nilasgr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα και καλη σαρακοστη. Χτες ξεκινησα να κανω φορματ στο pc και καταλαθος εκανα format στον δισκο που εχει το recovery και τωρα οταν φτανω στο σημειο για την εγκατασταση δεν την προχωραει και βγαζει μυνημα οτι λειπουν σημαντικα στοιχεια και μου βγαζει ενα παραθυρο η να ψαξει στο σκληρο δισκο η να προσθεσω λιστα με drivers . Εχω μπει και στο site της dell αλλα δεν βρισκω το recovery.Υπαρχει περιπτωση να βρεθει η καποιος αλλος τροπος να γινει η εγκατασταση?
chralexo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Στο site της dell έχει drivers και όχι recovery partitions. Πώς σβήστηκε το recovery partition; Πήγες να κάνεις format με δικό σου cd, usb ή έκανες factory reset (εργοστασιακές ρυθμίσεις) ;
nilasgr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Με cd πηγα να κανω φορματ.Το recovery partition το εσβησα καταλαθος επελεξα το τομο με το partition και πατησα διαγραφη.Υπαρχει περιπτωση να το βρω καπου?
chralexo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δεν νομίζω να το βρεις, τι windows έχεις (είχες) ; έχει το laptop αυτοκόλλητο με product-key;
nilasgr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Windows 7.Ναι εχει το product key
chralexo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows7 Μπες εδω και κατέβασε την σωστή έκδοση (διπλα στο product key λεει πχ windows 7 home 64 bit OEM) Φτιάξε ένα cd και κανε format με αυτό Κάτι άλλο, όταν πήγες να κάνεις format ήθελες να βάλεις άλλα windows πχ τα 8 ή τα 10;
chralexo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Και γιατί δεν πήγες με την διαδικασία του factory reset;
nilasgr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Γιατι δεν εμπαινε στα windows ουτε σε safe mode.Πηγα να κανω και επιδιορθωση αλλα δεν γινοταν και παλι και πηγα να κανω φορματ.Τελικα δεν εχει αυτοκολλητο με product key αλλα ενα αλλο αυτοκολλητο που γραφει express service code
chralexo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Γιατι δεν εμπαινε στα windows ουτε σε safe mode.Πηγα να κανω και επιδιορθωση αλλα δεν γινοταν και παλι και πηγα να κανω φορματ. Μήπως τα έπαιξε ο δίσκος; Δοκίμασε να κανεις φορματ με ενα cd ή usb που σίγουρα δουλεύει, εναλλακτικά παρε στη εξυπηρετηση της dell μήπως σε βοηθήσουν,(μην πεις οτι πηγες να κανεις format μονος σου)
nilasgr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δεν νομιζω να τα εχει παιξει ο δισκος.Αυτο το μυνημα μου βγαζει οταν παω να πατησω εγκατασταση.Πρεπει να κατεβασω τους drivees για αυτο το pc και να τους κανω εγκατασταση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα