Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι κουραστικο συνεχεια να λεγεται αυτο το "καλυτερα να περιμενεις". Και οταν θα βγουν οι ΖΕΝ θα λετε περιμενετε την απαντηση της INTEL. Επισης προτεινω στην φορμα για νεο συστημα να βαλετε και την επιλογη μεχρι πια χρονικη στιγμη θελει ο αλλος να στηθει το μηχανημα του

Δεν φαινεται να υπαρχει αμεση απαντηση σε δυνατο SKU απο intel στο performance τμημα της αγορας.Εχει να πουλησει και ποσους επεξεργαστες "προηγουμενης σειρας" που υπαρχουν σε αποθεμα και ο 7700Κ ειναι φρεσκος στην αγορα.Και του χρονου παλι 14nm θα χει στο desktop με ιδιο πυρηνα βασικα με καποιες βελτιωσεις απο οτι εχει γραφτει.Οποιος βιαστει να παρει τωρα το πιθανοτερο ειναι να βγει ζημιωμενος.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν φαινεται να υπαρχει αμεση απαντηση σε δυνατο SKU απο intel στο performance τμημα της αγορας.Εχει να πουλησει και ποσους επεξεργαστες "προηγουμενης σειρας" που υπαρχουν σε αποθεμα και ο 7700Κ ειναι φρεσκος στην αγορα.Και του χρονου παλι 14nm θα χει στο desktop με ιδιο πυρηνα βασικα με καποιες βελτιωσεις απο οτι εχει γραφτει.Οποιος βιαστει να παρει τωρα το πιθανοτερο ειναι να βγει ζημιωμενος.

Παντα θα βγαινεις ζημιωμενος γιατι σε μερικους μηνες θα βγαινει κατι καινουργιο.Πχ εγω εφτιαξα το συστημα μου το καλοκαιρι,οταν ρωτισα εδω μερικοι μου ειχαν πει περιμενε να πεσουν οι τιμες των 1070 ή περιμενε τις καρτες γραφικων της AMD. Αν περιμενα οντως μεχρι το χειμωνα που θα ειχα βγει κερδισμενος?Παλι την 1070 θα επαιρνα ισως καμια 60αρια ευρω φθινοτερα αλλα πιθανοτατα θα επερνα 7700κ +60 ευρω απο τον 6700κ που εχω. Οπως καταλαβαινεις μια ή αλλη ειναι.

Δημοσ.

Παντα θα βγαινεις ζημιωμενος γιατι σε μερικους μηνες θα βγαινει κατι καινουργιο.Πχ εγω εφτιαξα το συστημα μου το καλοκαιρι,οταν ρωτισα εδω μερικοι μου ειχαν πει περιμενε να πεσουν οι τιμες των 1070 ή περιμενε τις καρτες γραφικων της AMD. Αν περιμενα οντως μεχρι το χειμωνα που θα ειχα βγει κερδισμενος?Παλι την 1070 θα επαιρνα ισως καμια 60αρια ευρω φθινοτερα αλλα πιθανοτατα θα επερνα 7700κ +60 ευρω απο τον 6700κ που εχω. Οπως καταλαβαινεις μια ή αλλη ειναι.

Νομιζω πως δε καταλαβες.Ειναι αλλες περιπτωσεις.Δε μιλαει κανεις για αναμονη για 6μηνο και χωρις να εχει ξεκαθαριστει το hard launch,αλλα για 1 μερα για reviews,αντε βαρια μια βδομαδα και για reviews εμπιστων χρηστων.Οποιος κοιταει performance/high end αυτο το καιρο θα κανει μεγαλη κουταμαρα αν βιαστει να παρει γιατι ερχεται τσουναμι στο τοπιο αν ισχυουν τα περισσοτερα για RyZen και θα αλλαξει το σκηνικο και στους intel.

• Like 2
Δημοσ.

Ενταξει δεν καταλαβα,δηλαδη ερχονται οι ryzen ειναι ετσι οπως τους περιγραφουν φτανουν στην ελληινικη αγορα κανα 250αρι ενας αξιολογος cpu και θες να μου πεις κανενας δεν θα πεταξει την ιδεα να περιμενουμε ειτε απαντηση της Intel με μειωση τιμων ή ανακοινωση καποιου cpu ( πχ οπως εγινε με 1060 1050).Δεν καταλαβαινεις το point μου ισως γιατι ειναι η συγγυρια τετοια αλλα γενικα αυτο με το περιμενε λιγο ειναι κουραστικο.

Δημοσ.

Νομιζω πως καταλαβα εγω ομως  :) Δηλαδη εσενα σε ενοχλει να περιμενεις γενικα (τι γενικα δηλαδη,το οτι μιλαμε για την amd ειναι το θεμα) αλλα δε σε ενοχλει να περιμενεις για "την απαντηση της intel" που θα παρει ενα χρονο για το ξαναζεσταμενο φαι.Και μια πιθανη αναπροσαρμογη τιμων σε intel παντως δεν αλλαζει τη διαρκεια ζωης που απομενει στη πλατφορμα.

Δημοσ.

Eμενα με ενοχλει οτι σε καθε προτεινομενο built σε ζαλιζουν με το περιμενε και το περιμενε,σου λεω το περιμενε τωρα στη συγκεκριμενη περιπτωση μπορει να ειναι συνετο αλλα αλλοι λεγανε να περιμενουμε τους ΖΕΝ ενα χρονο+, δηλαδη ελεος. Εγω απλα προτεινω αυτο που ανεφερα σχετικα με την φορμα στο πρωτο μου reply

Δημοσ.

Eμενα με ενοχλει οτι σε καθε προτεινομενο built σε ζαλιζουν με το περιμενε και το περιμενε,σου λεω το περιμενε τωρα στη συγκεκριμενη περιπτωση μπορει να ειναι συνετο αλλα αλλοι λεγανε να περιμενουμε τους ΖΕΝ ενα χρονο+, δηλαδη ελεος. Εγω απλα προτεινω αυτο που ανεφερα σχετικα με την φορμα στο πρωτο μου reply

Αναφέρεσαι σε όσους (ενδεχομένως) πρότειναν-λανθασμένα κατά την άποψή μου εάν το έκαναν- σε κάποιον θεματοθέτη να περιμένει τους zen ένα χρόνο πριν+, και το κάνεις αυτό γράφοντας σε τωρινό post που προτείνονται δικαίως οι zen (αφού σε λιγότερο από μήνα θα κυκλοφορήσουν); Τί σχέση έχει το ένα τώρα με το άλλο πριν ας πούμε ένα χρόνο;  Αφού στα τωρινά post γίνονται και προτάσεις για επερχόμενους zen+για intel τότε διαλέγει,συγκρίνει,υπολογίζει και παίρνει.

Επίσης 570 ευρώ για 1070 ΟΧΙ

570 είναι λόγω του καταστήματος που τον βολεύει μιας και βρίσκεται βόρεια Ελλάδα (και ζητάει και συναρμολόγηση). Αλλά και πάλι, πράγματι είναι ακριβή σαν υλοποίηση. Απ' την στιγμή όμως που ο θεματοθέτης αμφιταλαντεύεται μεταξύ 1070 & 1080 και δεδομένου φυσικά ότι το διαθέσιμο budget του το επιτρέπει, νομίζω ότι θα μπορούσε να πάει στην συγκεκριμένη υλοποίηση της 1070-δηλαδή την strix oc, μιας και εκτός του ότι είναι εργοστασιακά αρκετά υψηλότερα χρονισμένη από τις msi & palit, πρόκειται για την καλύτερη υλοποίηση της 1070 εν συνόλω (απόδοση,θερμοκρασίες). Αυτό φυσικά δεν αναιρεί την εξαιρετική msi, αλλά εγώ την strix του προτείνω. 

Εννοείται πως αν την βρει σφραγισμένη εδώ στις αγγελίες του insomnia στα 450-500, αξίζει και με το παραπάνω. Αλλά στις νέες συνθέσεις προτείνουμε καινούργια προϊόντα από καταστήματα, συνεπώς αν θέλει κάποιος μπορεί να ψαχτεί μόνος του να βρει εδώ κάτι που να πωλείται σε συμφέρουσα για εκείνον τιμή και αναλόγως να πράξει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πρόταση των παιδιών να περιμένεις αν μπορείς λόγω των νέων ''αφίξεων'' είναι σε σωστή βάση.

Εάν αυτό δεν είναι εφικτό ή δεν θέλεις να περιμένεις για δικούς σου λόγους, παρακάτω μια πρόταση με intel & nvidia - όπως ακριβώς θα έφτιαχνα ένα νέο σύστημα άν ήταν για δική μου χρήση.

Από Vision Studio (Θεσσαλονίκη) :

Κουτί : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=42171&cat=1&sub=152&pmanuf=67&sort=3&step=undefined

Τροφοδοτικό : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=49492&cat=17&sub=165&pmanuf=15&sort=3&step=undefined

Μητρική : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=54631&cat=3&sub=404&pmanuf=7&sort=3&step=undefined

Επεξεργαστής : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=54549&cat=2&sub=403&pmanuf=0&sort=3&step=2

Ram : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=44232&cat=4&sub=395&pmanuf=15&sort=3&step=undefined

SSD : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=42593&cat=6&sub=318&pmanuf=12&sort=undefined&step=undefined

Κάρτα Γραφικών : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=52818&cat=5&sub=137&pmanuf=1&sort=3&step=undefined

Σύνολο 1485€

Καλησπερα μηπως μπορειτε να  κανετε  μια συνθεση και απο το eshop παρακαλω? Ευχαριστω πολυ!!!!!

Επεξ/σία από FLIMIT
Δημοσ.

με 1080 βγαινει συστημα απο e-shop αν παμε στα 1600 ευρω?

ναι

σόρρυ όχι αφού κάνει 800...

Mε μερικές αλλαγές όμως σε μητρική Β150 που θέλει bios update και λίγο φθηνότερο τροφοδοτικό και μικρότερο ssd βγαίνει

mafg5u.jpg

Δημοσ.

i5/1080 στο 1ο biuld i7/1080 στο 2ο. Προσωπικά προτιμώ το 1ο αλλά και τα 2 είναι πολύ καλά.

Aλλά γιατί να δώσεις 100€ παραπάνω στο e-shop?

την κάρτα μπορείς να την πάρεις και από visionstudio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...