

εγώ πάντως που έχω το S6 εναμιση χρόνο μια χαρά το βρίσκω, αλλά μπορεί να είναι ανάλογα με τη χρήση που του κάνω.

Η Μπαταρία ποτέ δεν μου έχει κρατήσει λιγότερο από μέρα, έχω portable charger για παν ενδεχομενο αλλα δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ

Μνήμη, έχω το 32gb και δεν το έχω γεμίσει ποτέ πάνω από τα 20 (100% λόγω του τρόπου που το χρησιμοποιώ)

Δεν έχει lags παρα μόνο τα πρώτα δευτερόλεπτα που το ανοίγω. γενικά είναι πολύ smooth και το touchwiz εμένα προσωπικά μου αρέσει και δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα.

Κάμερα και οθόνη προφανώς τέλειες

Δεν ειπα οτι ειναι κακη συσκευη.Ειπα οτι βγαλανε πολλα πραγματα απο το προηγουμενο S5 οπως αυτα που ανεφερα και οτι θα μπορουσε να ειναι καλυτερο. Αυτο αλλωστε φανηκε απο το S7 και να στο θεσω πιο απλια για το κινητο που εχεις.

Θα σε χαλαγε να ηταν η συσκευη σου αδιαβροχη?

Να ειχε μεγαλυτερη μπαταρια?

Να ειχε υποδοχη για micro sd?

Δεν λεω για καλυτερο επεξεργαστη και καμερα γιατι προφανως και αυτα ειναι πραγματα που μπαινουν στο επομενο μοντελο οπως και η παραπανω ram.

Δημοσ.

παντως με την ίδια χρήση, το iphone 7 μου κρατάει άνετα δυο ολόκληρες ημέρες (π.χ. το φόρτισα την Κυριακή το βράδυ και μόλις τώρα έπεσε στο 20%) και το samsung μου κράταγε το πολύ 9-10 ώρες. Έφευγα το πρωί και μέχρι τις 18.00 - 19.00 το απόγευμα είχε σχεδόν τελειώσει η μπαταρία!!! 

η Samsung λεει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα αλλά αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι για να τους αποδείξω ότι είναι ελλατωματικό θα το εκτιμούσα πολύ!!!

Δημοσ.

3) χωρίς fast charging το κινητό θέλει 6 ώρες να φορτίσει.

Μονο και μονο αυτο ειναι εμφανες προβλημα ή στον φορτιστη/καλωδιο(κυριως) ή στην υποδοχη micro usb.

Το Iphone 7 plus για να φορτισει πληρως θελει περιπου 3 ωρες και κατι αλλα κινητα που φορτιζουν σε τοσες ωρες ειναι λογω αργων φορτιστων που εχουν μεσα τα κουτια(βλεπε motorola).

2) όταν φορτίζω με fast charging η μπαταρία αδειάζει 50% σε δυο τρεις ώρες χωρίς να ακουμπάω το κινητό.

Ακομα και αυτο ειναι προβλημα καθαρα της μπαταριας.Δεν γινεται σε stand by 2-3ωρες να αδειαζει η μπαταρια 50%.

με το Samsung τους δείχνω το πρόβλημα μπροστά τους, τους αφήνω το κινητό για 3 εβδομάδες και μετά μου το επιστρέφουν όπως τους το αφησα, λέγοντας μου κάτι βλακείες...

Ποιες ειναι αυτες οι βλακειες ακριβως που σου λενε?

Δοκιμασε να επικοινωνησεις και με την ιδια την Samsung και ανεφερε τους τι ακριβως εχει γινει αν δεν το εχεις κανει μεχρι τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιες ειναι αυτες οι βλακειες ακριβως που σου λενε?

Δοκιμασε να επικοινωνησεις και με την ιδια την Samsung και ανεφερε τους τι ακριβως εχει γινει αν δεν το εχεις κανει μεχρι τωρα.

μου λένε ότι το βάζουν στην διάγνωση και δεν βγάζει κάποιο σφάλμα. Επίσης ότι η μπαταρία δεν καλύπτεται από εγγύηση και ότι μπορεί απλά με την πάροδο του χρόνου να έχει μειωθεί η απόδοση της. Και ότι τα προβλήματα μπαταρίας ή κολλήματα μπορεί να οφείλονται από εφαρμογές που χρησιμοποιώ.

Να σου δώσω να καταλάβεις, η υπάλληλος έλεγε τέτοιες μπούρδες που προσπαθούσε να με πείσει ότι στο προσωπικό της iPhone όταν το φορτίζει με fast charging η μπαταρία κρατάει λιγότερο από οταν το φορτίζει με κανονικό charging... προφανώς και το iPhone δεν έχει fast charging...

Με την μαμά Samsung δοκίμασα να επικοινωνήσω μεσω τηλεφώνου και Twitter και δεν βρήκα άκρη. Σε λίγες ημέρες μόλις ηρεμήσω από την δουλειά θα γράψω κανονική επίσημη επιστολή.

Δημοσ.

Λαθος, as usual. Μια χαρα περνει μερος και η Apple. Την εχει μαλιστα στην κατηγορια καλυτερο smartphone ως runner up. Τοσο πολυ πονεσε ρε παιδες που διαδιδεται και ψεμματα? XD

https://www.globalmobileawards.com/nominee2017/

Πηγαινε στην κατηγορια 5 και θα βρεις το αγαπημενο σου iPhone. Ευχομαι περαστικα να εχετε

Oλα μαζι πακετο.

Το πιο ακριβο, ωστε να το πουλησει και να παρει το καλυτερο (το S7 δηλαδη) και να του μεινουν και λεφτα στη τσεπη :)

Βιάζεσαι τόσο πολύ να βγάλεις το κόμπλεξ σου, που δεν κατανοείς τι διαβάζεις. Αναφέρω ότι δεν λαμβάνει μέρος στην MWC η Apple. Και ως εκ τούτου θα ήταν λίγο φάουλ να το δώσουν σε συσκευή μη Android. Επίσης, δεν ανέφερα πουθενά αν άξιζε να βγει το S7 καλύτερη συσκευή, είπα ΑΣΧΕΤΑ με τον αν άξιζε ή δεν άξιζε.

Περαστικά και καλή χώνεψη :)

Δημοσ.

Επίσης ότι η μπαταρία δεν καλύπτεται από εγγύηση 

Μια χαρα καλυπτεται απο εγγυηση η μπαταρια ελεος πες τους

http://www.samsung.com/uk/support/warranty/

Και ότι τα προβλήματα μπαταρίας ή κολλήματα μπορεί να οφείλονται από εφαρμογές που χρησιμοποιώ.

Σε αυτο μπορει να ισχυει οντως.

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι ειναι κακη συσκευη.Ειπα οτι βγαλανε πολλα πραγματα απο το προηγουμενο S5 οπως αυτα που ανεφερα και οτι θα μπορουσε να ειναι καλυτερο. Αυτο αλλωστε φανηκε απο το S7 και να στο θεσω πιο απλια για το κινητο που εχεις.

Θα σε χαλαγε να ηταν η συσκευη σου αδιαβροχη?

Να ειχε μεγαλυτερη μπαταρια?

Να ειχε υποδοχη για micro sd?

Δεν λεω για καλυτερο επεξεργαστη και καμερα γιατι προφανως και αυτα ειναι πραγματα που μπαινουν στο επομενο μοντελο οπως και η παραπανω ram.

συμφωνούμε, προφανως και δεν θα με χαλαγε. απλα λεω πως με τη χρήση που του κάνω εγώ, δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα

Δημοσ.

Βιάζεσαι τόσο πολύ να βγάλεις το κόμπλεξ σου, που δεν κατανοείς τι διαβάζεις. Αναφέρω ότι δεν λαμβάνει μέρος στην MWC η Apple. Και ως εκ τούτου θα ήταν λίγο φάουλ να το δώσουν σε συσκευή μη Android. Επίσης, δεν ανέφερα πουθενά αν άξιζε να βγει το S7 καλύτερη συσκευή, είπα ΑΣΧΕΤΑ με τον αν άξιζε ή δεν άξιζε.

Περαστικά και καλή χώνεψη :)

Μαλιστα, θα παρω σαν δεδομενο λοιπον το επιχειρημα σου οτι "θα ηταν λιγο φαουλ" και θα πω οτι με επεισες οτι αποκλειεται να επαιρνε το βραβειο εταιρια που δεν συμμετεχει στο MWC. Στο οποιο οπως ξαναειπα, συμμετεχει και η Apple, απλα οχι σαν exhibitor

Οποτε οντως, καλη χωνεψη να χουμε :)

Δημοσ.

Φυσικά και είναι ότι καλύτερο και πολύ όμορφο κινητό έκανα την χαζομάρα και το έδωσα και πήρα το iPhone 7 plus που ναι είναι πιο γρήγορο αλλά με μια χάλια οθόνη και είναι σαν παντόφλα θέλεις και τα 2 χέρια να το κρατήσεις και το βράδυ η φωτογραφίες που βγάζει είναι σαν το παλιό s3 περιμένω πως και πως να βγει το s8 να το παρω

• Like 3
Δημοσ.

Μαλιστα, θα παρω σαν δεδομενο λοιπον το επιχειρημα σου οτι "θα ηταν λιγο φαουλ" και θα πω οτι με επεισες οτι αποκλειεται να επαιρνε το βραβειο εταιρια που δεν συμμετεχει στο MWC. Στο οποιο οπως ξαναειπα, συμμετεχει και η Apple, απλα οχι σαν exhibitor

Οποτε οντως, καλη χωνεψη να χουμε :)

Συμμετέχει η Apple στην MWC; Που ακριβώς αναφέρεται αυτό;

Δημοσ.

Φυσικά και είναι ότι καλύτερο και πολύ όμορφο κινητό έκανα την χαζομάρα και το έδωσα και πήρα το iPhone 7 plus που ναι είναι πιο γρήγορο αλλά με μια χάλια οθόνη η φωτογραφίες που βγάζει είναι σαν το παλιό s3 περιμένω πως και πως να βγει το s8 να το παρω

Φιλικη συμβουλη αλλα δεν φταιει το κινητο αν ο χρηστης δεν ξερει τι θελει :)

Δημοσ.
Φιλικη συμβουλη αλλα δεν φταιει το κινητο αν ο χρηστης δεν ξερει τι θελει :)

Σωστό και αυτό αλλά μιας και δεν είναι το πρώτο iPhone που έχω έχουν περάσει πολλά από τα χέρια μου και ούτε θέλω να κακίες .. απλά λέω την αληθεια

Δημοσ.

Σωστό και αυτό αλλά μιας και δεν είναι το πρώτο iPhone που έχω έχουν περάσει πολλά από τα χέρια μου και ούτε θέλω να κακίες .. απλά λέω την αληθεια

Την πραγματικοτητα ειπα και ειδικα αν δεν ειναι το πρωτο Iphone που επαιρνες ηξερες πανω κατω τι να περιμενεις και στην οθονη(ips vs amoled)και σε αλλα πραγματα.

Και τελος για να σου μπηκε το ψυχολογικο να δωσεις το S7 edge για το Iphone σημαινει οτι σε καποια πραγματα δεν σε καλυπτε το S7 edge οσο ηθελες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...