Προς το περιεχόμενο

Cpu not supported (win10)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα εγκαταστησα εναν MODDED Xeon X5450 στην μητρικη μου με socket LGA 775. Δουλευει αψωγα και γι αυτο αποφασισα να βαλω windows 10 (Ειχα win7). Τα φορτωνω τα 10αρια στο στικακι και παω να τα εγκαταστησω μεσω bios και κολλαει εκει που δεινχιε το logo των windows 10 (Στο αρχικο σταδιο). Στην συνεχεια αποφασιζω να τα εγκαταστησω μεσα απ΄τα windows και μου λεει οτι ο επεξεργαστης δεν ειναι συμβατος με τα win10...

Μπορω να κανω κατι;

CPU: Xeon X5450

MOBO: Asrock g41m-s3

Hss2ArS.png

Δημοσ.

Βάλε moded. Απλά πρόσεχε να είναι αυτό της μητρικής σου για να μην έχεις θέματα.

Αλλιώς δοκίμασε να βάλεις τον άλλο επεξεργαστή, να κάνεις εγκατάσταση και μετά όταν ξεμπερδέψεις βάζεις τον xeon πάνω πάλι. Βέβαια αν στο κάνει και μετά αυτό πάλι θα πρέπει να δοκιμάσεις update στο bios.

• Like 3
Δημοσ.

Moded bios (αν δεις το παραπάνω link έχει bios για πολλές μητρικές, όλα αυτά έχουν μέσα microcodes για xeon και έτσι το board θα τους βλέπει σωστά). Ο xeon αφού έκατσε και πήρε μπρος το μηχάνημα είναι ήδη moded.

Δημοσ.

Σημερα εγκαταστησα εναν MODDED Xeon X5450 στην μητρικη μου με socket LGA 775. Δουλευει αψωγα και γι αυτο αποφασισα να βαλω windows 10 (Ειχα win7). Τα φορτωνω τα 10αρια στο στικακι και παω να τα εγκαταστησω μεσω bios και κολλαει εκει που δεινχιε το logo των windows 10 (Στο αρχικο σταδιο). Στην συνεχεια αποφασιζω να τα εγκαταστησω μεσα απ΄τα windows και μου λεει οτι ο επεξεργαστης δεν ειναι συμβατος με τα win10...

Μπορω να κανω κατι;

CPU: Xeon X5450

MOBO: Asrock g41m-s3

Hss2ArS.png

εχω τον ΧΕΟΝ Χ 5460 με μια  asus p5kr  σαν 2ο συστημα  με 7αρια

μετα απο το ποστ σου δοκιμασα να βαλω 10 αρια οπως λες με στικακι επελεξα σε anci sata mode  να τα εγκαταστησω και δεν  ειχα καποιο θεμα με τον xeon  μου οποτε ψαξου με τα βιος

post-238528-0-53450400-1488371725_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...