zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Για τα πρώτα που τα 'ριξε σαν πατάτες στο καλάθι ( MacBook ήταν; ), πόσα πρέπει να μου κόψει; Ένα πενηντάρικο Καλά τις τηλεοράσεις τις βάλανε λες και του λέγανε πάρ'τες!
slk200gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 να του ευχηθουμε καλη φοροδιαφυγη Βρήκαμε τον κλέφτη της Ελλάδας Ζήτω Ζήτω Παίρνεις ΜΟΝΟ iPhone 7/7Plus και τέλος. Δε φαινόταν τόσο χαζός 1
m0i Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Αν ειδατε στο βιντεο του λαιβ τη χαρτογραφηση δε την εκανε(ή την εκανε νωριτερα), ισως πηγαινε στα τυφλα δηλαδη.
Kaspir Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 το παλικαρι καπου το εχω δει που κανει την προβα στο βιντεακι σε καποιο media markt δουλευει αν θυμαμαι καλα !!! τελικα ποιος υπερτυχερος κερδισε τα 100΄ . Παντος περα απο πλακα δεν νομιζω να χανει τιποτα η εταιρια απο αυτα τα 26000 ευρω που δινει μια φορα τον χρονο και με βαση την διαφημιση που κανει και τον κοσμο που παει για να ψωνισει και να ειναι αυτος ο τυχερος αν και μου φαινεται η κληρωση ειναι σαν το τζοκερ ποτε δεν εχουμε δει τον μοναδικο μετα απο πολλα τζακποτ τυχερο
HALF EVIL Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 ουτε καν online δεν ειναι διαθεσιμη θα εχανες τα 100" ψαχνοντας χαχαχαχαχαχαχ :P :P Θα έκανα κατασκοπεία πρώτα.
Pokemon640 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 το παλικαρι καπου το εχω δει που κανει την προβα στο βιντεακι σε καποιο media markt δουλευει αν θυμαμαι καλα !!! τελικα ποιος υπερτυχερος κερδισε τα 100΄ . Παντος περα απο πλακα δεν νομιζω να χανει τιποτα η εταιρια απο αυτα τα 26000 ευρω που δινει μια φορα τον χρονο και με βαση την διαφημιση που κανει και τον κοσμο που παει για να ψωνισει και να ειναι αυτος ο τυχερος αν και μου φαινεται η κληρωση ειναι σαν το τζοκερ ποτε δεν εχουμε δει τον μοναδικο μετα απο πολλα τζακποτ τυχερο FYI για να διαφημιστεί κάποια εταιρία στη TV, χρεώνεται 700-3000Ευρώ/δευτερόλεπτο ανάλογα το πρόγραμμα (αν έχει μπάλα βαράνε και παραπάνω χρέωση). Το να κάνουν μια κλήρωση, και να δώσουν 26-50-100 χιλ τους βγαίνει Τ-Ζ-Α-Μ-Π-Α η διαφήμιση και το βλέπουν περισσότεροι ακόμη και από περιέργεια
kargo130 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 FYI για να διαφημιστεί κάποια εταιρία στη TV, χρεώνεται 700-3000Ευρώ/δευτερόλεπτο ανάλογα το πρόγραμμα (αν έχει μπάλα βαράνε και παραπάνω χρέωση). Το να κάνουν μια κλήρωση, και να δώσουν 26-50-100 χιλ τους βγαίνει Τ-Ζ-Α-Μ-Π-Α η διαφήμιση και το βλέπουν περισσότεροι ακόμη και από περιέργεια Κατσε οπα, δηλαση τα σμαρτ κολλαν και ολες οι αλλες διαφημισεις αυτου του τυπου(ριχαρδος κτλ) που κρατανε 2 λεπτα πληρωνουν τετοια ποσα; Αδιανοητο μου ακουγεται. Ισως ειναι τιμες προ κρισης. Δεν ειμαι ειδικος ουτε εχω inside info απλα μου ακουγονται υπερβολικα πολλα.
Zus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Προ κρίσης οι τιμές που αναφέρθηκαν. Πλέον τα τιμολόγια είναι αρκετά χαμηλότερα 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Κατσε οπα, δηλαση τα σμαρτ κολλαν και ολες οι αλλες διαφημισεις αυτου του τυπου(ριχαρδος κτλ) που κρατανε 2 λεπτα πληρωνουν τετοια ποσα; Αδιανοητο μου ακουγεται. Ισως ειναι τιμες προ κρισης. Δεν ειμαι ειδικος ουτε εχω inside info απλα μου ακουγονται υπερβολικα πολλα. Όχι. Αυτοί κάνουν ειδική συμφωνία με ποσοστά επί των πωλήσεων (σόμπες, ματζούνια, κρέμες, κλπ). 1
CheOnWeb Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Όχι. Αυτοί κάνουν ειδική συμφωνία με ποσοστά επί των πωλήσεων (σόμπες, ματζούνια, κρέμες, κλπ). Και οι "μεγάλοι" διαφημιζόμενοι κάνουν ειδικές συμφωνίες, με εκπτώσεις λόγω τζίρου, επιστροφές στο τέλος του χρόνου και διάφορες άλλες. Τελικά είναι δύσκολο και για τους ίδιους τους διαφημιζόμενους να ξέρουν ακριβώς το κόστος τους. Στην πράξη το ξέρουν μόλις κλείσει η χρονιά. Επίσης το κόστος τής διαφήμισης στην τηλεόραση παραμένει μεγαλύτερο απ' του Internet (που προβλήθηκε το εν λόγω event). Παρ' όλα αυτά, αυτό που λέει ο Pokemon640 ισχύει, κερδισμένοι βγαίνουν (εφ' όσον το κόστος τής καμπάνιας ήταν προϋπολογισμένο στο ετήσιο διαφημιστικό budget). Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2017 από CheOnWeb 1
markoliaz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 πως γινεται και ακομα εν ετη 2017 πιστευετε ο,τι σας δειχνουν?......δηλαδη ρε μαγκες πλεον τοσο χαμηλα εχετε πεσει?...ημαρτον...εχετε καει ολη μερα στο ιντερνετ...
Zus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Πες τα ρε μαρκολιά. Άνοιξέ μας εσύ τα μάτια ναουμ. Όλα στημένα από όσους επιβουλεύονται το μεγαλείο των Ελλήνων... 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις