JohnNik1990 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Θέλω να φτιάξω τρια νεα συστήματα με i5 kaby lake 7500 όλα και θέλω να έχω μια οικονομικότερη τιμή. Μήπως υπάρχουν χονδρέμπορες (προμηθευτές) που να πωλούν επεξεργαστές σε πελάτες λιανικής ;
Apocalyptica Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δεν γινεται αυτο που λες νομιζω,λογικα για να αγορασεις απο προμηθευτες θελει αφμ επιχειρησης
dpolal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μόνο αν τους βρείς από ιντερνετομάγαζο σε προσφορά, στους στείλουν με λίγα μεταφορικά και χωρίς τελωνεία.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Θέλω να φτιάξω τρια νεα συστήματα με i5 kaby lake 7500 όλα και θέλω να έχω μια οικονομικότερη τιμή. Μήπως υπάρχουν χονδρέμπορες (προμηθευτές) που να πωλούν επεξεργαστές σε πελάτες λιανικής ; Για 3 τεμάχια δεν πρόκειται να πάρεις καλύτερη τιμή Είτε περνεις από το πιο φτηνό κατάστημα είτε περίμενε μήπως κάτσει καμιά προσφορά Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2017 από Inuyasha
@topos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Χονδρεμπορας δεν προκειτε να ασχοληθει. Αλλα μπορεις να στειλεις μερικα mail σε καταστηματα λιανικης(visionstudio/digitalmaster κοκ) μηπως σου κανουν καλυτερη τιμη. Αλλα και παλι δυσκολο να σου κοψουν κατι παραπανο απο 5-10 ευρω /κομματι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα