Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, foivos24 είπε

το wpa2 έχει σπάσει πλέον και τώρα οι εταιρείες πλέον ετοιμάζουν το wpa3.

Και από πού προκύπτει αυτό? 

• Like 1
Δημοσ.

Απιστευτο το πως ορισμενοι μπορειτε και ζειτε ετσι και δεν εχετε πεθανει ακομη απο το αγχος...................... ουτε περαστικα δε θα πω.

Δημοσ.

κλεισε το wifi, εγω απο το 2005 που εχω ιντερνετ δεν εχω ενεργοποιησεi ποτε το wifi...mονο καλωδιο και lan και ολα μια χαρα..

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 28/11/2019 στις 3:20 ΜΜ, foivos24 είπε

Που το διάβασες αυτό; Μήπως αναφερόταν σε άλλο πράγμα και δεν το κατάλαβες;

Δημοσ.
Στις 28/11/2019 στις 3:20 ΜΜ, foivos24 είπε

Αν το κατάφερες αυτό μπράβο σου.  Αλλά δεν ισχύει.

Δημοσ.
Στις 29/11/2019 στις 4:09 ΜΜ, jkoukos είπε

Που το διάβασες αυτό; Μήπως αναφερόταν σε άλλο πράγμα και δεν το κατάλαβες;

https://www.howtogeek.com/339765/what-is-wpa3-and-when-will-i-get-it-on-my-wi-fi/

Στις 1/12/2019 στις 8:52 ΜΜ, chios είπε

Αν το κατάφερες αυτό μπράβο σου.  Αλλά δεν ισχύει.

εγω δεν καταφερα τιποτα. Παρακολουθω το λινουξ που εχει φτασει στο yt.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, foivos24 είπε

https://www.howtogeek.com/339765/what-is-wpa3-and-when-will-i-get-it-on-my-wi-fi/

Καλό θα ήταν να διαβάζεις όλο το άρθρο πριν βγάζεις συμπεράσματα, όχι μόνο τους τίτλους

"This handshake had proved vulnerable to the KRACK attack in 2017, although existing WPA2 devices could be fixed with software updates."

11 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Για το KRACK Attack λες; Δεν χρειάζεται νέο πρότυπο για αυτό. Έχει ήδη διορθωθεί με software patches. 

Συμφωνώ απόλυτα με τον @infin1tyGR

Δημοσ.
Στις 7/12/2019 στις 11:40 ΜΜ, foivos24 είπε

Πέραν, όπως ανέφεραν οι προηγούμενοι φίλοι, ότι δηλαδή να διαβάζεις όλο το άρθρο και τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό, τα βίντεο στο youtube δείχνουν επιτυχία σε εύκολους κωδικούς με χρήση λεξικών που περιέχουν εκατομμύρια πιθανούς κωδικούς. Κανένα όμως με χρήση από 10 αλφαριθμητικών και πάνω, ανακατεμένα με κεφαλαία, πεζά και ειδικούς χαρακτήρες.

Για να ήμαστε δίκαιοι, πιθανότερο είναι να κερδίσεις μέσα σε μία βδομάδα το τζακ-ποτ ταυτόχρονα σε κληρώσεις τζόκερ, λόττο, εθνικό και λαϊκό λαχείο, παρά να σου σπάσουν ένα δύσκολο κωδικό σε WPA2.

Δημοσ.
Στις 10/12/2019 στις 11:19 ΠΜ, jkoukos είπε

Πέραν, όπως ανέφεραν οι προηγούμενοι φίλοι, ότι δηλαδή να διαβάζεις όλο το άρθρο και τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό, τα βίντεο στο youtube δείχνουν επιτυχία σε εύκολους κωδικούς με χρήση λεξικών που περιέχουν εκατομμύρια πιθανούς κωδικούς. Κανένα όμως με χρήση από 10 αλφαριθμητικών και πάνω, ανακατεμένα με κεφαλαία, πεζά και ειδικούς χαρακτήρες.

Για να ήμαστε δίκαιοι, πιθανότερο είναι να κερδίσεις μέσα σε μία βδομάδα το τζακ-ποτ ταυτόχρονα σε κληρώσεις τζόκερ, λόττο, εθνικό και λαϊκό λαχείο, παρά να σου σπάσουν ένα δύσκολο κωδικό σε WPA2.

ΟΚ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...