Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

26.015,98 euro εβγαλε ακριβως. Μια Nikon D750,Canon 5D Mark III και μια Sony βιντεοκαμερα 4Κ 1200 κατι ευρω. 4 τηλεορασεις απο 55' μεχρι 60'.6-7 Iphone 6s και 7 ,Samsung S7 Edge 3 κομματια,1 GoPro Hero 5 και Session Mac mini,macbook pro,air 6-7 κομματια και τελος DJΙ Phantom 3 Pro και 4.

Και του χρονου.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν τα πουλήσεις μετά, αγοράζεις άνετα τηλεόραση κα ηχεία  :-D

να του ευχηθουμε καλη φοροδιαφυγη :P

Δημοσ.

Μια χαρά φάση !

Εντάξει, θα κρατήσει πράγματα για τον εαυτό του , θα μοιράσει τίποτα σε φίλους και συγγενείς αλλά όλο και κάτι θα βγάλει προς πώληση.

Φυσιολογικό είναι :D

Δημοσ.

26000 για δεύτερη συνεχή χρονιά;

​Συνομωσιολόγος δεν είμαι, αλλά να πω πως έτυχε να συγκεντρώσουν το ίδιο ποσό;
​Δύσκολο...

• Like 1
Δημοσ.

Παίρνεις ΜΟΝΟ iPhone 7/7Plus και τέλος.

Άμα έχει 3-4 τεμάχια στο ράφι θα σταματήσεις δηλαδή? :) θα πεις εγώ μόνο iphone 7 θέλω! :)

• Like 2
Δημοσ.

Tελικά μάλλον ψιλοδικαιώνομαι, πακεταρισμένα ήταν όλα, δε μας δείχνει από κοντά τι έπαιρνε, οι δε τηλεοράσεις που ήταν να πάρει ήταν ακριβώς μπρστά του...

https://www.facebook.com/MediaMarktGr/?fref=ts

Ναι το παρατήρησα και εγώ αυτό με τις τηλεοράσεις που τις είχαν πάνω σε μια παλέτα κοντά του.

Μήπως υπάρχει και κάποιο πλαφόν για τα πόσα ίδια προϊόντα μπορέις να πάρεις ...

Το χθεσινό βιντεο που παρακολουθησαμε ήταν το live ...

Θα βγεί στο Youtube τις επόμενες ημέρες και το ολοκληρωμένο που θα έχει όλα τα στιγμιότυπα.

Δημοσ.

Φανατζομαι οτι του δινουν ενα ποσο πχ 20000 σε μετρητα και δεν παιρνει τα ειδη που μαζεψε.

η μεταφορα χρηματων ως δωρεα ή κερδος φορολογειται οπως ειναι και στο τζοκερ.

ποθεν εσχες?

παρακολουθω τις αγγελιες :P

:-D :-D :-D :-D

26000 για δεύτερη συνεχή χρονιά;

​Συνομωσιολόγος δεν είμαι, αλλά να πω πως έτυχε να συγκεντρώσουν το ίδιο ποσό;

​Δύσκολο...

και εγω εκει σκαλωσα. μπορει να εχουν υπολογισει τα προιοντα και τις αποστασεις για να βγαινει σε καθε περιπτωση το ιδιο ποσο καθε φορα. γινεται αυτο ευκολα

Δημοσ.

Μια χαρά φάση !

Εντάξει, θα κρατήσει πράγματα για τον εαυτό του , θα μοιράσει τίποτα σε φίλους και συγγενείς αλλά όλο και κάτι θα βγάλει προς πώληση.

Φυσιολογικό είναι :D

ο περσινος ειχε βγαλει ενα jpeg-αγγελια με ολα τα προιοντα  που ειχε και τα εδινε προς πωληση σε λιγο χαμηλοτερες τιμες. 

• Like 1
Δημοσ.

ο περσινος ειχε βγαλει ενα jpeg-αγγελια με ολα τα προιοντα  που ειχε και τα εδινε προς πωληση σε λιγο χαμηλοτερες τιμες. 

Καλά εντάξει ο καθένας κάνει ότι του αρέσει ...

Λογικό είναι να τα πουλήσει σε χαμηλότερη τιμή μιάς και υπάρχουν και τα σκρουτζομάγαζα που προσφέρουν χαμηλές τιμές.

Εδω στο Insomnia είχε ανεβάσει αγγελία ;; :D

Δημοσ.

Καλά εντάξει ο καθένας κάνει ότι του αρέσει ...

Λογικό είναι να τα πουλήσει σε χαμηλότερη τιμή μιάς και υπάρχουν και τα σκρουτζομάγαζα που προσφέρουν χαμηλές τιμές.

Εδω στο Insomnia είχε ανεβάσει αγγελία ;; :D

Τι άλλο να τα κάνεις τόσα πράγματα έτσι κι αλλιώς; Νομίζω ότι όλοι θα πουλούσαμε τα περισσότερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...