Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια τελικά μετα απο 20 μερες ανομονής μου ηρθε το desktop.....

Παω να το συνδεσω με την HDMI την θυρα ( κοκκινο κυκλακι στη φωτο) για να περασω τα windows....αλλα τιποτα...ενω αναβει ο υπολογιστης δεν παιρνει σημα η οθονη. Ενας φιλος μου ειπε οτι επειδη εχει συνδεθει η 1070 πανω στην Motherboard εχουν απενεργοπιηθει ολες οι αλλες εξοδοι και μπορει να δωσει σημα στην φαση αυτη μονο η DVI θυρα της καρτας που απο οτι φαινεται στη φωτο ( η οριζοντια προ τα κατω) ειναι και η μονη εξοδος της καρτας.Ισχυει κατι τετοιο? Γαι τι εφαγα μεγαλο ξενερωμα.....

post-191808-0-03337200-1490633726_thumb.jpg

post-191808-0-62599300-1490633737_thumb.jpg

post-191808-0-09567900-1490634746_thumb.png

Δημοσ.

Για ποιο λόγο συνδέεις την hdmi της μητρικής και όχι κάποια έξοδο από την κάρτα γραφικών επάνω; Δεν υπάρχει λόγος για κανένα ξενέρωμα...Εδώ είμαστε για να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε. Η βγάλε την gpu τελείως και δοκίμασε μετά από κάποια έξοδο της μητρικής ή δοκίμασε κατευθείαν από κάποια έξοδο της gpu...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια τελικά μετα απο 20 μερες ανομονής μου ηρθε το desktop.....

Παω να το συνδεσω με την HDMI την θυρα ( κοκκινο κυκλακι στη φωτο) για να περασω τα windows....αλλα τιποτα...ενω αναβει ο υπολογιστης δεν παιρνει σημα η οθονη. Ενας φιλος μου ειπε οτι επειδη εχει συνδεθει η 1070 πανω στην Motherboard εχουν απενεργοπιηθει ολες οι αλλες εξοδοι και μπορει να δωσει σημα στην φαση αυτη μονο η DVI θυρα της καρτας που απο οτι φαινεται στη φωτο ( η οριζοντια προ τα κατω) ειναι και η μονη εξοδος της καρτας.Ισχυει κατι τετοιο? Γαι τι εφαγα μεγαλο ξενερωμα.....

Εχω την εντυπωση πως απο τη στιγμη που θα βαλεις καρτα γραφικων οι περισσοτερες μητρικες απενεργοποιουν εκεινες τις θυρες ναι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...