kogi4ever Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Σημερα εγκαταστησα εναν MODDED Xeon X5450 στην μητρικη μου με socket LGA 775. Δουλευει αψωγα και γι αυτο αποφασισα να βαλω windows 10 (Ειχα win7). Τα φορτωνω τα 10αρια στο στικακι και παω να τα εγκαταστησω μεσω bios και κολλαει εκει που δεινχιε το logo των windows 10 (Στο αρχικο σταδιο). Στην συνεχεια αποφασιζω να τα εγκαταστησω μεσα απ΄τα windows και μου λεει οτι ο επεξεργαστης δεν ειναι συμβατος με τα win10... Μπορω να κανω κατι; CPU: Xeon X5450 MOBO: Asrock g41m-s3
nikos903 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Bios πέρασες κάποιο ή είσαι με αυτό που είχε απο πριν; Δες εδώ: link
kogi4ever Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Bios πέρασες κάποιο ή είσαι με αυτό που είχε απο πριν; Δες εδώ: link Ειμαι με αυτο που ειχε πριν.
nikos903 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Βάλε moded. Απλά πρόσεχε να είναι αυτό της μητρικής σου για να μην έχεις θέματα. Αλλιώς δοκίμασε να βάλεις τον άλλο επεξεργαστή, να κάνεις εγκατάσταση και μετά όταν ξεμπερδέψεις βάζεις τον xeon πάνω πάλι. Βέβαια αν στο κάνει και μετά αυτό πάλι θα πρέπει να δοκιμάσεις update στο bios. 3
nikos903 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Moded bios (αν δεις το παραπάνω link έχει bios για πολλές μητρικές, όλα αυτά έχουν μέσα microcodes για xeon και έτσι το board θα τους βλέπει σωστά). Ο xeon αφού έκατσε και πήρε μπρος το μηχάνημα είναι ήδη moded.
cpc464 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Βάλε cpu-z και δές αν στα instructions έχεις sse2 και em64t,μετα και αφού έχεις κάνει backup, μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις bypass το compatibility check. https://www.youtube.com/watch?v=ej_7dwSayQA
ultraex2003 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Σημερα εγκαταστησα εναν MODDED Xeon X5450 στην μητρικη μου με socket LGA 775. Δουλευει αψωγα και γι αυτο αποφασισα να βαλω windows 10 (Ειχα win7). Τα φορτωνω τα 10αρια στο στικακι και παω να τα εγκαταστησω μεσω bios και κολλαει εκει που δεινχιε το logo των windows 10 (Στο αρχικο σταδιο). Στην συνεχεια αποφασιζω να τα εγκαταστησω μεσα απ΄τα windows και μου λεει οτι ο επεξεργαστης δεν ειναι συμβατος με τα win10... Μπορω να κανω κατι; CPU: Xeon X5450 MOBO: Asrock g41m-s3 εχω τον ΧΕΟΝ Χ 5460 με μια asus p5kr σαν 2ο συστημα με 7αρια μετα απο το ποστ σου δοκιμασα να βαλω 10 αρια οπως λες με στικακι επελεξα σε anci sata mode να τα εγκαταστησω και δεν ειχα καποιο θεμα με τον xeon μου οποτε ψαξου με τα βιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα